Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gassy

218 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészültünk kb 5 km hosszú európa legszebb kerékpár és görkorcsolya útjának terveivel.A kerékpárút alapja illetve a fedélzet az L.C.M. kizárólagos tulajdona.A terv elkészüléséért felelős az L.C.M. tervezői csapata. A nem aszfaltos kerékpárút csak az L.C.M. által elérhető. Terv illeszkedik az…..
Elhangzott a csattban,hogy a töpörtyű(MP) egy jelenleg még nem publikus,be nem jegyzett párt színeiben indulna a választásokon.  Az L.C.M. 199 független képviselő pártja,akiknek célja az összes párt MEGSZŰNTETÉSE,és állami támogatásainak elvonása. Semmilyen formában nem tartjuk…..
L.C.M. Az év kérdése? 2024.04.02 12:16:36
A főút Budapest III. kerületéből indul az óbudai Flórián tértől kezdődő Vörösvári út, majd Bécsi út formájában, utána a főváros, Üröm és Solymár hármashatára közelében lép át Pest vármegye területére,. 2025. A főút a solymári auchennel szemben kialakított közlekedési csomóponttól kezdődik.(Igaz…..
Érkezett hozzánk egy kérdés,ami egy kiszivárgott 2026-os tervezett javaslat ügyében érkezett!Természetesen megválaszoljuk,de a tervek jelenleg nem állnak készen.Amint a tervek készen állnak azonnal jelezni fogjuk. A kiszivárgott hír tartalmaz valóságot,ez soha nem volt titok.(Az ország közepének…..
Házon kivül 2017,-fizetések maunika show Zsoltika 12 éves,tapsolóból genderstar Házon kivül 2024-rejtett kamera Milyen átverésekkel csalták stúdióba a gyerekeket,és a vendégeket.akik csak tapsolóknak jelentkeztek.    ..
Ügyvédjelöltként több nemzetközi irodában is nagyon megbecsültek, csak éppen nem volt se hétvégém, se szabad estém. Szakmai szempontból nagyon hasznos időszak volt, rengeteget tanultam, de nem maradt időm a magánéletemre. Péter ekkor a bíróságon dolgozott fogalmazóként, mindennap végzett délután…..
Kedves Néző, Fájó szívvel hoztam meg éjjel a döntést: felfüggesztem a televíziós tevékenységemet. 1995 óta párhozamosan két szakmában próbáltam maximálisat nyújtani. Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól…..
Olyan bérlakás bérlakás programot dolgozott ki az L.C.M. tervező csapata,amely csak kormányzati engedélyezésre vár. A legfontosabb adatokból most jelzünk: 1-Lakóparki övezetben új lakások épülnek 2-Az első gyermek megfogantatása esetén azonnal igényelhető 3-A lakások munkalehetőséggel vehetők…..
Az amcsi választások tétje. Eddig csak annyit lehetett kideríteni,ki tett amcsi állampolgársági esküt. Gulyás Márton egyébként március 21-én jelentette be, hogy egy többhetes ösztöndíjas képzésen vesz részt Amerikában. A Partizán nevű YouTube-műsort működtető szélsőbaloldali aktivista nem is…..
L.C.M. Péntek,akkor pride 2024.02.15 21:38:43
Péntek este tartották az idei Budapest Pride fesztivál megnyitóját a Margit-szigeten, az eseményen felszólalt David Pressman amerikai nagykövet is. A hvg.hu cikke szerint a melegházasságban élő nagykövetnek ez volt az első beszéde, amelyet LMBTQ-témában tartott. Beszédét azzal kezdte, hogy épp a…..
Újra homokkal töltik fel a macskakőves teret? Éjjel a macskakőves utakon,homokkal teli a szám,..
L.C.M. A hét legnagyobb kérdése? 2024.02.11 07:01:21
Mire készülnek az ellenzéki pártok a parlament első tavaszi ülésén? Az biztos,hogy Kövér Lászlót sikerült 30 napra köztársasági elnökké tenni,nem lesz az országgyűlés elnöke,ezzel nem tud bűntetéseket kiosztani a képviselőknek. Az L.C.M. reméli,hogy Kövért végleg megválasztja a Fidesz banda,az…..
A parlament őszi ülésszakának kezdetén - a szokásoknak megfelelően - a Fidesz és a KDNP képviselőivel kihelyezett frakcióülést tartunk szeptember 20-21-én Esztergomban" - írja Kocsis Máté a Facebook-oldalán. Az L.C.M. vezetője Komárom-Esztergom vármegyében született 1964-ben. Legismertebb…..
