Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cunningham

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután kihirdették a legnagyobb filmes díjkiosztó, az Oscar jelöltjeit, és - ahogy az lenni szokott - most mindenki oszkár-lázban ég, az összes filmes fórum megtelt az akadémia döntéseiről vitázó filmőrültekkel! Miért pont mi maradnánk ki belőle? Nos, azért mert mi…..
Cunningham 2013.01.11 18:25:26
Filmmester Avatar 2012.07.27 19:07:14
Elkezdtem írni egy Avatar-kritikát, de sajnos valaki már megelőzött. Nagyjából ez megegyezik az én véleményemmel. Az Oscarokhoz külön gratuláció Cameron bácsiéknak, úgysem érnek azok semmit! A kritika itt látható: ; ..
TOP 5 alulértékelt színész Hollywoodban A blog indítása a leginkább túlértékelt színészek felsorolásával kezdődött, hogy is nézne ki, ha nem mutatnám be a szerintem legkevésbé elismerteket? Ők azok akik lehet, hogy kaptak ugyan díjakat és szerepeltek híres és nagy…..
Filmmester HÍREK! 2012.07.20 21:59:00
Mészárlás a The Dark Knight Rises vetítésén 12 halottja (50 sebesültje) van az A sötét lovag - Felemelkedés denveri bemutatásán, magyar idő szerint tegnap, negyed tízkor történt ámokfutásnak. A gázmaszkot viselő, felfegyverkezett támadó a filmvetítés alatt kezdett…..
Sziasztok!  Elindult a blog, melyben találkozhattok sok-sok hírrel, friss információval a filmek világából. Írok kritikákat is, illetve - mint ebben a bejegyzésben rögtön - toplistát. Jó olvasgatást! TOP 5 túlértékelt színész Hollywoodban Szomorú…..
Cunningham 2012.07.18 22:59:52
@mrskowalski: Remélem DiCaprio hamarosan előáll egy olyan filmmel amiben akkorát alakít, h megérdemelje ezt az óriási lelkesedést ami csak úgy áramlik felé. persze a listán nem arról van szó, h ők itt most mind pocsék színészek, csak nem értem ezt az hatalmas rajongást körülöttük. Kingsley szerintem jó példa volt a túlértékeltség szemléltetésére. mert számos helyen olvastam, h DiCaprio "az egyik legjobb színész, pálmát neki" miközben Kingsley-t korántsem övezi ekkora ismertség (és elismertség) pedig ő mennyivel jobb. de ugye DiCaprio fiatal, kisfiús arcú - persze, h ismerik. és ideje van még bőven, h beérje a nagy elődöket