Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorah

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel hétvégén elkezdődik Angliában a Merlin ötödik évada, a brit műsorújságok mindegyike foglalkozik a BBC-re visszatérő fantasy sorozattal. A TV Choice, a TV Times, a TV & Satellite Week, a What's on TV, a TV Easy és a Total TV Guide is közöl beharangozót. Ám a…..
Merlin "Még hat évad?!" 2012.07.26 02:50:00
Még mindig tartogatnak érdekességeket az idei Comic-Con kerekasztal interjúi. A Merlin címszerepét alakító Colin Morgannel már láthattatok egy beszélgetést, amelyben a készülő ötödik évad érdekességeiről mesél, ám egy másik, alább látható interjúban a sorozattal…..
Bár a Merlin-panelre csak vasárnap délelőtt (magyar idő szerint 19.30-tól) kerül sor, a csapat már ott van San Diegóban, a nemzetközi Comic-Con találkozón, sőt Colin Morgannel (Merlin) és Katie McGrathtal (Morgana) szombaton is találkozhattak a rajongók, ők ketten ugyanis -…..
Dorah 2012.07.18 16:34:38
@NapShe: Morgana volt királyNŐ ideig-óráig:)

én a másik mesés sztorit nézem a Once upon a Time-ot, illetve el vagyok maradva vele sok résszel, de igyekszem pótolni:) de a Grimmről is jókat hallottam:)

igem szép kép.) bár egy kicist sokat használták a photoshopot, meg Katie elég sápadtnak tűnik, de összhatásilag rendben van:)

sokan ezt mondják a képre (khmm, eltekintve a másik csoporttól, akik ugye mint lehetséges párként tekintik/kezelik őket, de ők szóra sem érdemesek...:p :SS), hogy olyanok, mint a testvérek itt, és tényleg, semmi többet nem látok én sem:)

meg Katie mondta valahol (ne kérdezd hol, én is csak más fannál olvastam) hogy Colin olyan neki, mint a testvére:)
Dorah 2012.07.18 17:35:10
@NapShe:

na én meg ezt nem olvastam, hogy ilyen változata is volt eredetileg a 4/6-os Merlin-Morgana interakciónak:P

szerintem sejtették az írók, hogy akkor "őrültek" volna meg még csak a Merlin/Morgana, Colin/Katie fanok, és inkább elvetették az ötletet:PPP

így se tudják magukról levakarni a Merlin/Morgana románc kérdéseket, pl. most is kérdezték a panelon, nem is egyszer... mert ez tényleg baromira fontos..:p :/
Dorah 2012.07.19 11:56:48
@NapShe:
végülis teljesen érthető, hogy felfigyelt rájuk a rajongói tábor, és összehozták a karakterüket, hazudnék ha azt mondanám, nekem sincsenek meg a kedvenc karakter párosom a Merlinben: pl. az "érem 2 oldala", de mint barátság és testvériség miatt, illetve Merlin és a lovagok közötti kapcsolat és természetesen Artúr/Gwen:) de itt ki is merül az egész, nem megyek tovább, illetve nagyon szeretem a stáb barátságát, és azt a "kémiát" ami köztük van mert könyörgöm, ott már valódi hús-vér emberekről beszélünk, akik személyisége teljesen más mint a karaktereiknek, és nagyon összetévesztik a szezont a fazonnal..
most tényleg az a szórakozásuk, hogy azt "elemzik" ki hogyan nézett egymásra a stábbból/hogyan viselkedtek egymással,(és ez már tuti biztos hogy flörtölés volt, mert ők jobban tudják:O :p), komolyan lemehetnének párkapcsolati szakértőnek, de azt erősen kétlem hogy egyiküknek is volt valaha párkapcsolata is..:P

eskü, az EW portréképével kapcsolatban mki felbolydult a twitteren, és ha nem látom, nem hiszem el, az egyik fan RT-lte a másik idióta fanpitsának a kiírását, hogy orvost kellett hívni hozzá, mert úgy felizgatta magát a képen..:OOOO és a hülyéje is ki is írta...:OOO

