Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikafa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző évi Táncdalfesztivál sikerén felbuzdulva 1967-ben rendezték meg az első és (országos szinten egyben utolsó) Polbeat Fesztivált. A mintát az akkor népszerű amerikai protest songok jelentették, amelyek jellemzően az amerikai politikát kritizálták. Az adaptációt a…..
Többé-kevésbé végükhöz értek az ellenzéki tárgyalások, legalábbis sokkal tisztább a kép abból a szempontból, hogy a magát „demokratikus ellenzék”-nek tituláló színes gyurmagömb milyen formában készül nekiállni a jövő áprilisi választásoknak. Mivel a legnagyobb utat…..
Bikafa 2013.10.13 18:05:50
@♔batyu♔:
Nagyjából ez a frankó!
A pénzen túl, a mammon istenein túl , sőt, az EU-n túl is van élet!
Soros majd rájön egyszer, mikor előveszi a testi nyomor, hogy ha 2X ennyi pénze lenne, akkor sem tudna a kínjaitól szabadulni...
De akkor már késő lesz, és az otromba bűneit késő lesz bánnia!! :O
Gyors és egyszerű pénzszerzési módot választottak a rendőrök az Astoriánál. Beállnak a Múzeum körúti McDonald’s elé, és kiszednek mindenkit, aki a Deák tér felől a külső sávból érkezik. Száz százalékos hatékonysággal büntetnek, mivel a kötelező haladási irányt…..
Amikor legelsőnek láttam a kezdő képet az jutott eszembe, hogy már megint egy hivalkodó és hasztalan „műalkotás”. Nem értettem, hogy miért kell ilyet csinálni temérdek pénzből. Majd utána néztem a dolgoknak és tátva marad a szám. A képen látható szerkezet egy zseniális…..
Bikafa 2013.10.09 16:45:05
Új mentőcsomagot állítottak össze a deviza-adósok számára   „Még a vonatkozó jogszabályok alapelveinek sem felelnek meg.” – állította Róna Péter a devizahitelek jogi megítélésével kapcsolatban. A világhírű közgazdász most ennél is továbbment, állítása…..
Bikafa 2013.10.06 00:25:08
@safranek:
Okos voltál (bár a történeted erősen sántít, mert efféle elemzést nem adtak akkoriban, 5-6 éve), de nekem például a jövedelmem a felére csökkent, a törlesztőm meg majdnem a duplájára.... Na, ezt nem láttam előre, de szerintem ezzel Te sem kalkuláltál volna, -utólag- Okoska!
:O
Orbán Viktor a facebookon jelentette be: az EU letette a fegyvert, Magyarország minden fronton győzött!Gondterhelt arc, összevissza firkált konzultációs kérdőív, majd a miniszterelnök bátran ránk néz, szeméből sugárzik az őszinteség. Elmondja, hol vagyunk (hátha még mindig csak…..
Bikafa 2012.07.14 17:29:36
@vernarancs:
Alapból az a cziki, hogy a legjobb akkor lenne, ha az IMF-re, meg a "segítő" hiteleire semmi szükség nem lenne!!
1990-ben kellett volna az adósságok miatt bekeményíteni és azt mondani, ha kellünk, akkor engedlyék el a kamatokat....Nem, mi majd kifizetjük, aztán adósságspirál jött és most, amikor azt hisszük segítenek, éppen rabigát raknak a nyakunkba!!