Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jang eüm

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi ösztönzi Jehova Tanúit arra, hogy éveken át kitartóan részt vegyenek sokszor fárasztó vallásos tevékenységekben, akkor is, ha semmi örömöt nem találnak bennük? Ha megkérdezzük őket, azt fogják mondani, hogy a szeretet (Isten és embertársaik iránt). Ez részben igaz…..
jang eüm 2012.05.02 17:18:02
@answers: Szia! Egyetértek a gondolataiddal,10 hónapja különültünk el a férjemmel Jt gyülekezetétől.Minden kiadványukat elraktam egyenlőre jobbat nem tudtam kitalálni hogy ne olvassuk ne zavarjon benünket ,és most érezzük hogy tisztul minden előtünk .Közeledünk Istenhez megyünk felfelé és érezzük határtalan szeretetét! Ezt a tisztulást ( nem tudom másként fogalmazni) a saját tapasztalatunkból érezzük,mert vasárnap elmerészkedtünk a JT gy -be bár tudtuk hogy megvető pillantásokba lesz részünk de a kíváncsiság vagy nem tudom mi de elmentünk...és ez hangzott el a nyílvános ea -on...ne irigykedjünk a világiakra mert őket neméri soha semmi baj...hirtelen belém nyílalt!..tegnap előtt esett össze a kolléga nőm 25 évesen és meghalt tüdőemboliában....a másik kollégám már hónap végén szinte nem tud mit adni a gyerekeinek enni (nem az ő hibájából)...miről beszél ez össze vissza ? ez nem ígaz ! kiáltani tudtam volna ránéztem a férjemre ő megértett menjünk haza... egy kis tapasztalat Jt tév tanításaibol vagy hogyan nevezem?
jang eüm 2012.07.01 08:54:55
@sefatias: Erre a válaszra számítottam:))...Most van a Jt nagy nyári kongresszusa ?Mer Pénteken van nálunk a Teokratikus Ísk de senki nem volt a Királyság T -nél én abban az időbe szoktam elsétálni előttük mert akkor van edzésem.Furcsa volt a nagy csönd ,nem voltak megvető pillantások ,összesúgások a hátam mögött....mert szinte látom a szeretett teljes tekintetükön ...na 21kg -ot lefogyott,jár edzésekre ..de szellemileg leépült...na majd megkapja a magáét,meg fog halni...megérdemli!Mert sajnos sokszor voltam fűl tanúja mikor még JT voltam ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekhez..ez jellemző rájuk másnak a halálát kívánni...