Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boxi, Csupi, Hegeda - a halálbrigád, mely eliminál

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szajlai Csaba gazdasági újságíró, ECHO TV műsorvezetője, a Magyar Hírlap főmunkatársa. Korábban a Magyar Nemzet rovatvezetője volt, a belpolitikai, valamint a gazdasági rovatot vezette. Nyilvánvalóan akkora reakciós lehet, mint a szegény Dr. Tulassay rekor, aki a Professzorok…..
Boxi, Csupi, Hegeda - a halálbrigád, mely eliminál 2012.04.06 09:12:54
@Báthory: Értem én, hogy Gyurcsány-fóbiás vagy, de akkor most mi a mozgatórugó? Ekkora potentátnak tartod, aki még mindig ellenfele szeretett, jelenleg regnáló miniszterálnokodnak, vagy pedig félsz tőle? Bármelyik is, mindenféleképp szánalmas.
(Van-e okuk aggódni?) Végre, a mi olimpiai bajnokunk - akire már Köztársasági Elnökként kevésbé voltunk büszkék, na, nem csak azért, mert írástudatlanságával a magyar nyelvet inkább szégyenbe hozta, mintsem, hogy megvédte volna – tegnap lemondott, hiszen a személyét ért…..
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Boxi, Csupi, Hegeda - a halálbrigád, mely eliminál 2012.04.03 08:20:22