Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wagner Rinaldo-Rinaldini

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trek Utak a semmibe... 2018.02.23 16:42:37
A történet egy 2015 nyarán tett kirándulás alkalmával történt! írta: Pavetits Bálint   Egy borongós kedd délelőtt próbáltam rávenni a gyerekeket a családi nyaralás alkalmával egy rövidebb kirándulásra, de kerek perec kijelentették, hogy eszük ágában sincs kimozdulni kemencei házunk biztonságából.…..
Az utóbbi időben több írás is megjelent annak kapcsán, hogyan alakul jövőre a Premier League mezőnye. Nem csak bennünk, a PDC irányítóiban is felmerült annak lehetősége, hogy frissítsék a mezőnyt jövőre és olyanok kerüljenek esetleg be a legjobbak közé, akik idén…..
Trek Hét jótanács 2016.07.17 21:06:11
Gyakorlati tanácsok emlékezetes túrák szervezéséhez írta: Pavetits Bálint Egy ideje gondolkodom azon, vajon mitől nyújt az egyik túra maradandó élményt, míg vannak, amik csak középszerűre sikerülnek, amolyan végigmentük, ez is megvolt kirándulások lesznek. Azt hiszem, megtaláltam az örök élményt…..
Trek Gerilla Runners 4. 2016.02.28 11:51:39
Írta: Korchma Zsombor 4. rész: A Várkert bazár és a Budai vár Össz táv 7.2 km, idő 51.1 h, Tibor 87 kg, Ákimáki 98, Zsombor 90 kg A futó gerillák összetartó csapata újabb taggal bővül, így egy napsütötte szombat délelőtt immár hármasban derítettük fel a nemrég felújított Várkert bazárt és a…..
Trek Gerilla runners 3. 2016.02.28 11:39:10
Írta: Korchma Zsombor 3. rész: Mezítláb a Nagyréten Össztáv: 3.1 km, idő 0:23:42 h, Zsombor 91 kg A minap újra láttam a lánchídi alagútban a mezítlábas jógit futni. Egy hosszú hajú nem túl magas középkorú fickó egyszál klottgatyában, mezítláb fut télen-nyáron a környéken immár évek óta. Mikor…..
Az alábbi bejegyzés margójára fontosnak tartok megjegyezni a társaság összetételét és motivációját illetően pár tényt. A beszámoló szerzője valamikor a nyár vége felé keresett meg azzal az ötlettel, hogy szervezzünk egy túlélő túrát. Természetesen támogattam az ötletet, de semmi többet nem árultam…..
Trek Gerilla runners 2. 2016.01.22 20:43:31
Irta: Korchma Zsombor 2. rész: a Fonódó Össztáv 15.9 km, idő 1.52 h, Tibor 86,5 kg, Zsombor 93,5 kg Engem sok egyéb mellett valószínűleg ez az egyszerű és sokat használt BKK-s ábra zavart össze alapvetően a Fonódó villamoshálózat budai építkezései kapcsán. Az ábra ugyanis azt sugallja, hogy…..
Trek Börzsöny-átkelés 2016.01.22 20:43:18
Írta: Pavetits Bálint Valamikor július közepe táján látogattam meg Drégelyvár romjait. Lenyűgözött az elém táruló panoráma. Ahogy dél felé tekintettem, megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy keresztül kellene vágni gyalogszerrel (mással nem is nagyon lehetne) a Börzsönyön egy lendületből.…..
Trek Gerilla runners 1. 2015.12.14 21:26:11
Írta: Korchma Zsombor 1. rész: Hajógyári-sziget Össztáv: 18.1 km, idő 2.24 h, Tibor 88 kg Zsombor 95 kg Harminchét, meg harminckilenc év. Plusz tíz kiló fejenként. Napi szintű dohányzás, heti szintű piálás. Úgy döntöttünk, az egyikről lemondunk. A…..
Kis kalandunk újabb mérföldkőhöz érkezett! Mai napon debütált a Szimpla Kert piacán füstölt pisztrángunk a nagyközönség előtt. Kicsit pesszimisták voltunk mert fél 12-re elfogyott minden portékánk. Jövő vasárnap visszatérünk!!! Portéka a Szimplában Alien pisztráng! ..
Egy napsütéses délután, munkából hazafelé menet jött az ötlet, mi lenne ha kicsit vidámabbra venném a figurát, és rendhagyóbb módon füstölnék kacsát mint eddig. Mivel a kacsához amúgy is illenek a citrusfélék, készítettem egy narancsléből, citromléből, és karamelizált…..
Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek nélkülözni kellett ilyen hosszú időn keresztül a pisztrángjaimat, de sajnos a túlélésért folytatott harcom közben nem tudtam kellő figyelmet és energiát szentelni e nemes ügynek. De szeretnék minden kedves pisztráng…..
Miután kihevertem első, nagy sikert aratott pisztráng füstölésem megpróbáltatásait, és felszállt a körülöttem terjengő mindent átható füst szag, elkezdtem morfondírozni azon, mi legyen a következő étel, amit megpróbálok füstölve elkészíteni. Viszonylag rövid töprengés…..