ott van az Odaát c. sori(Supernatural), nagyon-nagy kedvenc, és ott már 8. éve együtt jtszik a 2 srác, akik amúgy testvéreket játszanak s oriban, jó őket is össze szokták "úgy" hozni, annak ellenére, hogy mki házas, sőt az egyik már újdonsült apuka..:p és már a mozdulataik is szinte dettó ugyanolynak a aprivát életben.::P
de 5 vagy 8 év olyan, mintha te húznál le ennyi időt a munkahelyen és kívűl-belül ismernéd a kollégáidat, lehet vki bem szerenél de mégiscsak velük töltöd az időt nagy részét...

Nekik ez ugyanaz, mint a munkahely, 8 hónapot együtt töltenek majdnem egyhuzamban, a lelküket kidolgozva.. ráadásul fiatalok, jóhogy barátkoznak egymással, meg jó a hangulat, meg elhiszem hogy szép és imádnivaló embereket könnyebben "összehoz" az ember, de hogy ez töltse ki az életét egyeseknek..

anyám borogass...:PP

kérdésedre meg szép pár lennének, tényleg:))
vagy Gwaint-t Gwen egyik udvarhölgyével összeboronálni:P

ha már sir Galahad nem ekrülhet képbe..sajnos..:S
Tegnap olvashattátok, miket mondott az újságíróknak Julian Murphy producer a Comic-Con interjú szobájában. A második kerekasztal interjúban producer társa, Johnny Capps mesél az ötödik évadról. A videó alatt ezúttal is megtaláljátok az elhangzottak…..
Dorah 2012.07.18 13:21:01
@NapShe: én is:DDDD Artúr nagyba mondja a mondókáját, közben esetleg vállonveregeti Mordredet, Mordred elégedetten vigyorog, közben meg szidják gondolatban Merlinnel egymást, Merlin meg a fogát csikorgatja..:P

a producerek mondtak oylat, hogy Merlinnek is egyre dinamikusabbá válik a kapcsolata a lovagokkal, azon belül is Gwaine-el, és lehet hogy ő lesz az, aki Lancelot után megtudja..
akármennyire is imádom Gwaine-t, tuti, hogy rosszul reagálná le, amilyen forrófejű, és idő kellene neki, amíg megemészti, de mondjuk semmi sem biztos már..

Percy szerintem emgértené, hogy Merlin nem olyan mint Morgana, és Lancelotot "kiesésével" (amit a mai napig fájdalmas pont részemre:/), támogatná Merlint ugyanúgy...:)

őrájuk teljesen igaz lenne a mondás, hogy az "erő és a mágia":DDD
Dorah 2012.07.18 16:15:04
@Caretha: végülis sir(vivor) Leon mindvégig ott volt Artúr mellett, sok mindent látott, meg ugye visszahozták a druidák, talán meg tudná érteni a dolgot, akár sir Elyan is, és talán még hatna is a sógorára:DDDD

ennél a "Merlin siet Kilgarrah segítségére" dolognál Aithusára gondoltam, hogy felbukkan és kiderül, hogy Morgana szövetségese, meg említettek régen a producerek sárkány-harcot is, ki tudja, és most Aithusa "fenyegíti"..:D :p

ha már Aithusa és Morgana szövetsége:)

lelki szemeim előtt megjelent most az a kép, ahol Merlin, mint Sárkányúr próbál "hegyibeszédet" tartani Aithusának meg a lelkére hatni, hogy "térjen meg", Aithusa meg bűnbánó fejjel hallgatja :DDDDDDD
Dorah 2012.07.18 18:35:02
@Caretha: végülis a 4. évad végére is elég nagy lett, 3 év alatt szerintem olyan Kilgarrah nagyságú lett, bár lehet nem, mert lánysárkány, és ők áltlaában kisebbek valamivel:)))

