Regisztráció Blogot indítok
Adatok
destru

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy embernek volt egy fia. A fiú felnőtt korában elköltözött egy messzi vidékre. Az embert Kovács Jánosnak hívták, mert ő volt a városban a kovács. Mindenki tudta mit jelent kovácsnak lenni. A kovácsságra pedig a nyelvükben több szó is volt: pl a ráverő, a vasmunkás, a…..
destru 2012.08.07 06:00:29
@Ezékiel1: haver,nem tudom hogy ki vagy,de itt még így nem beszélt senki! ez a JT-retorika? Pind-PONG,vannak akik örömmel olvassák a hozzászólásaidat,köztük én is.
Új világ és a többiek. Mindenki aki Tanú gondolkodott ezen a kifejezésen új világ. Vajon milyen lesz? Olyan, mint amit a kiadványaik képein ábrázolnak? Mindenki együtt az állatokkal a földön ülve és gyümölcsöt eszegetve él nagy-nagy boldogságban? Grillezni nem fognak igaz?…..
destru 2012.05.10 18:54:05
@Gab1985: Ne menj sehova, jó helyt vagy itt. Legalább mi egymással legyünk türelmesebbek.
destru 2012.05.12 21:22:29
@Ping-Pong:Ne nehesztelj rá,csak méreckedik ,milyen magas.
 Raymond Franz a „hű és bölcs rabszolga” példázatáról (Részlet Raymond Franz In Search of Christian Freedom című könyvéből)   Keresztény sáfárság   „Ki milyen mértékben kapott ajándékot, aszerint használjátok azt az egymásnak végzett szolgálatban mint Isten…..
Az idézett cikkrészlet innen származik, és azt az adventistáktól átvett, az Őrtorony Társulat által is tanított eretnekséget cáfolja, miszerint Jézus Krisztus azonos Mihály főangyallal. J. Mark Martin volt adventista pásztor ezt állítja, hogy: „Az eredeti adventista úttörők…..
Vajon mi ösztönzi Jehova Tanúit arra, hogy éveken át kitartóan részt vegyenek sokszor fárasztó vallásos tevékenységekben, akkor is, ha semmi örömöt nem találnak bennük? Ha megkérdezzük őket, azt fogják mondani, hogy a szeretet (Isten és embertársaik iránt). Ez részben igaz…..