Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacko.molnar

0 bejegyzést írt és 1508 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni. (Walter Sobchek)..
lacko.molnar 2024.04.11 15:07:47
@bakker.: szia Bakker, sziasztok! Nagyon rég kommenteltem, de majdnem napi szinten követem a blogot (kisebb-nagyobb kihagyásokkal), ma pedig nagyon megtetszett a baseball tippsorod, meg is tettem reggel, 30 ezerre hozott szépen, mert akkor már 1,97 és 1,90 volt az odds. Szóval köszönöm még egyszer! :)
Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival (Derbi)..
lacko.molnar 2017.12.13 09:21:09
@Sebig: szia. reméljük, hogy jönnek! :)

- nálam eddig a mai nap:

Fiorentina - Sampdoria G-G 1.60

Rennes - Marseille 2,5 gól felett 1.90

Lille - Nice x 3.00

Hoffenheim - Stuttgart 1,5 gól felett és hazai 2.20
lacko.molnar 2017.12.13 10:25:55
@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:
Legyen akkor szerencsénk! :)
lacko.molnar 2017.12.13 21:37:26
@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:

Sajnálom a Hoffenheim meccset.. nekem is az kellett volna már csak egyik szelvényemre..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont bárki KIKAPHAT bárkitől. Tulajdonképpen ugyanazt jelenti…..
lacko.molnar 2014.09.15 19:18:16
Sziasztok.

Holnapi Dortmund - Arsenal meccsre:

Két, sérültekkel teli csapat csatájával indul a Bajnokik Ligája D csoportja.

Dortmundi részről Kagawa a hétvégén góllal és gólpasszal mutatkozott be, majd a 64. percben vastaps kíséretében görcs miatt le kellett cseréni. Játszani fog, de erőnléte még nem elég egy 90 perces rangadóhoz.

Marco Reus még válogatott mezben sérült meg, 4 hetes pihenő vár rá, mely nemcsak az Arsenal elleni, hanem a Schalke elleni rangadót is jelenti. De múlt héten kiderült, hogy Jakub Blaszczykowskira is 4 hetes pihenő vár, izomszakadás miatt. Nuri Sahin térdét még szeptember elején műtötték, rá 2 hónapos pihenő vár. Gündogan és Hummels is kisebb sérüléssel bajlódik.

Vendég oldalon Giroudra még több hetes pihenő vár. Walcott már a csapattal edz, talán a sp$rs ellen visszatérhet. Debuchy a hétvégén sérült meg, egy labdakezelés (!) közben, pár hetes pihenő vár rá is. Arteta és Ramsey sem teljesen egészséges. Monreal tegnap jelentette be, hogy nem tart a csapattal Dortmundba, így a padon nem lesz felnőtt játékosunk hátvéd posztra (!!!). Chambers mandulája a mai napon begyulladt, a dortmundi mérkőzést kihagyja, várhatóan helyette a nagy tehetségnek tartott Hector Bellerin kezd majd a védelem szélén.

Várható kezdők, hazai oldalon 4-2-3-1-es, vendégeknél 4-1-4-1-es felállásban (remélem Wenger újra meglátja a 4-2-3-1 szépségeit, és visszaszoktatja rá a csapatot, és végreeee nem kell szélen játszania Özilnek):

Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Sokratis, Durm - Kehl, Jojic - Kagawa, Mkhitaryan, Immobile - Aubameyang

Szczesny - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Wilshere - Cazorla, Ozil, Ramsey, Sanchez - Welbeck.

Biztos hiányzók:
Marco Reus, Jakub Blaszczykowski, Nuri Sahin, Gündogan (kérdéses: Hummels).

Giroud, Walcott, Debuchy, Chambers, Monreal (kérdéses: Arteta, Flamini)

Sok sikert Mindenkinek!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nincs jó taktika, ha szerencséd van nyersz, ha nincs szerencséd buksz !" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
lacko.molnar 2014.09.11 21:52:16
Sziasztok.

Szerencsétlen Babos Timi, dupla break-előnyben veszti el az első szettet, majd a másodikban már a pályán sem volt... :(

Holnapra amit nagyon érzek, és külön tenni is fogom nagyobb téttel, az a Leverkusen 1 gólos győzelme (3.60) (vagyis hendi x):
- nézzétek meg a pénteki eredményeket (majdnem mindig 1 gólos siker)
- nézzétek meg az egymás elleni mérkőzések végeredményeit (majdnem mindig 1 gólos Lever siker hazai pályán).

Tetszik még a Vasas győzelme (2.00), de 4 nagyszerű győzelem után most már benne van a csapatban az x, sőt a Kaposvár sem egy rossz csapat NB II-es szinten.

NB I. pénteki meccsén a kiszámíthatatlan, hullámzó MTK látogat az otthon pazar mutatókkal rendelkező Pápához, ahol vendég sikert érek (2.18), de a döntetlen itt is elég erősen benne van.

A francia tenisz-válogatottnak szerintem nem okoz gondot a csehek lelépése, egyénileg és csapat szinten is sima szettekre számítok (1.33).

A frissen az élvonalba jutott Cordoba az Almeria vendége lesz holnap este, ahol véleményem szerint nem sok babér fog a vendégeknek teremni, a hazaiak 1.95-ös oddsza nekem megtetszett, meglátjuk, hogy mi lesz belőle.

Összegezve:
Franciák nyernek (1.33)
Vasas nyer (2.00) - levédve x-re
MTK nyer (2.18) - levédve x-re
Leverkusen hendi x (3.60)
Almeria hazai (1.95)

/magyar meccsek miatt ötös kötés!/

Esetleg 5/6-ban játszom meg ezeket, és mellé csapom még a Lyon - Monaco x-et.

Sok sikert Mindenkinek. Ötleteket és véleményeket szívesen fogadok.
lacko.molnar 2014.09.11 21:59:15
@Szklenaar16: Szia. Melyikről lenne szó, de amúgy nagyon szivesen.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Saját munka, saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe " (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is, hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
lacko.molnar 2014.07.25 21:31:58
@Lampard54: koszonom.

Nem hiszek a tomegtipp-elmeletben (!), ezert ma megjatszottam egy kulon szelvenyen:

kepfeltoltes.hu/view/140725/1406316520947_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem teljesen huly*seg az egesz, mar bocsanat.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A túl egyszerű megoldások ritkán jók ! " (wantsomemore)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden nap hoz valami újat! " (Sziszka77)..
lacko.molnar 2014.07.09 23:54:39
@SylvesterX:
Sargaknal a hosszabbitas is szamit. Ne bizd el magad. :)
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
lacko.molnar 2014.07.09 06:23:56
@bakker.: Koszonom a javitast. :)
lacko.molnar 2014.07.02 22:47:45
@Morli Holect: Üdv!

Tippjátékban Babosék vereségét mire alapozod, ha érdeklődhetek?