a hangjára én is kivi vagyok, vmi erős hang kéne neki, női, ha már lánysárkányról beszélünk:P
Tudom, hogy mind az ötödik évad trailerét várjátok, az egész rajongótábor azt várja, ám az idei Comic-Con Merlin-paneljén kivételes szigorral ügyeltek, hogy mindenki kapcsolja ki kameráját a bejátszások alatt. A biztonságiak és a makacs rajongók mérkőzését egyelőre…..
Dorah 2012.07.18 17:16:34
kikerült egy másik vidi is, amin csak a trailer van rajta, igaz itt meg a hang nem annyira érthető, de egy fokkal jobb a felvétel szöge:)

www.youtube.com/watch?v=7l_pkDB0jeg&feature=youtube_gdata_player

én is úgy hallottam ki Artúrt, hogy megmentem az embereimet, mire Merlin azt mondja, hogy megvédelek, vagy meghalok az oldalon:))))

kamerás változatok ide vagy oda, bitang ütös lett a trailer, állam a földet veri így is, mi lesz, ha Hivatalosan is kikerül?:OO *.* *.*
Merlin Az ötödik évad posztere 2012.07.15 20:03:00
Egy órányi sajtóinterjú után most zajlik a Merlin-panel a San Diego-i Comic-Conon. Részletek később. Addig is íme az ötödik évad posztere: "The die is cast" - olvashatjuk a poszteren az évad szlogenjét, amely a Julius Caesarnak tulajdonított szállóige, "a kocka el van vetve"…..
Dorah 2012.07.18 11:31:52
@NapShe: már a másik bejegyzésnél is megemlítettem, hogy nekem is egyből Liam ugrott be, mint fogvatartó...
a plakát 2 alsó sarkában lévő kép Aithusáról és a láncra vert Morganáról akár azt is suggalhatja, hogy látjuk majd Morgana szökését, illetve, hogy Aithusa segít neki, de miért várna Aithusa 2 évet, hogy kiszabadítsa őt, amikor szinte azonnal visszahozta az életbe a 4. évad végén?
Dorah 2012.07.18 15:49:14
@NapShe:

még megeshet, hogy vmi más mágia dolog miatt lesz a szövetségese, fogalmam sincs, kifogytam az ötletekből..:P

Merlinnek is kellett egy kis idő, mire felfedezte magában a Dragonlordot, ráadásul ő még a génjeiben is hordozta ezt:)

Morgana nem hinném, hogy attól Dragonlady lenne, hogy Aithusa feltámasztotta, bár lehet átadott neki vmi képességét, nem válik teljesen Dragonlady-vé, de "szót fogad" fog neki Aithusa, pl:)))
Dorah 2012.07.18 16:59:56
@NapShe:
"attól tutira elmenne újra, ha megtudná,hogy egy mágikus lénnyel kezdett viszonyt"

megint..:PP mert ugye vegyük számításba a trollal történt afférját:DDDDD

erre mondják, hogy "akasztják a hóhért":PPP
Nem bánták meg, akik a sort végigállva bejutottak az idei nemzetközi Comic-Con találkozó Merlin-előadására. A San Diegóból érkező beszámolók és videók alapján remek hangulatban telt és nagy sikert aratott a vasárnap este (helyi idő szerint délelőtt) rendezett program, amelyen…..
Dorah 2012.07.16 16:06:41
@NapShe: aha, értem, köszi:)))) na majd otthon lecsekkolom, és megpróbálok vmit kihámozni belőle, nem ígérek semmit, annyira nem vagyok perfect angolból:)

gondolom, hogy rekeszizom-szaggató az egész:DDDDD
Dorah 2012.07.16 17:15:43
@Balinor: ja értem, csak most tudtam én is megnézni:)

amúgy sírva röhögös meg minden, főleg Eoin pofáraeséséivel, csak már igazán lehetne egy hivatalos vátozat erről meg a trailerről is:)

a trailerről most láttam egy kamerás verziót, hát éppenhogy látszik vmi, max. a hangokat hallod..:S :p
Dorah 2012.07.18 10:44:56
@Caretha: igaz-igaz:)) tuti, hogy az otthon maradt kollégáknak készült, mert amikor Katie-t videózta, akkor Katie vmit mondott a kamerának, gondolom így "üzent" a többieknek, meg ott bohóckodott:p

