Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megaszondó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Megaszondó 2012.04.03 15:00:11
@Rajzfilmszemű: Nem úgy megy az! Előbb be kell lépned a Fideszbe, csak akkor mentesülhetsz a szabályok alól és kapsz instant rajongókat. :)
Megaszondó 2012.04.03 15:10:47
@Rajzfilmszemű: A Fidesz tagság mindent lemos és minden ellen véd. Engem leginkább egy bizonyos olasz szubkultúrára emlékeztet a Fidesz működése, szervezeti felépítése, viselkedése, bevételi forrásai, stb. Igazából mindene. :)
Megaszondó 2012.04.03 14:48:27
@ariskerase:

"Létezett együttműködés"

Schmitt jóval azután kezdett saját dolgozatának megírásába, hogy Georgiev befejezte az övét, amiben egy betű nem szerepel a Schmitt Pállal való együttműködésről. Így elég nehezen működhettek együtt, mindemellett bármilyen együttműködés esetén sem állna meg az, hogy a másik munkáját szó szerint lefordítom és beadom saját néven, hogy tudományos fokozatot kapjak ezért.

Látszik, hogy életedben nem írtál még szakdolgozatot se, fogalmad sincs arról, mit jelent az önálló tudományos munka.

Na és mi van Heinemann-nal, vele milyen együttműködés volt?