Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aVs

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya nekünk a Központi Hírgyár, hogy az adóhatóság 2600 trafikellenőrzés során több, mint 200 szabálytalanságra bukkant, 25 millió bírságot szabott ki, de Isteni szerencse, hogy bezárni egyik trafikot sem kellett.  Mert a hatósági ártól drágábban árult…..
aVs 2013.10.28 14:54:45
Mit nem ért a kedves poszt-toló?

rakjátok össze ;-) Nem NER kompatibilis a gondolkozásotok :-)

menetrend: megvesszük, enyim a világ, majd utána megkérdezünk titeket, hogy megvegyük-e és tök mindegy mi a válasz, mert azt nem dolgozzuk fel, nem is érdekel, de legalább a haver médiacége elszámolhat egy rakat pénzt mindenér...

kronológia:
Péntek, 2012. november 30. 12:59
teljes cikk:
m.168ora.hu/itthon/matolcsy-gyorgy-gazdasag-eloadas-templom-vizio-kampany-106764.html

kivonat:
"Matolcsy precíz: jegyzetel, mindenre válaszol. Hitelességünkkel nincs gond, ahogy a kiszámíthatósággal sem: „Megmondtuk: aki helytelenül privatizációs vagyonhoz jutott a természetes monopóliumok területén – energia, szennyvíz, víz, csatorna –, attól vissza fogjuk venni, mert önként visszaadja. Mert olyanok lesznek a feltételek. Ez kiszámítható, csak nem szeretik."

-.- -.-

Index
2013. október 28., hétfő 08:33
teljes cikk:
index.hu/gazdasag/2013/10/28/136_milliardot_kapnak_a_takarekok_a_postara/

kivonat:
A miniszter beszélt az energiaszektorról is. Azt mondta, azt nem akarják visszaállamosítani, csak leülnek mindenkivel tárgyalni a terveikről, és „aki nem tud ezzel azonosulni és felkínálja a cégét”, akkor felmerül annak a lehetősége, hogy megveszik. Némethné szerint jövő év elején ülhetnek le a Gazprommal, hogy tárgyaljanak az energiaárakról.
Van úgy, hogy leszakad a polc a szekrényben. Persze rikácsolhatsz, hogy túl sok cucc lett felpakolva, de valójában te cseszted el, amikor akkora barom nagy polcot túl kicsi csapokra tettél. Ott van a rohadt szekrény, falában a beletört csap, ami egy kicsit szét is barmolta a fát. Mit…..
aVs 2013.09.26 14:25:35
@Mária: teee nem pont erről szólt az egész, hogy a "taknyolást" kéne mellőzni? :-))))
A kormányzati siker sztori megtorpanni látszik ha az ember azokat a számokat figyeli amelyek a nagyvilágból érkeznek hozzánk, de csak adni kell egy kis időt a kormánypárti médiakutyáknak, hamisítanak azok ebből is olyan gazdasági szabadságharcos, nemzeti önállóság ára…..
aVs 2013.07.12 11:12:07
@$$$=$$$: "az én szintemre nem lesüllyedni kell hanem oda felemelkedni. ez még egy ballibnek sem sikerült soha életében és nem is fog."

ehhez nem kell ideológia, elég egy öntelt beképzelt arrogáns idióta, aki úgy gondolja, hogy mindenki és minden fölött áll. Ha majd ezt másképp gondolod, kinyílik előtted egy olyan világ, amit valóságnak neveznek!

Ügyeskedj, és még viheted valamire! ;-)

Addig meg örülj, hogy a te kis zárd világodat semmi nem piszkálja, élheted a kis életed! :-)
aVs 2013.07.12 11:17:15
@Baldrick68:

