Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSZP=MOCSOK

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
MSZP=MOCSOK 2012.05.18 10:24:09
@A fidesz a betegek kiirtására készül:

"azért az érdekes, hogy a magadfajta komcsi és nyilas majmok (értsd: fideszes és jobbikos) mindenhez tapsikolnak, amit ez a maffia művel, holott néhány hónap alatt több kárt okoztak az országnak, a benne élőknek, mint a maszop 8+4 év alatt... "
----------
Hát kicsi bogaram először is: a hozzászólásod igen sommásan állapít meg egy nagy baromságot, de jól hangzik persze. A te szellemi színvonaladon elég ennyi is, tények feleslegesek, de azért hangosan felkacagtam amikor pár hónap alatti több kárról beszélsz, miközben csak a Mocskos MSZP által felvett adósság állomány értéke kb 12 000 milliárd....aminek a visszafizetését pont Orbánnak kell megoldania valahogy... Tudod nem Görény GYurcsánynak, aki felvette baszod, hanem Orbánnak...
HArmadrészt: a jó édes anyádat nyilasozd le te idióta !
SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament…..