Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.anju

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dán, norvég, és svéd halászati miniszterek 2011. november 23-án szerdán összeültek Stockholmban, hogy aláírják azt a megállapodást, mely betiltja a kifogott halak visszadobását a Skagerrakban. A Skagerrak egy tengerszoros Norvégia délnyugati partja, Svédország nyugati partjai,…..
n.anju 2012.03.30 22:45:44
@pinky, the brain: Naqyon jó a kezdeményezés!Végre itt a lehetőségünk, hogy mi is belepof...házhassunk az általuk művelt dolgokba mint , ahogy ezt ők teszik az általunk nevelt tanyasi csirkével, tojással és libatartással kapcsolatban. Benne lennék egy szervezett társaságban, akik "befűtenének" ezeknek a tengeri élőlényeket kínzó, gyötrő, ölő európai norma szerint működő "pógároknak" a szabályozásában. Mivel én magam is "méregzöld" horgász és vadász vagyok, így törvényszerűen természetvédő!
No, ebből az alapállásból bele merek szólni! Kérem a tagság jelentkezését, hogy végre hallassuk hangunkat, az nagy öreg elk..vúlt európában!
n.anju
n.anju 2012.03.30 23:01:17
@valerio: Ekkor meg úgy járnánk, mint az újgazdag, a kifogott aranyhallal. Túl kicsinek találta ezért visszadobta. A halacska meg rákérdezett: és a három kívánság? Mire az újgazdag: na, mondjad!
Egy norvég község, Tromsö lakói nehezen hittek a szemüknek az újévi ünneplés után. Arra lettek figyelmesek, hogy becslések szerint 20 tonnányi heringtetemet sodort partra az áramlat. Tromsö a kilencedik legnagyobb norvég város a lakosság számát figyelembe véve. A város…..