Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FalseAlarm

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
FalseAlarm 2013.04.05 17:46:07
@SillyKohn: ki van képben a willendorfi vénuszt illetően? aki azt hiszi, h azt görögországban találták és nem ausztriában? vagy aki azt hiszi, hogy a valóban görög milói vénusz egy termékenségi szobor és nem pedig aphordité ábárzolás?
itt vagyunk az éjszakában hárman. a gyerek, a Tivi, meg én. szerencsére a gyereket pont elkaptam, amikor a székről az asztal sarka felé zuhant, az apja meg kint dohányzott. jézusom, egy gyerek. mega para lesz. Tivi aszondja, most már ideje lenne a gyereket lefektetni, de könyörög,…..
Tivivel beülünk egy ősmagyar gyros tálra még a strandon, mégse rögtön a nászutas lakosztály kibérlésével kezdjük egymás megismerését. még a gyros előtt azonban jön a fekete leves. egészen pontosan 16 évvel idősebb nálam Tivi és kábé ugyanennyivel fiatalabb nálam a…..
nekem mindent megér a nehezen megszerzett nyugalmam. amúgy is rendkívül rosszul érzem magam a bőrömben, átlag másfél órámba kerül, míg ki tudok lépni az utcára. amikor hazamenekülök, akkor meg az a rengeteg felpróbált és elvetett, elszomorító ruha vár csak az ágyamon…..
már csak abból tudom, hogy milyen nap van, ahogy esténként kipattintom az aktuális gyógyszeremet. ezek szerint ma kedd volt. ma meg vasárnap. egyre megy. aztán reggel ébreszt a telefonom, sosem tudom, mi van. nem tudom, hol vagyok és újra nem tudom, milyen nap van, mert az átlag 4 órás…..
az a fura, hogy azt hinnéd, hogy egyszer behúzol egy strigulát, "oszt jónapot", de nem. ezek basszus újra és újra visszatérnek. hónapok teltek el azóta, hogy szárba szökkent a szerelmem Jamesonnal, de az a fickó még mindig kísért. néhány hete autókázom hazafelé, megállok a…..
gépész alpakka Béla smseire a következő napokban nem akaródzik válaszolni, de sajnos a sors nem olyan kegyes hozzám, hogy ezzel valóban annyiban is maradhat a lámúr. történt ugyanis, hogy elmentem "randizni" egy nálam egy fejjel alacsonyabb, semmi különös fiúval az Ankerbe. veri…..
Marco azóta is rendületlenül írja válaszra nem találó angolasz smseit. de én mással vagyok elfoglalva. például Bélával, aki a gödörnél szólított le. éppen csak annyi ideje voltam a helyszínen, hogy egyik lábamat átvethettem a másikon, és még nem is amolyan Sharon Stone-osan,…..
úgy döntöttem, mesélek még egy kicsit Mark Darcyról és barátairól... Darcy igazából Marco Darcy, mert digó a lelkem. Minyonban tehát összespanoltunk és másnapra fürdőzésre invitált a Szecskába. én nőies nemet mondtam: "lehet, hogy elmegyek". de úgy látszik, nem akarta…..
na. péntek este van. mi legyen ma? végülis szép idő van, legyen egy kis alapozás a Gödörnél Nanával. mostanában úgy látszik, figyelek az est-kezdeti jelekre: Aligváromból kapom a fröcsit... boldogan le is csorog néhány kör, de kábé a negyediknél úgy érzem, hogy ejj, nincs is…..
amikor megérkeztem Olgához és beütöttem a kapuhívót: 69, már tudtam, hogy ez egy kemény este lesz. lassan órák óta csapatjuk be a fejünkbe a minőségi nedűket, de mivel szilárd elhatározás a "hat után nem eszünk", így kaját senki nem hozott. szóval a gátlások…..
hihetetlen fejfájásom van még délután is a tegnapi ketrecharctól, így biztos vagyok benne, hogy ma nem iszom. tényleg nem. menjünk inkább moziba. nézzünk meg a Titanicon egy minősíthetetlen, felfoghatatlan, kritikán aluli lefejezős-szeánszos-megöngyilkolós filmet egy amolyan…..
