Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt se tudom, hol kezdjem, akkorára hízott a májam: kiderült, hogy egy idén augusztus végén nagy port kavart homáros sztori főszereplőjét, a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár…..
Minden eddigi autópályamatricás történetünk közül a legbizarrabbat tapasztalta meg tegnap drk. Székesfehérvárról Budapest felé akadt el az M7-esen, ahol a beszámolója szerint egy benzinkúthoz terelték az ellenőrizni óhajtott forgalmat: Szoval az tortent velem tegnap, hogy a…..
A címben rejlő állításra fotóbizonyítékot is küldött Á. Budaörs a budapesti agglomeráció Little Italyja, az utcákon nagyhangú, olajozott hajú mukik mutogatnak dögös napszemüvegben, a kertek alján perzselő pillantású, bajuszkás nők osonnak, a hiperben meg relatíve olcsón…..
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
A Homár olvasói különösen boldogok, ha az őket olyan sokszor apró stiklikért szopató rendőrök lebuknak. Mint most is, piázás közben. A mai nap a pecsi Perczel utcaban kozlekedtunk, s az alabbi kep fogadott. Valamit megjegyeznek: a rend orei egy vendeglatoipari egysegbe tertek be, s…..
Annyi értelmetlen erőszak volt a napokban, hogy a hétvégére itt egy kis vidámság B-től. Az idei velemi Gesztenyeünnep fejlesztése a tél slágere lehet békésebb vidékeken:Fogyaszd es szenvedj jeligére, nagyobbat üt, mint az öszödi beszéd.....
feri 2007.11.06 11:58:12
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
A klasszikus kultúrafogyasztók mégsem olyan szegény egerek, ahogy azt esetleg képzelné az ember, ha igaz, amit Eszternek a rendőrök mondtak, és tényleg hetente megtörténik a címben taglalt vagyon elleni bűncselekmény a Szabó Ervinben. Legyenek óvatosak az értékmegőrző…..
A kéretlen reklámlevél akkor igazi, ha tényleg levélnek néz ki. Vuk ilyet talált, nem is értjük, miért siránkozik. A labda mindenestre fel van dobva: ki mutat ennél jobban álcázott spamot? Vuk levele hajtás után.Szia Homár! Alapvetően jól bírom a spam-áradatot, ami mostanában…..
feri 2007.11.06 11:43:28
feri 2007.11.06 11:45:18