Regisztráció Blogot indítok
Adatok
селенее

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a bejelentett új családtámogatási rendszertől volt hangos az ország. Részletek ugyan még nem ismertek, de valószínűleg hatalmas összegek fordítódnak a jövőben arra, hogy 3 bevállalt gyerekért különböző támogatásokat lehessen igényelni. A cél egyértelmű: megállítani a lakosság lassú…..
Az ellenzők egyik érve szerint  az ún. gyermekbetegségek hozzátartoznak a gyerek egészséges fejlődéséhez.Tessék mondani, a gyerek megnyomorodása, esetleg halála mennyire tartozott hozzá az egészséges fejlődésükhöz? A Faceook egy csoda, ott mindennel találkozol. A…..
селенее 2013.01.09 16:22:08
Az emberek, sőt sajnos nagyon egészségügyben tevékenykedő ember tájékozatlan, ami még nem is lenne baj, de még terjesztik is. Az oltás nem antibiotikum. Nem műtét. Nem gyógyít meg (leszámítva azokat az eseteket amikor nincs idő várni az immunválasz kialakulására ezért már antitestet adunk). Alapvetően nem ez célja. Legyengített kórokozót vagy annak egy részletét tartalmazza, azzal a céllal adjuk be, hogy eme gyenge invazívitású (ergo betegséget nem okozó), ám de immunválaszt erőteljesen provokáló szerrel, mintegy megtanítsuk az immunrendszert a kórokozó felismerésére és valódi találkozásnál a gyors eliminálására. Tehát ebből az következik, hogy a gyerek immunológiai értelemben igenis találkozik ezekkel a kórokozókkal. Pontosan ez a lényeg. :D Úgy hogy számomra felfoghatatlan, hogy egyesek miért gondolják, hogy oltani hülyeség. Mert a gyereknek jót tesz ha találkozik fertőzésekkel, erősíti az immunrendszerét. Szerintem is. Csak az enyém inkább így, minthogy valóban megfertőződjön :D És ilyenkor örülök, hogy itthon a népegészségügyben tevékenykedő szakemberek erős kézzel fogják a lakosságot. Minden gyereket oltani kell. Punktum. És ez így van rendjén. Ha nem tetszik lehet tiplizni nyugatra, ahol most zajlik minden idők legnagyobb kanyaró járványa. Olvassatok a témában, mi zajlik Németországban...szerintem roppant vicces, hogy egy tőlünk elvileg sokkal fejlettebb országban egy olyan járvány ütötte fel a fejét, amely közel 100%-ban megelőzhető lenne. Itthon pedig a behurcolt eseteket leszámítva nem is fordul elő.