Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivan Ivanov

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balavány György feltalálta a spanyolviaszt az ízlésesen augusztus 20. elé időzített posztjában, amiben arra igyekszik kíméletlenül rámutatni, hogy szadista testvérgyilkost ünnepelünk államalapítóként, nem pedig szentet; valamint hogy Magyarország sosem volt keresztény.…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Ivan Ivanov 2012.03.30 19:38:34
Schmitt Pálnak jobb lenne, ha lemondana. A Fidesznek jobb lenne, ha lemondana. A kormánynak is jobb lenne, ha lemondana. Az országnak is jobb lenne, ha lemondana. Bízom benne, hogy lemond.

Elég csúnya és méltatlan ez az ügy, ami már hónapok óta húzódik. Az egyetlen reményteli benne valóban az, hogy úgy tűnik, hogy Horn Gyufa, D-209 és GyF rossz példájával ellentétben Schmitt le fog mondani. Holott egy diktatúra főkápójaként ténykedni és doktori dolgozatot összeollózni egyáltalán nem ugyanolyan súlyú erkölcsi vétség. Szvsz. De vétség, pláne, ha valaki kirakatban lévő közjogi méltóság, és pláne, ha utólag meg is akarja magyarázni a magyarázhatatlant.

Schmitt Pál vállalta a politikai hadszínteret, ráadásul egy elég kiemelt szerepben. Az ellenérdekeltek ráállítottak néhány embert, ezek egyike (érdekes, hogy nincs még arca a titokzatos oknyomozónak) megtalálta a gyenge pontot, és aztán beledöfte a karaktergyilkos tőrt. Teljesen tiszta képlet. (Ennyit egyébként a sajtószabadság démoni elfojtásáról).

Azon tűnődöm csak, hogy ezeknek a botrányoknak valóban mindig ilyen pályát kell lefutniuk? Ennek hónapokig kell tartania? Nem lehetne ezt méltóbban lefocizni? A sok okos posztot és kommentet olvasva, hahás meg elempés meg hasonló hiénákat látva-hallva, akik, gondolom, szeretnének részesedni valamennyire az elnökbuktató koncból: elmegy az életkedvem. "Dőltömre Tökmag Jankók lesnek / Úgy szeretnék gyáván kihúnyni/ S meg kell maradnom Herkulesnek.”

Asszem, mégsem kellene hamar átnyergelnem a politikusi pályára .