Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llehel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, ha valakinek még nincsen csapata az idei Ultrabalaton futóversenyhez, lépjen be a Futóblog második, maximum 10 fős csapatába. Igazából kettő csapatot indítunk, ebből az egyik már összeállt, viszont a másik a tavalyihoz hasonlóan ismételten blogon meghirdetett módon…..
Futóblog 5350 méter támadás 2012.06.06 22:11:00
Tegnap is voltam futni, a busznál kérdem MCM-től, mennyi a legjobb ideje a "körön". Azt mondja, 22 perc. Mondom neki, az elég emberes. Kérdi tőlem, nekem mennyi. Nem tudtam pontosan megmondani, de arra emlékszem, hogy talán még nem volt meg az 5350 méteren a 30 percen belüli idő.…..
llehel 2012.06.11 15:09:23
@Pepinke: rutinos nikeplus felhasznlónak tűnsz a kommentek alapján. Ezért fordulok hozzád a következő kérdésemmel: beújjítottam egy nike sportbandet, beüzemeltem regisztráltam stb stb. Az viszont nem világos még hogyan tudok barátokat felvenni, követni ? Esetleg, ha tudnál segíteni az remek lenne. Köszönöm! :)
llehel 2012.06.11 19:20:11
@Pepinke: jaja, megtaláltam. Hát akkor nincs más hátra, mint tovább róni a kilómétereket és várni a nyú fícsört :) köszöntem a választ! ;)
Volt egy-két kompressziós cuccom, de inkább csak véletlenül. Nem értettem a működési elvet, bár szinte mindig volt valaki a közelben, aki elmagyarázta a lényeget – javítja a vérkeringést, vagy mi. Van egy kompressziós rövidnadrágom, meg egy hosszú ujjú felsőm. Utóbbi…..
A sérülés nem csak az élsportolók kiváltsága. Kevés olyan futót ismerek, akinek ne lett volna már bármilyen futással kapcsolatos sportsérülése. Kis húzódás itt, kis húzódás ott, csonthártyagyulladás, Achilles-húzódás, csípőfájdalom, talpi-bőnye, térdpanaszok és még…..
Futóblog Csapatban jobb 2012.04.03 12:22:00
Amikor első posztjaim egyikében kértem a hozzám hasonló 28+ BMI-s emberkéket, hogy fussanak, mozogjanak, még nem tudtam mi lesz. Fogalmam sem volt, hogy mit csinálok majd, ha megfogadjátok a tanácsomat és tényleg jelentkeztek nálam. Abban biztos voltam, hogy meg akarom találni a…..
Tudjuk, tudjuk: futócipőt nem hordunk utcára. Van rá ezer meg egy jó okunk. Nem arra van kitalálva, tehát feleslegesen csökkentjük az életciklusát egy olyan terméknek, ami jó eséllyel lényegesen drágább, mint ami helyett hordjuk. A legtöbb futócipő mintha pont ezért…..
llehel 2012.04.03 12:14:46
@DaMartian: Értem, utána járok akkor a dolgoknak. Egyébkent inkább pályán használnám, néha aszfalton, tehát gondolom akkor a glide jó lenne erre. Hogy mióta futok? Komolyabban soha nem adtam a fejem ilyesmire, ilyen olyan cipők miatt mindig fájni kezdett a lábam és kimaradtak az edzések. Szóval mondhatni kezdő vagyok. Amikor még szaladgáltam végeztem pár mérést: 1km-00:04:45 12.95km/h átlaggal. A lábmunkám meg.... leginkább a talpam külső élére szoktam érkezni. Röviden ennyi.