Regisztráció Blogot indítok
Adatok
langercs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
Siklósi András(Nagyon sajnáljuk, de nem tehetjük meg, hogy nem közöljük. A szándékunk nem gyűlöletkeltés, hanem korrekt tájékoztatás! Bízunk benne, hogy e megrázó hír szeretetteljes embertársi összetartásra serkent!)Azt hiszem, nem tévedek, ha kijelentem, hogy ehhez fogható…..
langercs 2012.04.01 17:59:02
Tisztelt embertársaim. Én 2 évet kínlódtam, hogy megmentsem feleségemet és kigyógyítsuk a rákból. 21 módszert tanultam meg és próbáltam ki (van még valakinek ilyen tapasztalata Önök közül?) és mégis elvesztettem, temetés lett a vége. Épp az este néztem újra, másfél év után, Az Élő Matrix (The Living Matrix) című filmet és megrökönyödtem, hogy mindaz ami a filmben van velünk megtörtént és személyesen tapasztaltuk. Persze vigyázat! Sokat írnak és sokat mondanak, de ha megnézzük-gondoljuk, hogy milyen érdek van a dolgok hátterében, akkor (egyesek) átlátunk-átláthatunk a szitán. Mindegy, hogy mit írnak, ha eladási, profit céllal teszik! Az igazságot csak csepegtetve kapjuk! Legalább 2O rákos beteggel (legtöbbjük áttétes) beszéltem személyesen, persze van aki még él közülük és már meg is van gyógyulva.
Mint a testet, mint a lelket kell gyógyítani. A ráknak (daganatos betegségeknek!!!) vannak úgy fizikai okai (mérgezés, baleset) mint lelki okai (lelki traumák - bővebben keressék az "újmedicinát").
Mi ezekkel próbálkoztunk : Csodaszerek (MMS, szódabikarbonát), oxigén terápia, vizek (lúgosított, deutériumos, Ózonizált, KQN) virágterápia, tisztítókúrák, meditáció, agykontroll, ima csoportok, szellemgyógyászat, táltosok, homeopátia (a gyógyszereivel együtt), Reiki, Prana Nadi, talpmasszázs, Gerson terápia (most már van Magyarországon is), Biorezonancia (a gyógyszereivel együtt), MWO, Hagyományos Kínai Orvoslás (akkupunktúra stb.), gyógynövények természetes felhasználása főzetek, teák, szörpök, vörösborok, tinktúrák formájában (van aki pénzt ad a fokhagyma kivonatért is, persze, nem lehetünk egyformák), csoda növények (csicsóka, cékla, spárga, citrusok, grapefruit magja, lenolaj, stb), gyári teakeverékek (CODE tea, stb), vitaminok (C-vitamin intravénásan 20.000mg hetenként, B1-B2-B6-B12-B17, Kalcium 1000mg naponta), ásványi anyagok (Vas, Szelén, stb). Ennyi. Nem mintha nem lenne más, de meguntam leírni. Akit érdekel nézzen utána, most már van ahonnan!
Mi ezeket mind kipróbáltuk!!! Pénz, pénz, pénz, de nem mindegyiknél!!!
Mindegyik módszernek vannak eredményei, úgy jók, mint rosszak. Az eredmény attól függ, hogy mennyire tudja megtalálni a beteg a szoros kapcsolatot-kötődést-hitet a módszerrel. Szaladgáltunk össze-vissza, hogy -Ez jobb lesz mint a másik!, persze mi is a drágábbakkal kezdtük (akkor még volt miből), de ugyanaz lett az eredmény: -Ha nincs akarat (teljesen két különböző dolog a szeretném és az akarom!), hit a gyógyulásban, nincs gyógyulás!!! Elménk mindig elkalandozik amerre csak akar, de ha arra figyelünk amire kell, akkor az eredmény is jelentkezik.
Miután feleségem 8 hónapig fájdalom csillapítókon élt, persze eljött annak is az ideje, hogy a morfium beadása lett volna az egyedüli megoldás (a rák elképzelhetetlen fájdalmakkal jár!). Egyet beszélgettünk. Én elmondtam ,hogy még mindig bízok abban, hogy Ő meg tud gyógyulni, ha akar. Nem szeretnék elbúcsúzni tőle és elengedni őt. Másnap, a reggeli imája után behívott és azt mondta, hogy -Ő meg akar gyógyulni (először a betegsége alatt) és ne adjak morfiumot! Hogy mi következett? Csoda!? Egy hét után már nem szedett semmilyen fájdalom csillapítót. A lebénult (+ áttétek bordákon, gerincen, tüdőn) lábakat tornáztattuk, masszíroztuk és két hónap után kezét a kezembe téve, egyedül felállott és a saját lábán kijött, leült az asztalhoz és egyedül elfogyasztotta az ebédjét. Visszajött az életkedve!!! Ez így tartott egy héten át. És akkor valami ismét bezavart ismét elvesztette a hitét, lassan nem akart enni, inni, a légzése így egyre gyengébb lett, … aztán elment.
A leírásban nem szerepelnek az orvosi tapasztalataink. A betegség felismerésétől negyedik hónapban kijelentették, hogy ez a leginvazívabb típusú mellrák (nem írom le a meghatározását, nem fontos) és ezzel (ha műtik, ha kemozzák (-citosztatikum-csak székelyül), ha sugarazzák) max. egy évet lehet élni! Kemó, kemó, kemó … egyebet nem tudtak mondani!!!
Igen, nehogy elfelejtsem! Két hetet sírtunk amikor megtudtuk a biopszia eredményét (akkor még csak 3 db csomó volt a legnagyobb 1cm-es), Lassan lábra álltunk és elkezdtünk kutatni. Ez lett belőle. Most már hiszem és vallom, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség, csak olyan beteg aki nem akar teljes szívéből, teljes elméjéből és teljes lelkéből meggyógyulni! Én, úgymond, csak egy egyszerű zenész vagyok, nincsen orvosi diplomám, de azért tanultam eleget úgy könyvekből, mint az életből, embertársaimtól. A saját egészségünk megőrzése nem lehet egy szolgáltatás tárgya- Megtalálod, elmész, fizetsz és majd ők megoldják helyetted!. Az csakis a mi saját felelősségünk kell legyen.
Akinek van füle hallja, akinek van agya az gondolkodjék vele! Kívánok mindenkinek sok-sok egészséget és hitet abba, amit el akar érni az életben! A többi az mind csak bla-bla, olyanoktól akik hallottak, olvastak valamit, de tapasztalat zéró. Tisztelet van, kivétel nincs.