nah még egy poén a végére és tényleg meló:
Halmozottan kátrányos helyzetű a bíróságon!
- háde bíóúr nem lesz sok az az ötév??
- mondom KÖTÉL!!!
A seggnyalonc újságírás prémium kategóriájában igazi mestermű született. A történet kiindulópontja nyilván az, hogy jobbos körökben nagyon menő lett az európai válságkezelés furcsaságait és elkúrásait úgy értelmezni, hogy a tehetségtelen unió, illetve a tagállamok…..
aVs 2013.04.29 12:56:54
@szellemkor:
Sikerült szépen hozzászólni...
tárgyilagos, a témához kapcsolódik, érveket sorakoztat fel - állít szembe - a cikkel gratulálok!
Miután a Fővárosi Törvényszék szeptemberben elkaszálta az NMHH tavaly ősszel indult frekvencia-árverését lezáró végzését, úgy tűnt, hogy az állami mobil-álomnak vége. Bingó? Változnak a játékszabályok a frekvenciafronton: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
aVs 2013.04.12 09:35:19
@nagysuhi: "Nem mindegy ki a tulaj? Megfelelő áron megfelelő szolgáltatást nyújtson, oszt jónapot!"

No igen, ez a különbség az elmélet és a gyakorlat között. ELVILEG mindegy kéne legyen, de láttunk már enyhén szólva is nem szép példát az ellenkezőjére, mind az eemútnyócévben, mint pedig az eemútháromban... :-(
aVs 2013.04.12 09:36:33
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "bármi áron"

mindegy NEKÜNK mennyibe kerül! :-(
Még nem tudom felfogni, hogy nem vagy, ezért nem tudom most elmondani, hogy milyen volt az egykori „Tokaj-étterem”, hogy is szőttél bele Miskolci Varietét, értelmiségi és menedzserklubot. És azt sem tudom elmondani, hogy milyen érzés volt először kézbevenni a Dobrossy Pistával…..
aVs 2013.02.26 09:57:11
OFF?

már annyira elment a fórum vége a blogtól, hogy már értelmet nyer a fenti kérdés...

Nos a blog érdekes kérdést feszeget, de a miértet talán valóban nem nekünk kéne feltennie.

www.boon.hu/mi-lesz-a-visszaadott-%E2%80%9Ekiscsillagbol%E2%80%9D/2175099
a cikk, ami kb pont annyira semmiről nem szól, mint a fenti blog...

január 23.-i a cikk a boon-on, ergo meg lehetett volna ezt hamarabb is találni...

ha a zember többször elolvassa vmi olyasmi lett a kifogás, hogy kórházállamosításra nem ad pénzt az önkörmányzat (olyan szemetek vagyunk, hogy mosmá dögöjjön meg a saját tehenünk is!)

vagy csak szimplán rosszul értem... :-S
Az elmúlt napokban riasztó híradások jelentek meg arról, hogy a földtörvény változása nyomán minden kiskertet be kell jelenteni, regisztrálni kell, emellé pedig hatezer forintos illetéket is le kell róni. A hír engem is felizgatott, hisz kertem nekem is van, kicsit hihetetlennek…..
aVs 2013.02.07 15:43:42
FYI:

A konyhakerteket nem, csak a zártkerteket kell regisztrálni március végéig. Fizetni pedig a tervek szerint senkinek nem kell az eljárásért, aki már fizetett, annak is visszatérítik a pénzt.

A sajtóhírekkel ellentétben a konyhakerteket nem kell regisztrálni a földhivataloknál március 31-ig, a szabályozás csupán a zártkertekre vonatkozik - mondta az InfoRádiónak Szabó Csaba földügyekért felelős miniszteri biztos. Kifejtette: a rendelkezés a gyümölcsösököt, szőlőterületeket érinti, a belterületen lévő házikertek más kategóriába tartoznak.

Szabó Csaba szerint a zárt kertek regisztrációjára a teljes körű földhasználati nyilvántartás miatt van szükség, ugyanis az új földforgalmi törvény igazán akkor tud működni, ha minden területre kiterjedő ismeretei lesznek az államnak.

Jelenleg valóban fizetni kell az eljárásért - akár 12 ezer forintot - a földhivataloknak, ám ezt a Vidékfejlesztési Minisztérium el akarja törölni - tette hozzá Szabó Csaba. Hangsúlyozta: az államnak van szüksége az adatbázisra, így nem logikus, hogy ezért fizessenek az emberek. Olyannyira, hogy visszamenőlegesen is visszakapják a pénzüket azok, akik esetleg már befizették azt. Ehhez a parlament döntése kell, amit reméljük, hogy gyorsan meg fog hozni - fejtette ki.

