Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filmguru

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy magyar honvédról, aki a keleti front poklában értesül arról, hogy felesége megcsalja, ezért elhatározza, hogy tűzön-vízen át hazajut és megöli a csalfa asszonyt. Ebben az sem akadályozhatja meg, hogy időközben megsebesül, majd szovjet hadifogságba, végül…..
Filmguru 2012.04.09 23:21:49
@Dean6: ÁÁÁÁHHH!! De kemény :) "agyi inteligencia" ezt most hogy érted?! :)) A "Válasz erre" gomb pont arra való hogy válaszoljak ...ha úgy tetszik "kommenteljek" ha valaki nevetséges itt és hülyét csinál magából az te vagy meg azok a jó képességüek akik egy másfél perces teaser!!! után olyan szavakkal vagdalkoznak hogy "gagyi" és "szánalmas" ha valami akkor ez a "trolkodás" Na ... kérdés: Mi a külömbség a teaser és a trailer között?? Gondolom tudjátok.....:) akkor most csak a tréfa kedvéért csak úgy "randomba" ahogy másik tanult kolléga irta nézzük meg pár nemzetközi film első teaser-jét......jé:) ezekben álltalában semmitmondó képek vannak bevagdosva.... több benne a fekete mint a képi tartalom....jé a teaser lényegi részénél hosszabb a stúdio logók sora és a stáblista a végén....szerencsére ezeket a filmeket a nézők nem ásták el a teaser alapján....ez kb olyan lenne mintha a magzati korban lévő gyerekről még születése előtt kijelentenénk hogy ..tudom is én.... ronda, beteg buta felnőt lesz ...az ilyen hozzáállást szerintem bátran nevezhetjük rosszindulatunak.... Én speciel nagyon várom a filmet .... és bocsánatot kérek de nincsenek vele szemben előitéleteim ...csak azért mert magyar....
Filmguru 2012.04.09 23:24:20
@Shyllard: Az én "válaszom" ezek szerint nem "vélemény nyilvánitás" :) ezt gondold újra ..... :)
Filmguru 2012.04.09 23:25:20
@efes: A függetlenfilm mint filmes kategoria jelentését kérlek nézd át még egyszer mielőtt összeesküvés elméleteket kezdesz gyártani :)