Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katalinnagy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „A politikai kereszténységben bizonyos mértékű intolerancia van,felsőbbrendűségi tudat és hódítási vágy, gyakori visszaélés a bibliaimetaforákkal. Egészen a blaszfémiáig menően vissza lehet élni Istennevével, Istenre való hivatkozással.” /Fabinyi Tamás…..
katalinnagy 2012.05.01 23:49:15
@Pálóczi: "önmagát plagizálta"----na, ez se fog mán megbolondulni :D jó vers.
 nyári eső után a tájatlangyos merengés öblíti áta vers velem bármit láttatbetűcsipeszen csüng a világez az ambivalens pillanatnem tudom hogy került most ideaz ész kezében steril szikemellyel birizgál a rím alattvégleg eltűnni még nincs okombár sajtolt szóvá már sok…..
18. éve dolgozom mentális problémában érintett emberekkel. Dolgoztam kórházban, közösségben, állami és civil szervezetnél, az utóbbi években pedig egyetemi oktatóként és kutatóként az átfogóbb szakmapolitikai szinteken foglalkozom a témával itthon és külföldön egyaránt.…..
katalinnagy 2012.04.06 07:41:12
@midnight coder: Úgy látom, szövegértelmezési problémáid vannak. Még csak végig sem olvastad tisztességgel amit leírtam, csak élből mocskolódsz. A legnagyobb fiam az egyetemen DOLGOZIK, mint programozó matematikus, ám amíg tanult végig dolgozott és önmagát finanszírozta, bocsesz. A másik még egyetemista, ám nyilván ő is dolgozik is, különben lakni sem tudna, mert koleszt nem kapott. A legkisebb jövőre érettségizik, persze, neked jobban tetszene, ha elvárt módon segghülye lenne :). A munkanélküli, bár szakmája van, legutóbb a cigányokkal bozótot irtott, én pedig 13 év magányos küzdelem után nem a láblógázástól lettem munkaképtelen beteg. Továbbá a rendszernek kurvára semmi köze ahhoz, milyen szellemi teljesítményt nyújtanak, ez az ő egyéni produktumuk, mindehhez hatalmas fanatizmus, és kemény munka kellett, hogy ne roppanjunk össze, és ne süllyedjünk a béka segge alá ilyen miliőben, ami pl. a te hszedből is árad. "Kapni" pedig nem ennyit kéne, hanem minimum a tripláját, több okból is. Egyrészt az ország jövője, leginkább a szellemi innovációtól függ, semmi mástól kilábalni nem fog tudni ez az ország a szarból, csak abból, ami a fejekben hasznosítható tudásból összegyűlik. Másrészt, ha egy ország népessége pusztul, és ez is szociális katasztrófával fenyeget, alapból az anyaságot munkaként kellene végre ELISMERNI, és minimum egy minimálbérrel honorálni. Harmadrészt, amit idelöknek baromira nem adomány, hanem annak csak töredékrésznyi VISSZAOSZTÁSA, amit előzőleg már különböző járulékok formájában beszedtek. Például TŐLEM is,amikor még bírtam dolgozni. Végül, de nem utolsósorban az ország totális lepusztulása NEM miattunk, nem a segilykéktül, és még csak nem is a cigányok léte miatt van, hanem a politikai elit példátlan szabad rablásától, aminek során a népvagyont cca 15%-os áron elkótyavetyélték, idegen kézre juttatták, vagy saját zsebükbe süllyesztették. Megjegyzem, a befolyt összegből anno röhögve ki lehetett volna fizetni a kádári éra alatt összegyűlt államadósságot is! Ám amíg ezt a emberek nem fogják végre fel, és fikarcnyi szolidaritás sincs bennük, tovább folyhat háborítatlanul a népnyúzás, mert a kizsákmányoltak egymást fogják gyapálni, nem pedig összefogni, és végre azok ellen fordulni, akik bajaik okozói.
katalinnagy 2012.04.06 09:06:52
@Reggie: ezt bízzuk az olvasókra :). Egyébként azt figyeltem meg,ahol valaki értéket próbál meg képviselni, vagy öntudattal rámutat a bajok valódi gyökereire, ott menten megjelennek a hozzád hasonlók. Remélem, fizetnek is a tevékenységedért P, de az a helyzet, a sötét gonoszságot nem lehet a végtelenségig fenntartani. Előbb-utóbb a zemberek felébrednek...