de milyen érdekes lenne: "egy comic-con panel a színész szemszögéből":)

vagy ahogy mi "kielemezzük" az összes mozdulatokat, Ők ugyanúgy kielemzik és röhögnek a fanok reakción otthon a videót nézve:p
Ahogy olvashattátok, közvetlenül a Comic-Con Merlin-előadását megelőzően a Merlin-csapat tagjai egy órán át - stílszerűen - kerekasztal interjút adtak a sajtó képviselőinek. A következő napokban ezekből is válogatok a blogon. Először a Julian Murphy producerrel készült…..
Dorah 2012.07.18 09:50:01
@NapShe: Neked is?:) eskü, nekem is egyből ő ugrott be, végigpörgettem gyorsan az új karaktereket, és valahogy ő tűnt a "megfelelő" személynek, pedig még nem tudjuk, hogy miféle karaktere lesz, de vmi az súgja, hogy ő lesz a fogvatartó:))))

Morgana 3 évből 2-öt fogságban tartott, gondolom később így bukkana fel Morgana "múltjából", és derülnének ki dolgok:)))
Közeleg az idei Comic-Con, egy hét múlva már az interjúkat, beszámolókat bújhatjuk, nem is beszélve a Merlin ötödik évadának (titokban, vállak és fejek közt, ölből videóra vett - hiszen ez is hozzátartozik a hangulathoz) előzeteséről. Az amerikai rajongók - és…..
Dorah 2012.07.12 10:52:40
@Spawn85: a 10 év alatt a facebookra, twittere gondoltam elsősorban, meg a blogokra(tumblr-oldalakra) :)))
mondjuk iwiw és myvip azt hiszem már volt akkoriban...:)

ez igaz, anyukámnak felnőtt fejjel kellett beiratkoznia sz.gépes tanfolyamra, különben a munkáját napi szinten nem tudta volna elvégezni a továbbiakban....
Dorah 2012.07.12 17:19:30
@Merry:
Hirtelen nem rémlik melyik interjúban mondták ezt, hogy Aithusa Morgana szövetségese lesz...
az is elképzelhető, hogy mivel ő hozta vissza az életbe valamiféle "hókuszpókot" átadott neki, és ha Morgana nem is lesz Dragonlady, de talán irányítani tudja őt vmi varázslattal...
mondjuk az Camelotnak régen rossz, mert simán azt mondhatja neki, hogy akkor támad meg a várost.. és az szöges ellentétben állna Killgarrah kijelentésével, hogy a fehér sárkány szerencsét hoz Camelotra..:PPPP

arra viszont emlékszem, hogy a producerek sárkányharcot említettek, szóval ki tudja..
Merlin és Morgana egymásnak ereszti a sárkányokat..:DDD :PP
de eleve Merlin Sárkányúr, ergó nemcsak Kilgarraht tudja "irányítani", hanem Aithusát is, ha oda kerülne a sor...

remélem azért ezekre a sárkányos dolgokra rákérdeznek majd a conon:))
Dorah 2012.07.12 19:07:07
@NapShe: reméljük:) max. kibogozzuk, hogy vajon mit értettek azalatt, és mennek majd a teóriák:))))

@Balinor: részemről okés ez a forma, még látom a betűket, és úgyis lehet nagyítani rajtuk,ahogy NapShe említette:)
Merlin TVChoiche Awards-jelölések 2012.07.03 20:38:00
Mindkét kedvenc Merlinünk, vagyis maga a sorozat és a címszerepet alakító Colin Morgan is döntős, azaz a négy esélyes között van a TVChoice Awards 2012-es mezőnyében.A TVChoiche magazin díjairól minden esztendőben a közönség dönt, ezért ti is beleszólhattok az eredménybe. A…..
Dorah 2012.07.05 14:36:01
@Caretha: a negyeddöntőben meg pont Bradley volt Colin ellenfele, na én akkor nem tudtam dönteni..:p
csípem Tomot, de Colin azért még mindig vezet nálam..:)

