Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2016.03.12 13:15:48
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2016.03.08 00:46:10
@Igazsagoszto buldog seriff: Mert a vétó, az ugye nem sima ellen szavazat, hanem olyan ellenszavazat, amely megsemmisít egy testületi döntést, Még sosem hallottam olyat, hogy mondjuk Kína ÉS a Szovjetúnió megvétózta. Hanem mindkét ország ellene szavazott.
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2016.03.08 00:53:49
@tomfix4: te is benne vagy a 4 800 000-ben, aki 90-ben még nem volt 15 éves?
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2016.03.08 01:00:10
@ap: Éljen a Nemzeti Emlékezet !
Széky János, kollégám a nyilvánosságban, akivel alapvető értékek is összekötnek, egy érdekes cikkben utasítja el a budapesti és a varsói "események" analógiás megközelítését, magyarán azt, hogy Lengyelország hazánk sorsára jutna az autokráciának való behódolásban. "A…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.12.26 23:10:47
@borzimorzi:
"...Magyarországon a politikai közösség beteg, és nem tudható, hogy ki, mi, hogyan fogja meggyógyítani...."

Attól még, hogy nem értitek, hogy miért ez a választásunk, attól még nem MI vagyunk betegek. Inkább a magát orvosnak KÉPZELŐ gondolkodásával van baj.
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.12.23 20:53:08
@Ronald: Minden szavaddal egyetértek. Kőkemény, tehetségtelen nő.
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.12.23 20:55:24
@Zephyrous: Viszont olyan magabiztos, hogy egyik bámulatból esem a másikba.
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.12.08 14:14:51
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hö.. hö a feltörő vágyak :)
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.12.08 14:26:19
@minden_no_a_puncijaval_gondolk:
te mit szólnál egy tesztoszteron csökkentő tanfihoz? / peena
A TEK rendszeresen hülyét csinál magából. Éppen ezért nem véletlen, hogy sorozatos bénázásaik az internet népét újra meg újra megihletik. A napokban például mindenki azon röhög, hogy a TEK történelemkedvelő felvidéki fiatalokat hitt potenciális dzsihádistáknak: TEK…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
A szokásos felütéssel indul a műsor, Hajós András rutinosan osztja meg a játék lényegét a közönséggel és azokkal a nézőkkel, akik valamiért lemaradtak volna az első két adásról. Mint minden résznek, a mainak is van tematikája, ennek történetesen az utazás. Hogy miért…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.10.28 17:30:26
Butola Zoltán: Európa végzete “Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak, hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát, amikor látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja. … Gyilkos világ…..
Ilyen ez a realityszerelem: amint vége a műsornak, az összezártság miatt egymás mellé kavarodó percemberek a kinti létben rájönnek, hogy idegesíti őket a másik lábszaga, szőrös hónalja vagy tájszólása, és szétmennek. A teljesség igénye nélkül: VV Leo és VV Ági, VV Peti…..
Ha őszintén számot vetünk az életünkkel, akkor be kell vallani, hogy mindannyian éltünk már meg szürreális részeg veszekedéseket, de amilyet a tegnapi összefoglalóban a villalakók produkáltak, arra még a sokat tapasztalt, lepukkant kocsmák előtt üvöltöző alkeszok is…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.05 00:07:15
@malevil2050:
Háát...ha úgy vesszük, Ádinkát mint boszorkányt előbb-utóbb úgyis megégetik, és akkor gyöhat a legenda.
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.05 00:09:45
@Mók_Ica: Én meg Zsunak nem kivánnám Attilát, de felőlem is viheti :DDD
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.05 00:11:31
@fosch9: igen igen:D
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.04 01:19:06
@Morcz: jóccaka:)
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.04 01:35:02
@csak mert:
Köszi:)
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.04 01:36:24
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.12.15 16:23:32
@kamarti: egyetértek veled. Plusz undorító volt pornóskülsejűtóthgabi azzal, hogy minden alkalommal hangsúlyozta, hogy Krasznai Tündének a saját múltjából kell merítenie, hogy Tünde minden rosszat átélt, a tapasztalatát kell felhasználja stb. Mi köze van t.g.-nak a másik ember múltjához? Nem ezért ültették oda. (bár mondjuk tudni én sem tudom, hogy valójában miért ültették oda)
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.12.15 16:29:28
@Ancilla: Gauss kalapja alól kicsit kilógok (persze mindenki ezt hiszi magáról :)). Nekem például fontos, hogy ne legyen hamis. Nem azért, mert értek hozzá, hanem mert fáj a gerincemben valami, ha hamis egy hang. Amúgy átvitt értelemben is. Ezt a műsort nézve sokat fájt...