A konyhakert-tulajdonosokat tehát mindez nem érinti, az viszont igen, hogy a tárca tervei alapján a jövőben valahogy támogatnák azokat, akik megművelik háztáji kertjüket.
Sigmond Árpád

forrás:
www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-544510
aVs 2013.02.07 16:03:07
@Megyeri Szabolcs:
Kedves Szabolcs tegnap óta követem a blogot, láttam mennyi mindenki tanácstalan, a blogtól függetlenül találtam egy "hasznos" linket, és megosztottam, hátha én is segítek vele...

;-)

szép napot
Több mint 600 milliárd forintnyi adósság államosítását jelentette be a kormány októberben, ez azonban nem zavarta néhány derék polgármesterünket, akik jó szokás szerint megszavaztatták maguknak az év végi jutalmaikat. A főnök ezúttal résen volt, és…..
A kormány kézi vezérléssel osztja szét az uniós pénzeket. Testület is alakult hozzá, Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság (NKF, naná, hogy nemzeti), így mindenki számára egyértelmű, kivel kell jóban lenni és nem veszik el a sok bába között a gyerek. Az elnök Orbán Viktor,…..
A morgás joga Aktot Orbánról? 2012.06.07 00:15:00
  Orbán Viktorról művészi igénnyel kivitelezett fotódokumentáció készül, a Fókusz-Pókusz Kft közreműködésével, vagyis Burger Barna fotóssal. A díjazás havonta több, mint bruttó 950 ezer forint, ennyiért követi árnyékként a fotós mindenhova miniszterelnökünket.…..
aVs 2012.06.07 18:08:17
@Tita nick: No igen.
"Smenával. vagy egyszer használatos kodakkal is lehet.

Egy év alatt leamortizálódik ilyen igénybevétel mellett egy profi gép. "

Vegyük sorba:
Canon 1D MarkIV: 400.000 exponálás
Nikon D3S: 300.000 expozíció

mindez egyetlen tükörrel!!!

tehát ha jól értem, akkor naponta 1095 kép készül Orbánról minden kurva napon.

Ha nikont vesz (mert egy profi művész fotós vesz akár kettőt is!) akkor naponta "csak" 821 képet tud készíteni egy tükörrel.

Te hülye vagy, ha elhiszed amit mondasz! Kezeltesd magad. Rádfér!
Nem is olyan rég a small is beutifullal dobálóztam a ZP kapcsán, pedig ha valamire, akkor erre a kezdeményezésre igazán ráillik a híres idézet. Ez sem valami világújdonság (miniatűr erről arról, kátyúkertészetről írtam már én is), de hát a virágágyások sem valami eredeti…..
aVs 2012.06.06 16:46:42
@xenuka: nem gondolod demagógnak kicsit?

Összehasonlítani néhány árvácskát, néhány kutyával?
Ez kicsit olyan, mintha összehasonlítanálak egy orángutánnal... hisz még közelebbi rokonságban van a zember meg a zorángután egymással, zélettanilag, mint a zárvácska és a zkutya...

Ügyes húzás, elkaptad a lényegét a cikknek! gratulálok a kommentedhez. :-) Sokakanak boldog perceket szereztél, azzal, hogy nem maradtál csendben :-)
Ha úgy vesszük, valóban nevetséges, hogy már havi 300 nettóra sem adnak hitelt. Viszont naiv igénylő mégiscsak minimálbérre szerette volna felvenni, amire hirtelen nem tudnék közeli precedenst mondani. Ha vannak még ilyen helyek, majd a kommentekből kiderül: Az esetből érdemes…..
aVs 2012.03.30 17:23:10
@Cormorant - Nem gyarmat plagira vett nem doktora:

szerencsésebb esetben (más bankoknál) még te sem láthattad volta a kapott pontokat, csak az hogy elfogadva vagy elutasítva. Pont az általad vázolt próbáltam játszani, és néztem mikor mire ad nagyobb pontot miatt.

emellett, a hitelfelvevő kapott scoring pontja nem bittos, hogy összegzésre kerül a kezes scoringjával, mert az eladósodás mértékét nem minden esetben a hitelkérelmező+kezes páros adja. Sok esetben csak a kérelmező scoringja számít, az pedig minimálbérnél, hát lássuk be nem túl sok :-)