Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doritos.

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyes a hozzáállásom a Femen akcióját illetően, amelyet a múlt hónapban vittek véghez a Notre Dame-ban. Nulladikra azt gondoltam, milyen kár, hogy már nem lakok ott, bár semmi esélyem nem lett volna pont akkor lenni a Notre Dame-nál, nem volt szokásom oda járni. Elsőre meg arra…..
Doritos. 2013.03.17 19:08:24
@Brendel Mátyás: lehet, hogy az egyik legbutább klisé de minden hozzászólásoddal megakadályozod, hogy köznyelv elfelejtse. Nem is válaszolok többet mert 1:jöttment senkiháziaktól nem viselem el ha lehülyéznek
2:az a különbség a vallásos emberek meg a nem vallásos emberek között, hogy az egyik elviseli a másikat a másik meg mindent megtesz, h alátegyen, megzavarja sőt megszüntesse az egyiket. A fenti bejegyzés alapján ki lehet találni melyik melyik.
Doritos. 2013.03.17 19:18:11
@Reggie: ha az oktatással megszűnik magától az mondom rendben. De ne azért szűnjön meg mert az mondják, hogy hülyeség hanem érjék el azt, hogy belássák az emberek, hogy lehet, hogy nincs rá szükség. Ezt viszont eddig se tudták elérni. A fejlett nagyon modern nyugati emberek akik olyan okosak hogy ihajj de a még okosabb ázsiaiak is hisznek valamiben.
És ismétlem engem csak az zavar, hogy egy csapat félmeztelen nő ezt találja ki délutáni elfoglaltságnak. Az ilyen feminista csoportok sokkal komolyabb dolgok mellett is kiállhatnának.
Doritos. 2013.03.17 19:32:25
@Reggie: a kisgyerekek akiket elvisznek templomba nem azért mennek oda mert hinnének valamiben. A kisgyerekek szájtátva nézik, hogy milyen hatalmas az épület és milyen szépen szól az orgona. Nekik ennyi. Felnőtt korukban mikor már megismerik a tudományokat és a világot akkor eldöntik, hogy mit szeretnének csinálni. Viszont azok a szülők akik azt mondják otthon a gyereknek, hogy nincs Isten azok azt is tanítsák meg nekik, hogy attól még, hogy nem hisznek attól még pl. osztálykiránduláson ne véssék össze a padokat vagy nem pisiljék le a templom falát.
És erre mondtam az elején, hogy az egymás tiszteletét kell megtanulnia a gyereknek/felnőttnek.
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..