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.12.02 17:40:55
@Ancilla: huhh nemismertem. HÖ KIRÁLY :)
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.11.20 10:47:26
@nu pagagyí: Szép Andersen mese volt. Irója - úgy gondolom - nem húzott le 45 évet a "baloldal" alatt. De még egy pontot beiktatnék. Az összes médium - beleértve az Indexet is - köteles az igazat, a tényeket megírni. A heccelést, csúsztatást büntetni kell.
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.11.10 19:04:23
@Marcell Varga: teljesen egyetértek Tóth Gabi minősítéseddel. Kiegészítésül felhívnám még a figyelmet a mentor hölgy mintegy 50(nem elírás, ÖTVEN)szavas szókincsére. Katasztrófa.
Egyébként MENTOR = pártfogó, tanácsadó, nevelő. Te jó Isten, mire nevel? És kit? Nem ártana elvárássá tenni, hogy 90-es IQ-t ehhez a feladathoz is el kell érni.
1000 leütés Orbán mind fölött 2013.10.25 15:28:42
Nehéz megszokni az egyébként trehány és korrupt baloldali (közéleti) értelmiségnek, hogy a magyar politikai tájkép tényleg megváltozott. Jött egy ember, aki mára a legpolitikusabb politikussá vált -- pusztán azáltal, hogy túlhelyezte magát "jón és gonoszon" (a liberális…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.10.26 03:46:13
@dr kíváncsivagyok:
Azt mondod: "ugatok". Jó, akkor lemegyek kutyába - csak hogy néhány mondat erejéig egy szinten legyünk. Azt kívánom, hogy egyszer személyesen tapasztald meg a különbséget, s így megtanuld, hogy ne dobálózz a szavakkal.
Amikor a tavalyi AIDS világnap előtt írt egyik blogbejegyzésemben a HIV-vel élőket hátrányosan megkülönböztető, illetve a járványt a büntetőjog eszközeivel megfékezni próbáló országokról írtam, még azt mondhattam, hogy a magyarországi helyzet eddig kedvezően alakult; volt ugyan néhány HIV fertőzés…..
Nézem ezt a képet. Ki ez az ember, és mit csinál? Névleg a névleges ellenzék vezére. De nem vezet. Nem hallani tőle semmilyen inspiratív gondolatot, nincs az utcán, felfordítandó a rögöket és a macskaköveket, egész elmúlt éve azzal telt, hogy a momentán 4%-os Bajnait beszorítsa…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.10.17 13:47:52
@HaFr: Jó neked :)
aláírás: egy hajléktalan
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.10.17 13:54:18
@vasmargitt: "...az országnaaak?" Ugye nem erre az országra gondoltál? Hanem kicsikét délebbire, ugye?
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.10.14 16:41:19
@sweeney todd: Hát... abban az esetben nyilván MINDENKI tud énekelni a társulatban, neki tehát "csak" rendeznie kell. Az a helyzet nem ez a helyzet. Amúgy én is sokat járok operába, lehetnék zsűri tag akkor? :)
Konfrontálódni a Kárpát-medence egyetlen hozzánk (eddig) normálisan viszonyuló államával, potenciális uniós szövetségesünkkel egy bukott cégvezető mosdatása érdekében nyilván sokkal célravezetőbb, mint kiállni több millió elszakított magyar…..
Pár perccel ezelőtt egy ismerősöm riadtan hív, hogy "van neked egy sztorim!" Elmondta, hogy a tesója most érettségizett és kapott egy csomagot. Azt hitte, hogy a egyetemről kapott valamilyen cuccot, de meglepetésére Orbán Viktor kandikált ki a borítékból. A miniszterelnök egy…..
tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2013.08.21 16:43:16
EnergiaGorilla Nekünk Ózd kell! 2013.08.06 14:37:00
Fantasztikus, hogy mennyire nem tudunk felnőtt módra megközelíteni még egy ilyen ügyet sem mint a közkutaknál szomjazó romák ügye. Két végpontból lehet választani, az agyatlan cigányellenesség csap össze az elvtelen szeretetbajnokokkal, köztes álláspont nem lehet. De akkor hova…..
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..