Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dikolau

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
Dikolau 2015.04.09 12:22:57
@kszanaksz: nem feltétlenül a kinézetére gondoltam az "undorító" szó használatával, hanem elsősorban a gerinctelen viselkedésére, személyiségére. Nem bírom az igazságtalanságot. Neki meg volt képe rezzenéstelenül végignézni, ahogy Adrit porig alázza a kérdésével, miközben az szegény Snezit vádolja, sőt, Botox még vigasztalja is, elterelve a gyanút magáról.... Na ez nálam kiverte a biztosítékot, emberségből leszerepelt. Taktika ide vagy oda, ez gusztustalan cselekedet volt részéről.
Dikolau 2015.04.09 13:13:22
@Voyoshka: jogos. Amúgy azt tudjuk, miért akarják Snezit ennyire nagyon kiejteni? :-)
Elérkeztünk végül a zárófejezethez, ami egy hatalmas adrenalin bomba lett. Nem mondom, hogy minden résznek ilyennek kellett volna lennie, de azt mindenki elismeri, hogy túl sok volt a tötyi-lötyis epizód. Na akkor lássuk, hogy kik azok, akik nem élik meg a következő…..
Dikolau 2012.04.21 10:44:25
@mardelszky: Igen, de a szőke csaj húgát ugye megharapták, tehát nyilván zombi lett másnap. A Köcsög és az akinek ő kitekerte a nyakát azonnal zombivá lettek. Viszont azok, akiket a kocsmában öltek meg, azok csak később lettek zombik? Vagy valamiért nem volt akkor még érdekes ezt mutatni, leleplezni. Értem én :-) Köszi a választ!
Hogy mi is az a PÁNIQSZOBA? Röviden: egy átalakított bunkerba bezárnak egy órára, neked meg ki kell jutnod onnan. Ehhez pedig mindenféle rejtvényeket, ügyességi játékokat kell megoldani. Lehetőséget kaptunk a helytől, hogy ingyen és bérmentve kipróbáljuk. Így kapva az alkalmon…..