Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bögre56

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NAGY IMRE TÁRSASÁG BUDAPESTI SZERVEZETÉNEK MEGEMLÉKEZÉSEIDŐPONT: 2013. Október 21. 17.00HELYSZÍN: Nagy Imre ÁMK, Csepel, Simon Bolivár sétány 4–8.BESZÉDET MOND: dr. Donáth Ferenc (Nagy Imre Társaság), Szenteczky János (MSZP),Borka-Szász Tamás (DK), dr. Szabó Szabolcs (Együtt…..
Hegyi Balázs, a Jedlik Ányos Gimnázium magyar irodalom , latin és görög szakos tanára, Csepelért-díjas pedagógus 2013. február 5-én elhunyt –  Temetéséről később intézkednek. (A temetés időpontja és helye ITT) Zanati Béla, a Jedlik Gimnázium nyugalmazott igazgatója a…..
Legutóbb, a kerületi tanévnyitó adott számára nagyszerű alkalmat politikai maszlagjai sokadszori ismétlésére. A visszafelé mutogatás, az elődök eredményeinek állandó lebecsülése, személyük lejáratása, a csepeli emberek munkájának semmibevétele. Nem akárhol. Egy általános…..
bögre56 2012.09.07 17:52:44
@Turai: T. Turai, nem olvasta el pontosan, amit írtam.Én a kerületi intézmények vezetői részére aug.29-re összehívott értekezletre utaltam, ahol nem voltak sem elsősök sem más gyermekek, csak felnőttek, akiknek nagy része együtt dolgozott már Angélával is.Ez egy nappal a KT ülés előtt volt és többen a szüneti beszélgetések közben hallottak először a sajnálatos eseményről.
Miért nem mennek el a szocialista képviselők a mai rendkívüli képviselő-testületi ülésre? Szenteczky János frakcióvezető nyílt levele Németh Szilárd XXI. kerületi polgármesterhezMa 14 órakor a csepeli pedagógusokat köszöntő ünnepség lesz a Királyerdei Művelődési…..
bögre56 2012.06.02 15:22:44
@hope2: Valóban többen feltűnően elhagyták a termet, közülük van aki vissza sem jött átvenni a neki járó elismerést.
Az alpolgármester, valószínűleg a holnapi pedagógus tüntetés követelésére utalva, azt mondta ( nem szó szerint, csak tartalmilag!), hogy mit képzelnek a pedagógusok, hogy mernek 20%-os béremelést követelni, ebben a helyzetben,ha eszük van gondolkodjanak el ezen!
Azt gondolom,hogy erre még többen elgondolkodnak ezen és ott lesznek a holnapi tüntetésen !! Remélem!!!!!
Egyébként fiatalok és idősebbek egyaránt felháborodtak ezen a beszéden és az állófogadáson is minden kis csoportban ez volt a téma. Példátlannak ítélték ezt a fajta "ünnepi beszédet" olyanok is, akik évtizedek óta vesznek részt ezen a kerületi rendezvényen.
Hogy mond, hogy mond? Hát a maga módján. Németh Szilárdék például rendkívüli képviselő-testületi ülést rendeznek pénteken délután kettőtől a Szent Imre téren. No nem azért, hogy köszönetet mondjanak a csepeli pedagógusoknak. Á, dehogy. Ők a pedagógus nap alkalmából a…..
Szűk lesz csütörtök délután a csepeli polgármesteri hivatal  földszinti tanácsterme, ahol 17 órakor kezdődik az önkormányzat képviselő-testületének májusi ülése. A Csepel újság előzetes értesülése szerint várhatóan rengetegen rekednek majd ajtón kívül annak…..