úgy készülök, hogy most már aztán tényleg ne legyen semmi. száz éves puma cipő, kinyúlt farmer, pulóver. könyörgöm, legyen csak egy átlag csütörtök este Ancsával fűszerezve. Ancsa melóból jött, csinos, blézeres és ízléses, mint mindig. úgy nézünk ki egymás mellett,…..
szóval itt van ez a cetlire felfirkantott telefonszám az asztalomon 3 napja. hozzá se mertem nyúlni. mumus. barátnők persze nyomatják, hogy "de miért nem írsz neki, csak volt benne valami, ha úgy összegabalyodtatok". hogy benne mi volt, azt nem tudom, bennem alkohol, a…..
szóval Laci nem hívott. az egész hetet ennek a jegyében töltöttem. áá majd biztos este, áá majd biztos holnap, áá majd biztos amikor haza visszajön, vííídékről. de semmi, csak a néma kuss.jóoké, akkor megpróbáljuk túltenni magunkat az ügyön és elhessegetni a…..
FalseAlarm 2012.04.13 12:28:28
@józsivagyok: :) köszi józsi
Laci másnapján másnap van, semmi egyéb, harmadnap meg kuss van. jól van akkor, bassza meg, nem érdekel. ez is minek kellett, kurva élet. de meló után este csörög a telefon. idegen szám. hálló? ő haló ő izé ő Laci vagyok. szevasz Laci, mi a helyzet? semmi, kipihented már a…..
állok a pultnál és nem hiszek a fülemnek. aszondja a szőke a pultosnak: "figyuu, egy vájszházmestert kérek. így kell mondani, ugye?" a pultos néz, sok mindent hallott és látott már, de az arcizmait most nem tudja azonnal rendezni. aztán nyel egyet, majd nagylevegő után…..
átlagos reggeli hangulatban, vagyis "se lát, se hall, mindenkit utál" állapotban lépek ki a kapun és igyekszem az autóm felé, mint egy dolgos jóember. amikor már szinte üvöltve tör be antiszociális világomba a segítségkérés hangja: páhdőn?, akkor végre meg is…..
rendszeres és megszentségteleníthetetlen programunk apámmal, hogy anyám születésnapjakor elmegyünk Vácra, egy nagyon cuki ékszerboltba, és ott vásárolunk smukkot az ünnepeltnek. eljött ez a nap idén is, egy átmulatott éjszaka után természetesen.én esküszöm, hogy beállítottam…..
a Csakban alapoztunk, ahol egy kicsit kínban éreztük magunkat, hiszen csupa szemtelenül fiatal, szépreményű egyetemistával osztozunk a cigiszagon, ezért aztán a hecc kedvéért továbbálltunk a Szódába, ahol utoljára gimis korunkban jártunk, de ma este szépreményű 30-as szinglikre…..
na jó, semmi para, a tegnap fiaskóját majd ma kiküszöböljük. találkát beszélek meg egy barátnőmmel az Ankerbe. kirittyentem magam és bebuszozom a városba, betipegek az Ankerbe, ránézek a telómra, egy picit korán jöttem, de érkezik is a csajszitól egy sms: lekéste a buszát,…..
tegnap a Mostban voltam és helyesnek találtam a pincért, barátnőm aszondja, ő most elmegy pisilni, csak rajtam múlik, hogy mire visszajön a pincérrel cseverészve, vagy egyedül szomorkodva talál-e. oké oké. szuszáltam, ilyet nem szoktam csinálni, jön a csávó, valamit szólok,…..
szakítottam decemberben. igazából novemberben, de decemberre lett biztos. volt egy remek néhány hetem, amikor levetkőztem magamról -10 kilót, aztán meguntam a nyomoromat és dacosan az égbe szegezett orral elindultam az éjszakában, a boldogságom után kétségbe esetten kutatva. hogy…..