Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dikikai

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén, én nem biztos, hogy mertem volna egy teljes nyaralást szervezni Albániába, ugyanis itthon akárnkivel beszéltem arról, hogy oda is mennénk, óva intett tőle.  Ezzel elég finoman fogalmaztam, ugyanis leginkább az volt a reakció, hogy szőke lányként át ne merjem lépni a határt se. Ennek…..
Megindító, amikor egy énekes a puszta hangjával képes megtölteni a teret,  és úgy megszólalni, hogy szinte a szívverésünk is az ő tempóját követi. Amikor pedig még a hangszerekkel is tökéletes összhangban, egymást kiegészítve szólalnak meg, az a csúcs. Ebben a hónapban mély hangú férfiak énekéből…..
Az idei utolsó nyárias hétvége sokakat, így engem is kicsalt az egyik, fővároshoz közeli strandra. A Nap búcsúsimogatása igazi áldás, feltölti a hamarosan beköszöntő őszi-téli fényhiányban senyvedő test és lélek energiaraktárait. A medence kék vize kimossa a "holvanmárakéthétszabadság" után ránk…..
dikikai 2017.09.11 11:43:21
@fillérbaszó vadász: most visszajott a reggelim...
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
dikikai 2016.04.20 17:35:31
@László Zoltán: Tökéletesen egyet értek veled! Számomra emberileg is nulla azóta, hogy egy vivás mûsorban undorító, gyomorforgató stb.módon alázott le egy duci testalkatú tinilányt...
Múlt hét pénteken mutatta be L. Simon László a Huszmann Terv részleteit, bár maga a bemutató elég egyoldalú volt, mert az egész mozgatórugóját jelentős kormányzati negyed építési projektelemekről nem nagyon óhajtott beszélni. A legdurvább azonban az volt, amikor a beruházás költségiről azt mondta,…..