Bár kaptak meghívót, a Demokratikus Koalíció képviselői nem jelennek meg a csütörtökön kezdődő Tranzit Fesztiválon. Az ellenzéki párt azért utasította vissza az invitálást, mert indoklásuk szerint nem vesznek részt fideszes pártrendezvényeken – tudta meg a Telex. Az L.C.M. NÉGY kérdésben…..
Miért nem találunk 199 független képviselőt az L.C.M. pártba? Az L.C.M. akkor kerülne hivatalosan bejegyzésre,amikor a 199 független jelölt összejön és vezetőséget választ.Az L.C.M.-nél a lista állításához is a többség véleménye kell.A választásokhoz szükséges bejegyeztetni a pártot(ami csak névleg…..
Másodlagos nyersanyagként használhatják a vörösiszapot, amennyiben a Szegedi Tudományegyetem kutatói sikerrel járnak. A szakemberek közel járnak ahhoz, hogy semlegesítsék a veszélyes anyagot. Az alumíniumipari együttműködés során a kutatócsoport több tudományos eredményt is szolgáltatott dubai…..
1-Megerősítő népszavazás EU-s tagság(3.900.000 szavazat kell az EU-ban maradáshoz)(ügyfélkapun történik a népszavazás)(a nem szavazás érvényes KILÉPÉSNEK számolandó) 2-Az eredmény AZ EP választást elhalaszthatja,illetve nem tartható meg! 3-50% alatti IGEN elindíthatja  a…..
L.C.M. 2023.05.02 parlament 2023.05.02 18:50:32
L.C.M. HIVATALOS: A mai napon sem hangzott el a parlamentben az L.C.M. azonnali javaslata,kormányzati és ellenzéki tiltakozás volt ellene. 1-L.C.M. egyenlőre átmeneti intézkedése:A magyar kormány az EU-s pénzek megérkezéséig FELFÜGGESZTI A PÁRTOK ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁNAK KIFIZETÉSÉT !kormányzati és…..
David Pressman a férjével és a közösen nevelt gyerekeikkel látogatta meg Novák Katalint, kormánykritikus körökkel találkozik, és már-már trollkodva kritizálja Orbán Viktor politikáját. Pészah, a zsidó húsvét alkalmából David Pressman amerikai nagykövet széderestet tartott, ahol a meghívottak közül…..
L.C.M. hivatalos 1-Kell és Kínai legyen(indoklás: a nyergesi állapot szerint ami annyit jelent,hogy a komáromi nem veszi át a nyergesi üzemben készült alkatrészeket) 2-Kell az L.C.M. által tervezett új Dunai híd illetve a szintén az L.C.M. által tervezett ún.Budapestet elkerülő autópálya(GYőr…..
L.C.M. hivatalos álláspont: A retekklubb elhozta az ukrán miniszterelnököt Magyarországra,ennyi bőven elég volt. Hivatalos látogatás a kárpátaljai Magyarok vegzelása miatt ,nem lehet esedékes. Hunter biden laptopjáért sem érdekes elmenni,azért már elment az apja. Az ukrán vendégmunkásokat már…..
L.C.M.-Amint az tapasztalható az elmúlt évben,több párt is elkezdett az L.C.M. terveiből dolgozni.Többek közt a független képviselők a pártok helyett(L.C.M.--199 FÜGGETLEN KÉPVISELŐ)  A magyarországi akkumulátor-ökoszisztéma alapvetően az ország északi, északkeleti részén van kialakulóban. Egyes…..
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt újraértelmezte a Momentum új, országos óriásplakát-kampányát, és a fantomképet pártelnökük, Kovács Gergely szőke parókás képére cserélték. L.C.M.:-Ezzel csak egy gondunk van.Gergely nem tudta volna Hollandiában megszervezni a dkbuktató COVID PARTYT! 1-A partyt egy…..
L.C.M. Berény,Berény 2023 2023.01.16 08:00:57
L.C.M. :Nem gárdistaként,hanem L.C.M. tagjaként szégyellnénk magunkat,ha egy kanadai mártírtól(aki Bözsire esküdött) egyetlen forintot is elfogadtunk volna.!L.C.M. tagsági kártyát sem kapna aki a vagyonnyilatkozatát évente nem tenné közszemlére.(képviselői indulás…..
Egy holland covidpartys,magát valami árnyéknak nevezett,harmadik feleség -ötletelése!   Dobrev Klára szerint nemzeti érdekünk, hogy bevezessék hazánkban is az eurót. A politikus úgy véli, azokban az országokban, ahol euróval fizetnek, stabil a gazdaság, kiszámíthatóak a hétköznapok és a családok…..