Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bvb08

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal Scully mutogat magáról fiatalkori képeket, de nem Facebook-kihívás miatt, hanem mert rajta a sor, hogy összefoglalja a történet rá eső részét: orvosi egyetem, FBI-felvétel, Mulder-megfigyelés, elrablás, betegség, sötét játszmák, fura gének és a többi. A mesélőt…..
Magát filozófusra szipuzó, óriásgyíkkal és véres nyakú hullával szembesülő párocskával nyitunk. De vajon tényleg azt látták, amit láttak? Mulder nem biztos benne, mert amióta Scullyval kiestek a melóból, jó pár hasonló esetre akadt magyarázat, és jelen állás szerint úgy tűnik, még a Nagyláb sem…..
Egy önkéntes mérvadó blog nem létezhet best of lista nélkül, itt az én első listám, a kedvenc filmes autókról. Általában kicsit óvatos vagyok a legjobb jelző alkalmazásával, de mivel ez a poszt lényege, most kénytelen leszek használni. Mielőtt belevágunk, pár dolgot…..
bvb08 2015.03.26 10:50:51
Egy blog.hu-s ajánló adott kedvet a Gravity c. filmhez, melyet tegnap néztünk meg egy kicsi, öregecske, de azért hangulatos német mozi (nem, nem fordították le a címet "Schwerkraft"-ra) "űrszerű magányában", mivel rajtunk kívül nem volt senki a teremben, de technikai szempontból…..
bvb08 2013.10.24 21:59:22
@Avatar: mert mielőtt az űrállomáshoz érkeztek volna, bekapcsolta a hajtóművét az űrsétajárgányának, és onnantól kezdve ő se és ryan sem egy pályán mozgott az űrállomással, épp azért kellett megkapaszkodniuk mert ellenkező irányba sodródtak. :)
bvb08 2013.10.24 22:05:37
@bvb08: ryan még mondja is ha jól emlékszem, hogy "túl gyorsan érkezünk"
bvb08 2013.10.25 00:31:00
@Brendel Mátyás: Nem értem miért beszélne Matthez, akár a kapszulában hogy adja át az üzenetet a lányának, akár a homokban fekve, ha ez szerinted egy ilyen ateista film. :) Mit kéne beszélgetnie egy űrben megfagyott halotthoz? Matt meghalt és kész. Hozzá egy ateista ne beszéljen! :D Kicsit ellentmondasz az ateista logikának. ;)
hogyvolt Éden hotel - 2x17 2012.04.03 04:00:00
Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy…..