Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megaláztak

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
megaláztak 2012.04.13 12:09:46
@lima31: A levélíró szerint alkalmazotti viszonyban dolgozott a tag mivel fizetést kapott a munka után. Ez esetben teljesen mindegy, hogy apu-anyu-asszony milyen minőségben van a cégnél. A járulékcsalás egyértelmű, ezt a levélíró is megemlíti. Ha a munkáltató meg nem fizet járulékot alkalmazottjai után, azzal meglopja az államot a jelenlegi hatályos törvények szerint. Mit nem lehet ezen megérteni?
Szóval a diplomák felhalmozása után eldöntöttem, hogy olyan melót keresek ami testhez áll. Előtte kivitelezésben dolgoztam és csicska voltam. Papírokat gyártottam és fogatlan sittes cigányokkal kellett üvöltöznöm, hogy arrébb tegyenek egy bádogbódét. De ennek a melónak is…..
Sziasztok!Többdiplomás mérnökember vagyok. Büszke vagyok arra, hogy mindvégig becsületes voltam és vagyok munkámban, magánéletemben és az egész Világban. Szüleim nemesek, apám vezető beosztású (vállalatigazgató) mérnökember volt aki nyugdíjas és mindvégig a BECSÜLETRE…..