Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roloci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem számít, hogy sokan nem szeretik, mégis szinte mindenki használja a Facebookot. Persze kivételek a mai napig akadnak és lesznek is a jövőben, ennek ellenére a Facebook újabb próbálkozást tett arra, hogy megnyerjen minket. Elindult a Facebook társkereső. Mi értelme ennek a funkciónak? Ki fogja ezt…..
A Fotolia által néhány napja bejelentett adónyomtatvány-felülvizsgálat mindenkit érint, aki kreatív tartalmat kíván eladni a fotoliánál. Amennyiben nincs kitöltve a nyomtatvány, akkor (feltételezhetően a legközelebbi) kifizetésnél a fotolia az Egyesült Államok…..
Stockphoto blog Dreamstime 2007.05.03 15:56:00
Royalty free stock photo agency - Jogdíjmentes fotóügynökség Egy nagyon jó ügynökség, ajánlom fotósok és grafikusok számára egyaránt! Letöltésenként fizetnek százalékot, forgalmuk jónak mondható! Jpg képek mellett eps, ai, cdr stb. formátumokat is elfogadnak.…..
Stockphoto blog Modell engedély 2007.11.06 15:49:00
Ez az egyik legkényesebb kérdés a stock fotózásban. Ami a tény, hogy azokhoz a képekhez, amin emberek arca felismerhető ahhoz rendelkezni kell a modell által aláírt engedéllyel. Van olyan oldal, ahol csak úgy fogadják el a képet, ha egyből csatolja a fotós a modell engedélyt, van…..