Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katacsoda

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jól emlékszem, akkor azzal zártam az előző bejegyzés utolsó sorait, hogy majd egy újabb írás keretein belül térek ki az engem érintő megpróbáltatásokra. Alapjáraton egyébként bármennyire is furán hangzik, de jutalom, hogy itthon lehetek a kicsinyeimmel és a nagyommal. Nagyon sokan szenvednek a…..
katacsoda 2020.04.22 21:39:05
@Girhes Joe: jelenleg egy atlag magyar csalad 2 keresos modellen fut, tetszik- nemtetszik, igy a nok keresetere is szukseg van. Home-office mellett fozni-mosni-takaritani-gyereket pesztralni embertprobalo feladat. Szerintem egy munkahely sem toleralja, ha vmelyik kollega/kollegina nem vegzi el a feladatat, itthoni teendokre hivatkozva. Egy egeszseges kapcsolatban a felek egyutt toljak az igat, segitik egymast ahol lehet. Szerencsere az intelligens ferfiak nagyon nagy resze tamogatja a parjat es kiveszi a reszet a teendokbol, hogy a masik ne keszuljon ki es esetleg vmennyi minosegi ido is maradjon kettojukre.
- Ezek itt mik Jagger?- Nem mindegy, edd Harris.- És én?- Te is edd meg Ryan.- Kell ez a sonka Nerry?- Nem.. - Mariah kéri?- Nem kéri. - Na és Jim kéri?- Neki se kell.- Ez itt rizs Wihterspoon?- Nem tom’ Cruise.- Nem jó a bechamel Gibson!- Igen, ezzel a kajával valami van Dam.- De mi…..