Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunGABE

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aloha Airlines 243-as járata  egy Boeing 737-200 típusú repülőgép, Hawaii-on - Hilo és Honolulu között - 1988. április 28-án járt szerencsétlenül nem mindennapi módon. ..
1912. Atlantic City. A híres Boardwalk, vagyis korzó. (Photoshoppal színezett és feljavított kép. Stennesrc munkája)..
Az 1950-es évektől az 1980-as évekig... 1957 Mercury Turnpike Cruiser 4 Door Hardtop..
1919. Győzelmi parádé Londonban az I. vh. végén...
Múlt héten elkészítettem ezt a kis élménybeszámolót, de elfelejtettem feltölteni. Sokat akartam filmezni, de szinte csak teljesen használhatatlan felvételeket tudtam készíteni, mert akkora tömeg volt (és nem igazán voltak figyelemmel a kamerás manusra). Mindenesetre a következő…..
hunGABE 2013.11.01 18:57:37
@bioLarzen: De ott nincsenek fenn ezek az események. A corvin honlapon találtam infót de ott is csak a legközelebbit mondják meg és azt is csak éppen előtte. Nekem olyan lista kéne ahol leírják ,h mikor milyen régi filmeket hoznak be, ha egyáltalán létezik ilyen.
Filmbarátok Podcast #32 (2013. Július) 125 perc Beszélgetnek: DreamerInstinct, Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Szörny Egyetem-Evil Dead (2013)-Jane Eyre-Mielőtt felkel a nap-Mielőtt lemegy a nap-Hullajó (Braindead)-Csibefutam A felvétel itt letölthető mp3 formátumban ( 115…..
Itthon vagy külföldi utazások során vásárolt kiadványaimat mutatom be, melyek közül nem egy elég érdekes darab van. Ha valaki ért ezekhez, esetleg megírhatná, hogy értékes-e ezek közül valami is. ..
Frissen és ropogósan kibeszéljük a Walking Dead 3. évadának 2. felét is. Az első itt meghallgathatod Beszélgetnek: Shirin, Mick Kramer, Gergő és freddyD. Mick Kramer könyvbemutatós csatornája Itt letölthető a felvétel mp3-ként [53 MB]MEGAFile Factory  ..
Filmbarátok Podcast #22 (2013. Január) 146 perc.Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyDTéma:-ParaNorman-Felhőatlasz-Pi élete-Dredd-Börni az eszelős temetős-Dogville-Amíg alszol-Class of 1984 -A Nagy Lebowski A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (133 MB) 146…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Az a helyzet, hogy nagy helyhiánnyal küszködök, úgyhogy most már nem lehet halogatni tovább, meg kell válnom pár kiadványtól. Mindezekért abszolút jelképes árakat kérek csak, van közte olyan is, ami kincs és örülnék neki, ha ezek jó kezekbe kerülnének. Leginkább kezdő DVD…..
..
hunGABE 2012.09.07 05:20:50
@Sakktanár: Én úgy tudom ,h Bud és Terence világraszóló nagy haverok és még a mai napig is összejárnak.
Utóbbi jó egy hónapban többek között ezeket a filmeket vásároltam, de szeptemberben jön aztán a blu-ray armageddon. Ennyi kék lemezt még nem rendeltem elő, mint akkor. Pénztárcám fogja bánni, de nem sajnálom. Majd a Cápa Digibook-ról is lesz kicsomagolós videó. Elvárásaim…..
Kedvenc webshopom, az xpress.hu honlapján nagyon kemény akciók vannak. “Sajnos” a termékek nagy része nekem már megvan, de akinek nincs, az szerintem gondolkozzon el. Többek között pl Family Guy 1-2. Évad 1500 ft/évad X-Akták 1-2. Évad 1500 ft/évad Simpson család 2. Évad 900…..
Annyira brutálisan jókat mondanak erről az emberek, hogy muszáj lesz megnéznem. Csak 3 részes egy évad, de egy epizód 90 perces, szóval talán kárpótol ezért. Aki nem tudná, ez a Holmes modern kori feldolgozása a BBC-nek és ezáltal használ mindenféle kütyüt, már ha éppen nem…..
Bár a nyári uborkaszezonban tartunk, egy rövid update erről-arról, hogy mi volt és lesz mostanság.   -A múltkor feltöltött Mesterlövész videóm a youtube főoldalán volt. Erről én csak visszajelzésekből értesültem, de egyébként is feltűnt, hogy ahhoz képest hogy egy régi…..
hunGABE 2012.07.02 08:57:36
@freddyD: Am a fickónak aki rendezte van még egy csomó filmje, melyek mind 7 8 pont körül mozognak az imdb-n. Érdemes azokat is bevizsgálni, nem mindegyik ilyen témájú.
hunGABE 2012.07.03 17:57:13
@Dent ezredes: Nekem a The raid nem tetszett. Úgy vártam ,mint a messiást erre egy rendőrségi rajtaütés helyett egy 18 karikás Jackie chan filmet kaptam. Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de inkabb az amcsi remakere vagyok kíváncsi, ahol nem erőltetik mindenképpen ezt az indokolatlan közelharcot.
Ez elég kell, hogy legyen a nyár végéig. Ha már úgyis akciós volt ..
Ismét Zoly és Dancsó Péter társaságában dumáltunk egy jót, méghozzá a következő filmekről PrometheusA DiktátorJohn CarterInkSebhelyesarcú (1983)Jákob Rabbi kalandjaiÜvegtigris 3Ed Wood A beszélgetést mp3 formátumban itt letölthetitek (90 perc, 83 MB) Jegyzetek: Jákob…..
Utóbbi DVD vásárlásaim a korábban említett szégyenfoltok pótlása jegyében születtek. A Sebhelyesarcút azóta már meg is néztem (bővebben majd a Podcastben), az Apokalipszis Most még hátra van. A Boogie Nights-ot csak részben láttam egyszer tv-ben, az is megérdemelne még egy…..
Mindig is őrületbe tud kergetni, hogy sok ember nem fogja fel, hogy ez nem úgy működik, mint egy fényképezőgép ..
Aki rendelkezik Blu-Ray lejátszóval és szeretné gyarapítani gyűjteményét, mindenképpen nézzen fel az Xpress legújabb akciójára... Van benne pár elég nívós film is! Eredetet nem tudtam ott hagyni :(..
Itt a mai fogadóóra rögzített adása ..
hunGABE 2012.05.28 12:16:28
Minden filmrajongónak vannak gyenge pontjai. Gondolom senki sem úszott még meg egy „Mi? Ezt nem láttad? Na ne idegesíts” választ, mikor azt mondta, hogy azt a bizonyos filmet nem látta.   Persze vannak igazán durva hiányosságok (pl Star Wars, meg egy pár, amit lejjebb is láthattok…..
Nagyon úgy néz ki, hogy következő hétvégén valóban sikerül felvenni a következő adást, ahol Zoli mellett egy új vendég is részt fog venni, akit már nagyon várunk.Szóval még kb kicsivel több mint egy hetetek van leadni tippeket a képkockákra (ha pontosan tudom majd a rögzítés…..
Nos, valahogy nem bírok elszakadni ettől a német fickótól, mert ez már a harmadik bejegyzésem vele kapcsolatban. Az elsőben még többé kevésbé elmondom véleményemet róla, hogy szerintem minden idők legrosszabb filmesének nevezni röhejes, de ugyanakkor túlzás volna azt is…..