Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. RP

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Jó útra tért diktátorok? 2012.04.17 10:00:00
Úgy tűnik, hogy Kony után egy újabb diktátor bukkant fel a Youtube-on. Ez a népirtó azonban már nem Ugandában, hanem 1500 kilométerrel északra, Szudánban keseríti meg az emberek életét. Omar al-Bashir uralkodása alatt több százezer embert gyilkoltak meg, kényszerítettek…..
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják. Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta…..
Mr. RP 2012.04.15 11:26:50
@spontan:
"Majd kiderül, melyik változat lesz a befutó, illetve meglátjuk, hogy Fábryban lesz-e annyi korrektség, hogy ha látja, hogy nem megy a szekér, akkor visszalép."

Szerintem ez nem opció.
A sóbizniszben a pénz és a becsület mindig a pénz után van. Ha fizetnek neki a szarért, akkor csinálja a szart, függetlenül attól hogy egy ország nézi vagy csak 3 nagymama, miközben pulcsit köt nyárra az unokájának.
Ezzel hogy Fábry eljött a RTL-től gyorsan le fog esni a magas lóról. Hacsak már le nem esett.
LifeTILT Kreatív Reklámok 2012.04.11 14:46:00
Fater ma 20 éve kezdett el tevékenykedni a marketing businessben és reklámszakmában. Ezzel a bejegyzéssel szeretném neki megköszönni a nevelési és taníttatási költségeket, valamint anyám nevében azt a felfoghatatlan mennyiségű ruha és cipő áradatot, amik az évek során…..
addict Ne adj pénzt a koldusoknak! 2012.04.11 07:00:00
Koldusok valószínűleg a világ minden nagyvárosában vannak, mára természetes részei lettek a modern városképnek. Eltérések elsősorban abban vannak, hogy az adott országban hogyan viszonyulnak hozzájuk. Van, ahol eltűrik a jelenlétüket, máshol keményen fellépnek ellenük. Hogy…..
Sok ismerősömtől hallom, hogy az eszük ágában sincs beregisztrálni a Facebookra, mert annál személytelenebb és lélekölőbb helyet el sem tudnának képzelni. Mások kipróbálták, de vagy nem fogta meg őket a dolog, vagy épp ellenkezőleg, elriasztotta őket az az irány, amibe a…..
Mr. RP 2012.04.08 22:28:13
@oszintenmondom: Teljesen egyet értek veled. Akit az üzenőfalán köszöntök fel, az nem a hozzám igazán közel álló emberek társaságának büszke tagja.

"Szerintük nincs rendben, hogy egy ismerős szülinapját lerendezzük egy a falára írt HB2U üzenettel"
Szerintük inkább az van rendben hogy elfelejtjük mintha nem is lenne. Senki nem csap rá fűzfavesszővel a kezükre amikor üzenőfali bejegyzés helyett inkább a telefonhoz nyúlnak, hogy felhívják őket. Jobb nem tudni és fel sem köszönteni.