Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leander64

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hát, ez nagggyon jó!!! Hasznos, szuper, életszerű, praktikus... Már ezért is megérte a blogot elkezdeni, mert én most hallok róla először! Ezt mindenkinek meg kéne ismerni! Általános iskolában, sőt óvodában tanítani kéne, a gyerekeket és felnőtteket tréningeken…..
leander64 2012.05.06 21:37:19
@Élet - GyIK: Nem azt mondtam, hogy rossz a világ, bár nagyon nem tetszik sok minden. Igaz, tényleg szólnom kellett volna valamelyik fiatalnak, hogy "ugyan, add már át a helyedet!". Nem tettem, mert bosszantott a helyzet, és egyszerűbb volt hallgatni.
DE! A fiatalok viselkedése nem az ő "rosszaságuk" miatt olyan, amilyen. Így alakult valamiért. Manapság nem tisztelnek, nem tisztelünk sokmindent: családot, nőket, anyákat, vallást, pedagógusokat, orvosokat, politikusokat és sorolhatnám. Persze, van kivétel is, az általánosítás sántít. De a lényeg az, hogy igenis szükség lenne az emberek nevelésére valamilyen formában. Lassacskán azt vesszük észre, hogy lelkiismeret furdalás nélkül lökdössük egymást, érzéketlenül megyünk el embertársaink mellett, akik lehetnek akár idegenek, de akár családtagok, barátok, ismerősök is.