Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toma[PG]

46 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Az irányítás érdekességeit én elmondtam volna. Gondolok itt arra, hogy bal egérrel a bal kezünkben lévő fegyver tudjuk elsütni, jobb egérrel pedig a jobb fegyvert.- Kimaradtak a bossfight-ok.- Néha túl hangos a háttérzaj.+ Játékválasztás.+ Annak ellenére, hogy rövid a videó…..
Eddig a blog neve és címe is Pro Games News VOLT, de mostantól http://republicofmultigaming.web4.hu/ címen érhető el tovább!..
Nagyon úgy néz ki, hogy a web4.hu-n folytatom tovább a blogot, erről a linkről elérheted: www.progamesnews.web4.hu Itt, a blog.hu-n ez az utolsó bejegyzésem, ide többet már se hírt, se Változatos-heteket, se játékbemutatókat, se Let's Playeket semmit az ég világon nem fogok…..
Örülnék neki, ha valamilyen módon jeleznétek nekem, hogy a blogot itt folytassam tovább avagy a web4.hu felületén. Gondoltam kipróbálok valami komolyabbat a blog.hu-nál de nem tudok dűlőre jutni. A blog facebook oldalán csináltam egy szavazást, hogy maradjon ez, vagy költözzön át…..
A BluteGiant Interactive bejelentette az új RTS játékát a Tryst-et. A történet szerint az emberek és a mechanikus idegen faj a Zail, akik egykor együttműködtek a bányászatban és a ritka, feldolgozott vegyületben most fenyegetésnek tartják egymás létezését a bolygón. Érdekesen…..
Ahogyan azt már régebben is említettem jómagam várom a rebootolt Devil May Cryt, melynek főszereplője Dante, kicsit nyugatiasabbá vált. Lehet ennek nem örülni, de nagyon úgyfest a dolog, hogy ez véglegesen így marad. Szóval kiderült, hogy az új külsővel új képességek is…..
Egy iszonyat hangulatos kooperatív gameplay videó látott napvilágot a várva várt Borderlands 2-ről. Az első résszel nem játszottam túl sokat. Tetszett, de sajnos volt más játék ami akkoriban lekötötte a figyelmemet, így később már hanyagoltam, remélhetőleg a 2. résszel nem…..
A profi módra elkészített Assassin's Creed sorozat első része 2008-ban jelent meg, ekkor ismerkedhettünk meg először az Ubisoft játékának lenyűgöző történetével. Egy Desmond Miles nevű férfinek lehetősége nyílik kipróbálni egy Animus nevű gépet, abból a célból, hogy egy…..
Megnéztem a The Walking Dead sorozat eddigi összes részét. Amikor a végére értem egyértelműen az volt a kérdésem, hogy mikor jön a következő évad? Utána is néztem, októberre várható. Már a legelső rész tele volt izgalmakkal, és végig fenntartotta az érdeklődésemet. Nem…..
Toma[PG] 2012.06.20 22:18:35
@Huresz: Oké márk.xd
A Darksiders első része 2010 szeptemberében ismertette meg velünk Háború történetét. A démonok és az angyalok  réges-régen nagy csatát vívtak egymás ellen, azóta az apokalipszis négy lovasa őrizte az egyensúlyt, ám egy nap a békéért felelős Hét Pecsét megsemmisült s a…..
A választ a legújabb gameplay videóban kereshetjük. Véleményem szerint, igen tartogat, de ne olyan hű de nagy dolgokra gondoljunk. Engem igazából a Web of Shadows-ra emlékeztet a játékmenet, annyi különbséggel, hogy grafikailag ez jobban a toppon van, illetve a harcrendszer is jobb…..
Arra gondoltam, hogy a híreket ezentúl - nem mindig - sűrítve fogom közölni, azaz összefogom az információkat és egy bejegyzésben leírom őket. Tehát akkor nézzük a mai adagot.  A Lollipop Chainsaw 12-én a polcokra került. A hírek szerint nagyon változatos kritikákat kapott a…..
Üdv Néktek Szárazföldi Patkányok! Először is a köszönést szokjátok meg, mert mindig így fogok, másodszor pedig köszönjük nektek, hogy látogatjátok az oldalt, köszönjük, hogy videókat küldtök nekünk és köszönjük, hogy értékelitek is azokat.Két dolog miatt ragadtam…..
Az a helyzet, hogy mostanában nem igazán van kedvem ezekkel a Változatos-hetekkel foglalkozni, ezért úgy döntöttem, hogy - egyelőre - bizonytalan időre szüneteltetem kicsit, és nagy valószínűséggel más témával fogom folytatni nem pedig a legoval. Őszintén szólva már neki…..
Mivel ezen a héten nem igazán értem rá a Változatos-hetekkel foglalkozni, ezért úgy döntöttem, hogy ezt a hetet kihagyom, és a jövő hétre halasztom a Lego témát, remélem nem okoz problémát. Most pedig térjünk át a hírekre: a High Moon Studios által készített Transformers:…..
Ebben a bejegyzésben - ahogy már a cím is mutatja - még mindig nem a Változatos-hetek lego témájával kapcsolatban írok, ugyanis az elmúlt négy napban annyi minden történt, hogy muszály azokat a híreket előtérbe helyeznem. Először is az E3-nak köszönhetően egy nagy rakás…..
Sajnálatos módon a következő három nap - azaz hétfő, kedd, szerda - nem leszek gép közelbe ezért erre az időre megszűnik a blogon való aktivitásom, így se Változatos-hetek, se más hírek nem lesznek egészen csütörtökig. Ennyit szerettem volna, ez egy elég rövidke poszt lett,…..
A Rossz PC Juniorok blog 2012.05.29-én hivatalosan is lezárult, persze továbbra is megtekinthetők a videók. Nem kellett sok időnek eltelnie és Mick Kramer, Frog, CsakNorrisz, Andy Lightning szerkesztésével megnyílt az Intenger Kalózai blog hasonló céllal mint a RPCJunior, azaz…..
Robert Bowling megalapította a maga kis stúdióját és belefogott egy az eddigi megszámlálhatatlan, esztelen zombi-gyilok játékoktól eltérő túlélő-horrorba. Ha minden jól megy az apokaliptikus Human Element új utat nyit a rengeteg egyforma "ki tud többet legyakni"-zombi játékok…..
Úgy gondolom, hogy a zombis hetet a mai poszttal le is zárnám. A Dead Island méltó befejezése lesz az élőholtas témának, szóval vágjunk is bele. Banoi-szigeten zajlik kalandunk a túlélésért, amely hosszú játék idejével bekerült a ritkaságok közé. A választható karakterek…..
Tökéletes alapanyaggal dolgozhatott a Telltale Games de sajnos nem használta ki eléggé. Biztosan van akinek bejön az a fajta játék, hogy fél óránként egyszer-egyszer mozoghat "szabadon" a terepen és óránként még, egy zombit is le rugdoshat Q,E kombinációval de nekem nagyon nem. Ha…..
A The Walking Dead című sorozatról már sok jót olvastam, ezért rengeteg halogatás után tegnap végre rászántam magam és elkezdtem nézni a neten. Nem csalódtam benne. Még csak a második résznél tartok de már most beleszerettem, imádom. Remélem a későbbi részek színvonala is…..
Ma hivatalosan is elkezdődött a változatosság hete, aminek témája a zombik. A Dead Rising egy roppant jó játék, úgy gondoltam érdemes ezzel nyitni a hetet. A játék még tavaly jelent meg PC-re Xbox360-ra és PS3-ra. Az első rész története szerint genetikailag módosított rovarok…..