Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Robi

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a vége fuss el véle! - 13. hónap a végleges eredmény :) ..
Több mint 1 év után jelenleg így festek. Ez már nagyon nem fog változni, de az eredmény számomra tökéletes, elég ha csak megnézzük honnan indultunk ;) ..
Szinte végleges eredménynek mondható jelenlegi állapotom, mivel 11 hónap telt el a hajbeültetés műtét óta. Változást már nem igen tapasztalok, de elképzelhető, hogy még pár tucat hajszál kibújuk 1-2 hónap alatt :). Ez azonban nem változtat optikailag már semmi, és így is tökéletes eredmény…..
Lassan kezd olyan hajam lenni mint egy lego figurának! A nagy búrámon egy ráillesztett frizura fix beállással, amitől úgy nézek ki, hogy elmehetnék egy náci háborús filmbe statisztálni mint wehrmacht tiszt - (sajnos közlegénynek dagadt vagyok). Április 4 –i hajbeültetésem óta lassan eltelt fél év és…..
A sikeres hajbeültetésem egyértelmű bizonyítékát láthatjátok. Kicsivel több mint 8 hónap telt el a műtét óta, és teljesen elégedett vagyok a klinika munkájával!..
Sajnos a nyaralásom miatt nem tudtam hamarabb jelentkezni, de ezt most pótlom. Nem rég egy pozitív tapasztalatom volt, hogy jól döntöttem, mikor a HairHungary klinikát választottam a hajbeültetésem miatt. Egy nagyon kedves ismerősömmel találkoztam, akivel kb 4-5 havonta futok össze és neki…..
Nagyon örülök, hogy már kézzel is érezhető, hogy a hajam egyre dúsul! Ismételten csak a teljes elégedettségemet tudom megírni.  Korábban ígértem, hogy feltöltöm az első kiinduló állapotot. Nos, hogy a hatás mindenkit letaglózzon a klinika grafikusa mellétett egy friss fényképet amit nemrég küldtem…..
A fenti fotón már látszik, hogy a hajszálak növekedésnek indultak és folyamatosan dúsulnak. Teljesen elégedett vagyok a beavatkozással és a HairHungary klinika csapatával, várom a további fejleményt...
  A beavatkozás óta szemmel látható változás még nem történt, de ez miatt nem vagyok elszomorodva, ugyanis a klinikán közölték velem azt a tényt, hogy körülbelül csak négy és fél hónap alatt lessz látható eredmény. A fejbőrömbe napi rendszerességgel maszírozok hajszeszt, ami a hajhullás folyamatát…..
A második hónapban járok. Egyenlőre szemmel látható változás nem történt ahogyan azt a kép is igazolja. Várom az első friss hajszálakat, hogy kibújjanak. Talán túlságosan is :)   ..
Eddig minden a doktorok elmondása szerint történt: a beültetett hajszálak elkezdtek kihullani, de a negyedik hónap felé majd kezd kinőni az új haj!   Csatolok egy képet magamról, jelenleg ebben az időszakban vagyok, de már nagyon várom a fejleményeket.  ..
Két hosszú nap, ami alatt 5400 hajszálat ültettek át Safesystem-fue módszerrel. Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta, már alig várom, hogy leteljen az 1 év, mivel körülbelül ennyi idő kell ahhoz, hogy a beavatkozás végleges eredménye megmutatkozzon. A műtét során jó volt érezni, hogy szakértő…..
Sziasztok, Búder Róbert vagyok, korábban már átestem egy hajátültetésen és mivel sikeres volt eldöntöttem, hogy hajkoronám visszaállítása érdekében megteszek minden tőlem telhetőt és folytatom a kezelést. Természetesen ez nagyban függ majd az általam biztosított donor területtől, hiszen a…..