Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vippraad

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Name : Noriko Kijima 木嶋 のりこ Birth of date : 1988/3/22 Height : 158 cm Measurement : B80 E-CUP W56…..
vippraad 2013.08.22 12:15:34
Állandóan halljuk, hogy kevesen vagyunk internetezők. Alacsony a penetráció, lassul a növekedés. Az internetes reklám tortából sem harap ki olyan nagyot még a net, és bár növekszik, de enyhén csökkenő ütemben (ami persze a folyamatosan növekvő bázis miatt nem annyira rossz hír…..
Én a pasimat is a munkámnak köszönhetem. Úgyhogy csajok igazán nincs miért aggódnotok, ha szinglik vagytok, és ne parázzatok akkor se, ha párkapcsolatban éltek, mert azért ez nem egy olyan közeg.Egyébként már rengeteg csajnak ajánlgattam, akik panaszkodtak, hogy nem bírnak…..
Bocs az eltűnésért, húzós volt a vizsgaidőszak, de újra itt vagyok!Hostesskedni különösen jó annak, aki kimagasló mennyiségű/számú buliban kíván részt venni.Egy sajnálatos tényt viszont muszáj közölnöm: facecontrol! Az éjszakai promóciókba azért nehezebb bekerülni, mert…..
vippraad 2013.07.10 19:00:44
Ha te is kipróbálnád magad hostessként és érdekelnek hostess és modell munkák, akkor jelentkezz Magyarország egyik legnagyobb ügynökségéhez ingyenesen a vipbudapesthostess.com/user/register weboldalon.
Folyamatosan keresünk csinos, fiatal idegen nyelveket beszélő, értelmes és megbízható lányokat hazai és külföldi munkáinkhoz is.
Már 10 éve minden -na jó, majdnem minden - Forma 1-es futamot megnézek a tv-ben, ebből nem engedek. 3 éve pedig azt vettem a fejembe, hogy kint akarok lenni a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon, ahol a lehető legjobb pozícióba akarom tudni magam. Ez két féle képpen lehetséges, vagy a…..
vippraad 2012.04.06 17:43:01
@darkhoney:
Szia!
Köszönjük az észrevételeket a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség (www.vipbudapesthostess.com) weboldalával kapcsolatban!

Válaszul az észrevételeidre:

Helyesírási hibák:
Való igaz, hogy a sok munkánk miatt jó sok van belőlük az oldalon. Ezeket próbáljuk folyamatosan javítani. Ehhez tesznek hozzá egy plusz adaggal a lányok hozzászólásai, amelyekben 10-szer annyi helyesírási hiba van. Nem is beszélve az adatlapokról, amelyek megint csak tele vannak hibákkal. Dolgozunk rajta és nap mint nap kijavítunk belőle jó sokat.

Portfólió fotózások:
Azért hirdetjük a portfólió fotózásainkat (amúgy kb önköltségi áron, amelyről magad is megyőződhetsz a www.olcsoportfolio.hu oldalon), mivel a lányok nagyrészének fotói alkalmatlanok arra, hogy komoly megrendelőkhöz kiküldjük őket. Ha végignézed a feltöltött adatlapokat akkor erről magad is meggyőződhetsz. Egyik hostessünknek vagy modellünknek sem kötelező nálunk portfóliót készítettni ez csak egy költséghatékony megoldás azoknak a lányoknak akik komolyan szeretnének dolgozni.
A témát elég alaposan körbejártuk már a blogunkon is:
vipbudapesthostess.com/hu/vip-budapest-hostess-modell-blog

Remélem válaszunk révén sokkal nagyobb rálátásod lesz a másik oldalról is az oldalunkra.

Ha neked vagy a blogod olvasói közül bárki másnak további észrevételei lennének az oldalunkkal kapcsolatban akkor szívesen fogadjuk a kritikákat az info@vipbudapesthostess.com e-mail címen.

Igyekszünk mindenre választ adni és erőforrásainkhoz méltón javítani az oldalunk.
vippraad 2012.04.12 16:58:45
@giccca11:
Szia! Igen tényleg a Forma 1-re keresünk lányokat, de csak min 170-173 cm magas és legalább angolul jól beszélő dekoratív lányokat! A több mint száz jelentkező közül már megtörtént a durva szűrés kb még 57 lány van versenyben, akiknek hamarosan egy személyes castingot is fogunk tartani.
Régóta meg kellett volna születnie ennek a leírásnak, de végre itt van, és aki még bizonytalan, vagy nem használta, végig követheti, miként működik az internetes utasfelvétel a wizznél.  Frissítés: Az online utasfelvétel formailag már nem így néz ki, de szerencsére nem lett…..