Update: sajnos a mi Colinunk veszített Tom-mal szemben..:(
de most már mehet a sok szavazat a TV Choice Awards-ra:)
Dorah 2012.07.06 08:30:30
@Caretha: nekem mondod?:P imádom Benedichtet (is), szóval vérző szívvel ment a szavazat Colinra:P

egyik bnőm szokott ugratni azzal, ha meglátja vmelyik kedvencemet, hogy "itt a "férjed" :D mondom: melyik? :DDDD
Merlin Camelot atlétái 2012.07.04 01:05:00
Egy hete ilyenkor (igen, éjszakába nyúlóan) még Pierrefondsban forgatott az ötödik évad stábja, ahogy azt olvashattátok a blogon, ám a forgatás franciaországi szakaszának utolsó két napjáról fotót nem sokat láttunk. Ezt a hiányt pótolja az alábbi képsorozat, ráadásul…..
Dorah 2012.07.04 16:09:57
@NapShe: Ők már sok mindent együtt csinálnak, a forgatásokon illetve azon kívűl, elég csak a focicsapatra gondolni, de olyan jó így látni Őket :) *.*
egyszer ilyen Merlines bulira belógnék, szerintem komplett ereszdelahajam, ami itt megy, főleg ha a lovagok adják a hangulatot :P

én nem vagyok alacsony (185 cm:p), de nekem is min. kissámli kéne Tomhoz :D
Dorah 2012.07.04 20:37:56
@Beti23*: hehe, pedig hány rajongói kezdeményezés volt, hogy Merlin ruhatárát újítsák meg, de hajthatatlanok az írók:P

Merlin változik, a ruha marad:DDDD
Dorah 2012.07.04 20:39:16
@Fanni95: szerintem ezzel is az egységet akarják kifejezni:P

bár szerintem ez a szín kicsit nőies ezeken a macsókon:D
Még csak két hete jött a hír, hogy az angol Bossa Studios a Merlin világára és karaktereire épülő Facebook-játékot fejleszt, de máris itt egy újabb érdekes fejlemény: a GSP Games nevű szoftverfejlesztő cég twitteren jelentette be, hogy a következő hónapokban ők is kihoznak egy…..
Merlin Merlintől, szeretettel 2012.06.28 22:17:00
Miközben a Pierrefondsban kattintgató "Merlin-turisták" jóvoltából rengeteg fényképet láthattunk az utóbbi időben (a legutóbbi bejegyzést is kiegészítettem pár új fotóval), a hivatalos források nem kényeztettek el bennünket képekkel. Azonban úgy látszik, végre megtörik a…..
Dorah 2012.06.29 10:16:42
@Zoe86: Gaius konkrétan esetlen idiótának nevezte a részben, de a lényegen nem változtat:P

Colin is olyan mint a jó bor, idővel beérik:))))
Dorah 2012.06.30 21:22:23
@Caretha: ne is emlegesd a fazék-frizurát, mondjuk Merlin 1. évados kissé "esetlen" jelleméhez tökéletesen illet.. :p
amikor először megláttam azzal, gyorsan megnéztem, hogy ez ugyanaz a Colin, aki a Doctor Who-ban az emos srácot játszotta? :D
Bár a franciaországi forgatás szerdán véget ért, végül is csak ma utazott haza a Merlin stábja Pierrefondsból. Csütörtökön még csaptak egy hatalmas, egész napos bulit, amely egészen péntek hajnalig - Alice Troughton rendezőnő bevallása szerint fél ötig - tartott. Arról tavaly…..
Megérkezett a hivatalos bejelentés: a Merlin 2010 és 2011 után idén is képviselteti magát a világ legnagyobb popkulturális találkozóján, a San Diego-i Comic-Conon. Colin Morgan és Anthony Head a tavalyi rendezvényen Az amerikai rajongók Bradley Jamesszel nem, a sorozat…..
Dorah 2012.06.28 09:44:33
@Balinor: Előre is nagyon szépen köszönjük Neked a fordításokat:)))

