Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kodein

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak listák a legszarabb dalokról, albumokról, a legjobb dalokról, jó dalokról szar előadóktól, de olyan lista, amiben azokat a nótákat gyűjtik össze, amik annyira rosszak, hogy az emberek örömmel hallgatják, főleg mert vicces, vagy csak mert egy házibuliban erre lehet a legjobbat baszatni. Ennek…..
kodein 2016.12.14 17:00:17
@sage5: köszönöm, hogy megszámoltad :) most a tieddel együtt már 11szer :)
Jövőre elég király koncertek lesznek. Először a Linkin Park jelentette be hogy fellép kis hazánkban, aztán lesz még egy Bruno Mars meg egy Green Day is, igaz, utóbbi kettő a Papplaciban, de azé az is zsír no. Erre a Volt még betolja, hogy legyen Martin Garrix, Imagine Dragons, Ellie Goulding, Jess…..
Nem kell megijedni, mert kedvenc zenekaraitokat fogom kifikázni. Akármennyire is fáj, ez az igazság. A csicskaság inkább csak olvasócsábító címnek mondanám, igazából olyan zenekarokat fogok előtérbe helyezni, akik mocskosul cikik, gázak, kiöregedtek, vagy csak szimplán eladták magukat. Lehet…..
Kodein A legjobb magyar lemezek 2016.11.26 22:19:26
Mivel az internet mai világában mindig is mennek a top 10-es listák, amiknek valljuk be én is nagy rajongója vagyok, ezért gondoltam, itt az év vége, és itt a lehetőség csapatni egy toplistát. A listában nem a zeneileg legjobban összerakott magyar lemezeket fogom végig venni, hanem azokat, amik…..
Egy év után friss számmal, és videóklippel jelentkezik a Nagy-Szín-Pad nyertes Bohemian Betyars. A klip Izlandon lett felvéve. Szebbnél szebb tájakon láthatjuk a zenekar bőgősét, Fehér Gábort csavarogni. A klip egyszerű és nagyszerű, csodás képi világgal. Az előző klipekhez képest inkább…..
Ha elmúltál 18, hallgasd a Romantikus Párost, De ha nem, akkor ne tedd mert ez káros Figyelem! Igazi Szókimondó tartalom!..
Eminen 1996-os első albuma az Infinite kevesek számára lehet ismerős. Nem véletlenül. Az album szar. Eminem maga is azt állította hogy olyan mint egy NAS album, mert ebben az időben még nem találta meg a saját stílusát, inkább csak mikrofonpróbaként csapta össze az első albumát. Most 20 évvel…..
Sose gondoltam volna, hogy a magyarországi zenei színteret a Youtube B-kategóriás királya, MR MISSH fogja gyökeresen megújítani. Aztán jött ez:..
Kodein Induló 2016.11.17 16:28:17
Üdvözlök Mindenkit a Kodein alternatív zenei hírportálon. Az online zenei blog célja egy alternatív nézőpontból bemutatni kevésbé ismert, mainstreamtől messzebb álló magyar feltörekvő zenészeket, illetve külföldi előadók, stílusok bemutatása, melyeknek Magyarországon nincs akkora nagy keletje, mint…..
Helyszín: Balatonszemes A Vigadóban látottak után feldobva, felbátorodva és egy kicsit már józanodva hazafelé vettük az irányt, de természetesen még útba ejtettük egy egészen friss szerzeményünket. Erről az épületről csak 1-2 éve vettük észre, hogy mintha nem használnák.…..
ISTVÁNKULA EPIC ZENEHALLGATÁS 2012.04.07 08:05:00
..
ISTVÁNKULA HŐS VAGYOK 2012.04.07 08:03:00
..
ISTVÁNKULA HŐS VAGYOK! 2012.04.07 08:01:00
..