Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cassopo2

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán felemelő látni, ahogy nemzetünk legbátrabb és legmagyarabb fiai, hogyan óvják hazán szűkös lehetőségeiből megvásárolt javakat. Az alig egy éve a kettes metróvonalon forgalomba állított új Alstrom metrókocsikat ökölcsapásokkal igyekeztek megóvni az utókor számára a…..
A kereskedelmi tévéket elárasztó konsturált reality egy újabb verzióját dobta be február közepén az RTL2 Segítség, bajban vagyok! címmel, mely minden kétséget kizáróan a műfaj gyöngyszeme. Itt is van amatőr szereplőkkel eljátszott ordítozás, lökdösődés, tehát izgalmi…..
cassopo2 2013.03.20 17:07:07
Miután közérdekű adatigénylésüket visszautasították, az ÁJK HÖK Figyelő-blog pert indított az ELTE ellen, hogy megtudják, pontosan mennyiből és hogyan gazdálkodik a helyi hallgatói önkormányzat. Az ÁJK HÖK Figyelő-blog pert indított a TASZ segítségével az ELTE ellen,…..
cassopo2 2013.01.23 15:56:52
Jó, tudom, itt az ész már meg sem áll, mit nekünk egy kis cenzúra, a közmédiának hazudott pártcsatornák rég így működnek: aki barátunk, mehet, de ne mondjon bármit, aki nem barátunk, azt meg kikockázzuk, letagadjuk, nyilatkozatát elferdítjük. Most történetesen…..
Ott hagytuk abba az albánmagyar buzukista és az ötezres kurvák kalandjait, hogy a Tünde nevűvel Dzsonesz műbalhézott, te engem szivatol, mondta, nem tiszták a szándékaid, pedig a festett fekete frizurát fegyverré faragó férfiarcú faluszája feszt fuvolázná facér faszink felálló…..
cassopo2 2012.10.17 10:26:33
Chris Roberts fejlesztőlegenda, ezt nem nagyon lehet vitatni. A kilencvenes években a Wing Commander sorozattal és a Privateerrel olyan űrszimulátorokat készített, amiket nagyon sokáig nem lehetett felülmúlni. Aztán sokak bánatára Roberts hátat fordított a játékiparnak, és az…..
cassopo2 2012.10.16 10:24:30
Hát végre ezt is megérhettem: hétfőn Brüsszelben törzsanyag lettem. És nem akárki plagizált ám mindenféle forrásmegjelölés nélkül, hanem maga a Főnök. Igen, Orbán Viktor személyesen.Éppen egy hete írtam arról, hogy mintha valami kísérleti laboratórium lenne az ország,…..
cassopo2 2012.05.01 18:55:04
@idelle: nem fizet nekem senki, 6 éve nem élek otthon, így nyugodtan és elfogulatlanul okosokodhatok kedvemre.

ja és képzeld, a másik nikkemen van 15 hozzászólás, remélem most a gatyádba élveztél: blog hu/user/680947
cassopo2 2012.05.30 22:32:06
namégegyszer @idelle: nem fizet nekem senki, 5 éve nem élek Mo.n, így nyugodtan és elfogulatlanul okoskodhatok.

a másik nikkemen pedig 16 hozzászólásom van, remélem most a gatyádba élveztél
Nos, örömmel jelenthetem, hogy megvan a mi generációnk Isaurája, illetve pót-Bud Spencere is. Tényleg ez hiányzott nekünk, ennek a sokat nélkülözött, elveszett korosztálynak! Amikor olyan formációk, mint a Prodigy, egy töküres Béest képesek csak összecsődíteni hétvégén is,…..
cassopo2 2012.05.01 17:31:25
@Celtic: _Kedvesemmel_ újranéztük a Dallas mind a 14 évadát, és nekem az jött le, hogy J.R. (magyarul Dzsoki) egyáltalán nem gonosz, hanem csak nagy játékos, mert nem öncélúan, hanem jól meghatározott okokból baszik ki mindenkivel (és végül magával is). Ezt többször elmagyarázza a sorozatban, általában Bobbynak. Amúgy a vége felé sokszor reflektál ironikusan önmagára a sorozat, érdemes végignézni _értő szemmel_, utánaolvasva neten a háttértörténetnek, ha van éppen ~300 óra szabadidőd.
Feltörnék a malacperselyt és világot hódítanánakA burzsujok mindig pár lépéssel az átlagemberek előtt járnak. Ez persze cseppet sem meglepő, hiszen amíg a középosztály gondolatai leginkább akörül járnak, hogyan szedhetne össze annyi pénzt, hogy megvalósíthassa álmait és…..
cassopo2 2012.04.20 16:55:15
Politonic Az igazság mindig győz! 2012.04.03 01:58:00
Most aztán megkönnyebbülhettünk! Győzött az igazság, helyreállt az erkölcs, a csalás szürke felhőinek elvonultával új nap virradt hazánk kék egén. Schmitt Pál kivonul az életünkből, vele minden vicces kép, szöveg és videó. Nyugodtan dolgozhatunk tovább és folytathatjuk…..
Szia Tibi, Szeretnélek téged és a blog közönségét az mellékelt gyöngyszemmel megörvendeztetni. /Kösz, bazmek. Fájó dolgok ezek. Meg ezek. Meg ezek. Meg ezek. - MT/ Hope you like it. Üdv,  WHR - De utálom ezt a helyet. A zöld sziget, páh! Mocskos falu ez a Dublin, semmi…..