Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dome67

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár oldalain többször is szerepeltek nyugdíjaslehúzó termékbetutató-túrák ügyében a rendőrség általában tehetetlen. Amire eljutnak az egyik cégig, a tulajdonosok már kettővel odébb vannak. Naiv ügyfél azonban a legutóbbi ilyen telefonos zaklatásnak utánanyomozott, és…..
dome67 2012.04.03 14:18:40
Sziasztok!
Éppen most jövök a termékbemutatójukról, és az ott tapasztaltak miatt, gondoltam rákeresek a cégre az interneten, és egyből belétek botlottam.
Megmondom őszintén, amit elmondtak, és ahogy mondták, én elhittem amit állítottak.
Viszont amikor elkezdődött a "teleshopos" videó, és utána ezt a sorsolást tartották, na attól lett hányingerem.
Az esethez hozzáteszem, hogy az "ingyenes" vizsgálatot idő előtti távozás estén ki kellene fizetni, ami 19000 jó magyar forint. Bár az olvasottak után nagyon csodálkoznék, hogy miként hajtanák be bárkin is, és hogy tudnának-e számlát adni róla.
Az előadó, a civilizáció, a mozgásszegény életmód, a génmanipulált élelmiszerek káros hatásai melett, az elvárosiadást, és a gyógyszerlobbyt hibáztatta a magyar emberek kimagaslóan rossz egészségi állapotáért. Azt is kifejtette hogy a folyamatosan gyógyszert szedők, sokkal jobban károsítják a májukat, mint egy alkoholista.
Egyszóval minden észérvet felhozott a hogy a terméküket minél jobb fényben lássa a hallgató.
A gép tulajdonképpen a vörösvérsejtekre hat, ha minden igaz. Az oxigénfelvevő és tápanyag szállító képességet növelik úgy hogy nem engedik egymáshoz tapadni őket (vérsűrűsödés, ezáltal az ellátott területek sejtje könyebben regenerálódnak, ami által megnő az immunitás, és az életerő.
Viszont amikor rákérdeztem, hogy ez a mesterségesen előállított, és iránytott változó rezgésű mágneses tér, amibe a pácienseket meghatározott időre teszik, mennyivel jobb mint a föld saját mágneses mezeje, amit ugye az ember ingyen és bérmentve élvezhet? Az volt a válasza, hogy a városokban a rengeteg út és a betonrengeteg, ezt a hatást elfedi.
Akkor kérdem én, hogy az Attila-domb-ra szervezett termékbemutatós kirándulásoknak, van létjogosultsága?
Mert ezek szerint van.........
A készülék ára egyébként cirka 1 milla, amire részletfizetési kedvezményt, 2 hónapos kipróbálási időt, és 3 év cseregaranciát adnak. Azt mondta aki anyagi okoknál fogva nem tud hozzájutni, azoknak a későbbiekben létrehoznak kezelőközpontokat, de a kezelési árakrólnem tudott nyilatkozni. A konkurencia árait viszont érdekes módon fejből tudta. 15 alkalom 80000.
dome67 2012.04.03 14:31:29
@könyvbolond_konyhatündér:

Tisztelettel olvastam ahozzászólásodban a tapasztalatiad, de a "mikrofon" kifejezésre felkaptam a fejem. Nem akarom őket fényezni, de el kell hogy mondjam, az a készülék azért elég elterjedt. Pl. a mentőkben kórházak intenzív osztályán, és a tüdőgondozó intézményekben kötelező, és bevett vizsgálati módszer, amivel a vérgáz arányt vizsgálják.
Az eljárás régebbi elfogadottabb, és pontosabb módszere, amikor a fülcimpából vett vért vizsgálják, de ezt csak olyan helyen udják végezni, ahol labor is rendelkezésre áll, a kiértékelésre.
Ahogy az orvostudomány, az orvosi műszerek is fejlődnek, a számítógépeknek, és ezáltal az orvosi műszerek fejlesztőinek hála.