Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drognaplo

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Jancsó Panka   Köszönöm, hogy itt lehetek. Köszönöm, hogy egyáltalán lehetek, Uram.   Ahol az utca a folyóhoz ér, van egy hely, ahova lőni jártunk. A tűcsere környékén ott a legnyugisabb. Balról bokrok, jobbról bokrok és egy szűk, ember- és kutyaszarral…..
"Figyelj, Tesókám! Ezt a könyvet mindenképpen a kezedbe kell venned. Nem azért, mert egy drogos történet, és elrettentő példával próbál szolgálni; nem, abból már van elég. És nem is egy ember sorsa a lényeg benne, mert sok ilyen megesik, és sokan vannak, akik kijönnek a…..
Petrik András filmetűdje a Drognapló Körút tavaszi állomásairól..
Drognapló Wikipédia 2012.08.06 19:48:30
Viktor részletes biográfiája elérhető a Wikipédián:http://hu.wikipedia.org/wiki/Kubiszyn_Viktor..
Drognapló 2012.07.27 13:16:13
Elkészült az Index-en megjelent videó angol feliratos verziója:"Viktor Kubiszyn, writer of the autobiographical novel "Junkie diaries" was followed to locations of his past junkie-life in the 8th district in Budapest (Hungary) and to rehab. Life with and without heroin." ..
"Alkohol, hallucinogének, LSD, fű, hasis, heroin. Két évtized a drogok szorításában, leállás, visszatérés, újabb leállás. Az újrakezdéshez terápia volt a történet megírása is. Kubiszyn Viktor szerette a kábítószert, és úgy tűnt: egy darabig a kábítószer…..
Az alábbi szöveg a az origo komment.hu rovatában megjelent "Drogos vagyok, nem turista" című cikk vágatlan változata. A prózavers-részletek a szerzővel való egyeztetés után kerültek ki a végleges változatból, úgy jobban illett arra a felületre – Nektek viszont itt a vágatlan!…..
Sárosi Péter írása a Drognapló és a Toxikoma kapcsán a drogfogyasztás megítélésről, a szociális használatról, az alkoholhoz való társadalmi hozzáállásról és a sztereotípiákról a Drogriporteren.http://drogriporter.hu/drogpokol..
Jánossy Lajos: Árnyékszázad a zónában felolvasta  2012 Január 28.-án, MR3 Bartók Rádió 'Irodalmi újság'-ábanhttp://www.mr3-bartok.hu/content/view/15233/36/ „A kedvedért elmondom az egész sztorit, bár lehet, hogy egy-két részletre rosszul emlékszem. A lényeg,…..
képek: Balog Dani (Zovek)..
június 30., szombat - Volt Fesztivál, Irodalmi Sátor (Sopron) július 7., szombat - EFOTT (Velence) július 10., kedd - Gombaszögi Ifjúsági Tábor (Krasznahorka, Szlovákia) július 19., csütörtök - Hegyalja Fesztivál, Ökoteátrum 14h (Tokaj-Rakamaz) augusztus 1-5., szerda-szombat -…..
A Válaszút Drogkonzultációs Iroda szervezésében"Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a Drogellenes Világnap rendezvényéreMikor? -- június 23-án szombaton este 20 órakorHol? -- az Ifjúsági Klubban (volt TSz-udvar)Mi? -- Kubiszyn Viktor: Drognapló című könyvének…..
"Kubiszyn Viktor Drognapló című regénye (melynek elkészültében a Litera médiatámogatóként vett részt) immár hangoskönyv formában is megjelent. Ráadásul az érdeklődők személyesen a szerzőtől ingyen átvehetik."teljes…..
"Eleinte azért nyúlsz drogokhoz, hogy pörögj, vagy mert a kövér Buddha földöntúli nyugalmát akarod elérni. Végül azért lesz szükséged drogokra, hogy ne érezd magad rosszul. Ez egy olyan folyamat, amelynek során átversz, meglopsz és feláldozol mindenkit, akit szerettél és aki…..
Szabó Győző színművész és Kubiszyn Viktor újságíró közös pontja, hogy mindketten éveken át heroinfüggők voltak, és mindketten könyvben írták meg történetüket. Pszichológus és pszichiáter kutató segítségével boncolgattuk, mi vezethet függőséghez, és miért olyan…..
http://www.szolnoktv.hu/musorok/aktualis/?article_hid=19273 ..
"Amit sokan kínnak, lemondásnak, börtönnek éreznek, hogy tudniillik mától nem szívhatok el egy füves cigit, nem szúrhatok, nem ihatok meg egy pohár bort, azt Kubiszyn Viktor másként látja, láttatja." Nyirán Ferenc beszámolója a debreceni drognapló beszélgetésről a…..
"A Drognapló című önéletrajzi dokumentumregény íróját, Kubiszyn Viktort követtük a nyolcadik kerületbe, drogos életének helyszíneire és a rehabra. Élet a heroinnal, és nélküle." index.hu..
Drognapló Fless (Bárka Online) 2012.05.22 18:01:00
Beszámoló a Drognapló körút békéscsabai állomásáról a Bárka Online-on Tóth Katától.http://www.barkaonline.hu/helyszini-tudositasok/2766-workaholic..