Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voros.orchidea

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otaki Vagdalt vegyes savanyúval 2014.01.27 01:31:00
Nem tudok semmit. Sem az életéről, sem a lehetőségeiről, sem a kilátásáról.De olvastam. És szerettem. Szerettem általa látni és hallani. Így a végén elképzeltem. Mindent. A karaktereit, a személyét, a látásmódját. A sokféleségét. Innentől már csak ő beszél, főz,…..
voros.orchidea 2014.04.18 19:35:13
Tudtad, hogy ahhoz, hogy csontvelődonor legyél, nem kell konkrétan csontvelőt adnod? :) Az orvostudomány nagy reményt fűz az őssejtkutatáshoz. Habár az őssejtekkel legtöbbször egyelőre csak a laborokban kísérleteznek, egy-két területen használják őket a gyakorlatban is. Ezek…..
Először is elnézést, hogy ilyen sok időre eltűntem, pedig megígértem, hogy 1 héten belül folytatom kis sorozatomat arról, hogyan váltam őssejtdonorrá. Sajnos most is csak annyit írhatok, hogy „később”... :/ Eltűnésem oka ugyanis az, hogy inzulin-rezisztenciát…..
Gimes Júlia Tér-idő című rádióműsorában az őssejtekről és a csontvelő-transzplantációról beszélgetett orvosokkal, kutatókkal és betegekkel - akik az őssejtbeültetés következtében csodás gyógyuláson mentek keresztül. A műsorban többek közt megszólal Gidáli Júlia…..
Elhatároztam, hogy leírom nektek a saját tapasztalataimat csontvelő (őssejt) donorsággal kapcsolatban, kezdve onnan, hogyan indultam neki a donorkodásnak. (Remélem mihamarabb eljutok addig, hogy felvegyenek az adatbázisba :)) Először is megnéztem a vérellátók listáját, hogy…..