Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norcos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos hát akkor kérem szépen kezdjünk neki, na. A blognak is és az Erasmusnak is. Bevallom Cinti ötlete és blogja alapján jutottam arra az elhatározásra, hogy jobb lesz mindenkinek, ha itt közvetítjük az eseményeket a hazaiaknak. Egyszerűbb, mint mindenkinek leírni 600-szor,…..
Kb. fél évvel ezelőtt elkapott a harci láz, hogy namost én akkor irodalmi pályázatokra fogok írogatni.Elmondom, honnan jött az ötlet.Ténferegtem egy elég nagy újságosnál és összevásároltam mindenfélét, ami érdekelt. Természettudományosos ojságot, filozofikusosat,…..
Norcos 2012.04.02 13:33:58
Tegnap a mégnemférjemmel nagy pakolászást rendeztünk, előkerültek tizenéves korában írt versek, dalszövegek, fordítások...de tonnaszámra. Fiókokat töltöttek meg a kis fecnikre, füzetekbe, újságszélekre írt komoly / vicces / romantikus gondolatok. Párat elolvastam, és nem győztem csodálkozni, hogy te jóóó ég, ezeket tényleg az én párom írta?! Tulajdonképpen nem is olyan régen. Kérdeztem, hogy maradt abba? Miért hevernek a fiók alján ezek a "kincsek"? És most miért nincs már versírás? Az indok nagyon megdöbbentett. A volt barátnője, akivel 7 évet élt együtt, "kiölte belőle" a versírást, a zenéléssel egyetemben. Egész egyszerűen hülyeségnek tartotta, gyerekesnek, kinevette érte az állítólagos "szerelmét". Kérdem én - akkor mégis mit szeretett benne? De ez más lapra tartozik. A lényeg, hogy biztosan vannak tehetségek, aki érzéseket vetnek papírra mások számára is gyönyörködtető, másokat is megérintő formában - de amíg ezek egy fiók mélyén végzik, az ihlet pedig eltemetődik valahol mélyen legbelül - addig ezek a szarok fognak megjelenni, mert bezzeg az ilyen "óriási tehetségek", akiknek az irományai a mai irodalmi folyóiratokban olvashatók, széjjel vannak fényezve gondolom gyerekkoruktól kezdve, hogy "úristenfiammekkoratehetségvagy", így a kis művészpalánták általában el is hiszik magukról, hogy ők tényleg mekkora jók. Akik meg tényleg jók lennének, azokat a nagy átlag inkább megmosolyogja, megveregeti a vállát maximum, hogy "jajjdecuki vagy, verseket írsz...de most már jó lenne ha összekapnád magad, és indulnánk a plázába shoppingolni".