Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ucika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél szerint nem érdemes lakásbiztosítással együtt családi balesetbiztosítást kötni az Allianznál. A honlapjuk szerint a legalapabb csomagban is 200 ezer forintos keret található, amihez képest elég fura, hogy combnyaktörésre 500 forintot fizetett: Allianz Biztosító…..
OurFashion Aldo Rise 2012.04.13 10:31:00
Már hónapokkal ezelőtt meg akartam írni ezt a posztot, de valamiért bizonyos témákat csak halogatok, gyakran a kedvencek lista alján végzik ahonnan már nem is veszem elő őket. Teljesen furcsa módon az Aldo Rise is ide csúszott - szerencsére csak félig, hiszen egy hónappal…..
Bornai Tibor Deákné 2012.10.07 17:47:07
Ez a fránya Deákné a felelős mindenért. A mondás azt sugallja, Deákné vászna nem elsőrangú magyar termék. Pontosabbat nem tudunk felőle, lehet, hogy másodosztályú, de az is lehet, hogy kritikán aluli. Micsoda borzalmas teher, történelmi felelősség nyomja tehát Deák…..
Ucika 2012.10.07 21:42:29
A lingam masszázst misztikum lengi körül. Van, amit csak annak csúfolnak, van, ami az. Velem az történt.Rituális fürdés után indul a szeánsz, a keleti hangulatú szoba padlóján hatalmas matrac, szinte beteríti a padlót. A hölgy kimonó szerű köntösben, a sarkaira ülve vár és…..
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
Az alábbiakban leírt eset kb. fél éve történt velem. Előre bocsátom, azóta hülye tyúknak érzem magam, és valószínűleg az is vagyok. Mentségemül szolgáljon, hogy bár általában két lábon állok a földön, a jóhiszeműségem legendás. A kedvesemmel egy wellness szállodában töltöttünk egy hétvégét. A…..