@Napshe: hehe, a fejünket fogjuk fogni a comic con után szeptemberig ennyi mézesmadzag(kötél) után: :DDD
Bár a hivatalos bejelentésre még várunk, egyre valószínűbb, hogy a 2010-es és 2011-es siker után a Merlin-csapat idén is ellátogat a világ legnagyobb popkulturális találkozójára, a San Diegóban rendezett nemzetközi Comic-Conra. Több forrás is tudni véli, hogy a brit fantasy…..
Dorah 2012.06.26 21:40:02
@NapShe: tényleg, az Alcatraz:)
de még mellette ott volt ugye Brad, Anthony, Colin, Katie:)
jó sokan voltak tavaly:)

remélem most is még sikerül összeszedni embereket, hogy nagyobb legyen a "Merlin-buli":)
Dorah 2012.06.27 10:20:08
@Balinor:
"Sokan nem gondolnak bele, hogy a színészet a koncentrálás művészete. A színész egy bizonyos idegállapotra hozza magát, és sokszor nem szerencsés, ha abból kizökkentik. "

teljesen egyetértek, ez nekik a munkahely, amit komolyan kell venniük, mert rajtuk is nagy a felelősség a sori sikere miatt:)
Hálisten Brad tavaly kiválóan vette a feladatot, és bízom benne, hogy ez idén se lesz másképp:)

a vidi amit belinkelt tényleg "érdekes" volt, ismerős volt, csak elég furi volt, hogy a bejelentése okoként ezt jelölte meg:D azért Bradnek is van egy sajátos humora -ha tényleg poénnak szánta - nemcsak Colinnak:p
Merlin Harcosok a vár udvarán 2012.06.20 02:15:00
Ahogy vártuk, a keddi nap igazán mozgalmasra sikerült a pierrefondsi várban. Miközben kedvenc lovagjaink - Eoin Macken (Sir Gwaine), Tom Hopper (Sir Percival), Rupert Young (Sir Leon) és Adetomiwa Edun (Sir Elyan) - a közeli mezőn gyakorolták az akciójeleneteket, a vár udvarán Alice…..
Dorah 2012.06.20 16:00:41
@Balinor: persze én sem azért írtam, illetve csak poénból, hogy micsoda hiszit levágtak egyesek emiatt a neten:PP
akik már látták, nekik már nem lesz izgalmas, akik még nem, azok meg gyárthatták addig az elméleteket, hogy vajon mi történhetett:)

anyway, elképesztő, milyen felgyorsult világban élünk, szinte percről-percre tudjuk az infókat:))))
Dorah 2012.06.20 18:08:11
@Balinor: Én is :D Már napok óta beszippantott a Twitter:p nem bírok magammal úgy se:P

sokan nekiktámadtak, hogy így meg úgy... de inkább köszönetet kéne mondani nekik, percről-percre tudósítanak mindenről, még képeket raknak fel, pl. délután megjelent Katie civilben Pierrefondsban és erről is van kép, meg most autogramot osztottak a srácok, és az éteren keresztül kérték meg őket, hogy üdvözöld xy-t a nevemben, és ismeretlenül megtették...
amíg vidéken forgattak, nem voltunk így elkényeztetve:p és persze nagy köszönet a stábnak, hogy megengedi, hogy ott legyenek a rajongók:) és van egy kép a vár előtt, hogy a spoilereket/spoileres képeket ne osszák meg sehol, és ők ennek eleget is tesznek,egetrengető spoilereket eddig nem írtak ki...:)

az, hogy most tegnap a nagy izgalomban elhintették, hogy milyen nagy durranás lesz, na puff neki..
becsületükre váljék, ha látnak is valamit, csak random dolgokat írnak le, pl. mentek az erdőbe forgatni, stb...:)

így kicsit olyan, mintha mi is ott lennénk:) persze jobb lenne, ha Valóban ott lennénk:)))
Nippon Osaka! 2012.04.18 15:45:00
 Első nap:Megérkezés és Osaka Akkor mint fent: MEGJÖTTEM!!! J)) Ha nem először lennék itt, aszondanám: TADAIMA, de így inkább nem JMár a reptéren kénytelen voltam japánul pöttyenteni valamit, mert persze, hogy rosszul töltöttem ki a kispapírt, amire azt írsz amit…..