Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DD rendszam hasznalo szinten

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
DD rendszam hasznalo szinten 2012.03.29 22:36:40
Tisztelt TotalCar!!
Sokat olvasom/latogatom az oldalatokat, nagyon is kedvelem, tisztelem a munkatokat!!
Viszont ezzel a cikkel nagyon is kihoztatok a sodrombol!!!!!!! Kicsit gusztustalannak tartom, hogy adocsaloknak titulaltatok mindenkit aki kulfoldi rendszamot hasznal!
Hogy megertsetek miert sert elmondom nektek, illetve azt is hogy miert valasztanak az emberek kulfoldi rendszamot.
Az en automrol csak annyit hogy nem uj es 10Mft alatti.. De magyarorszagon ezt az autot ezzel a felszereltseggel nem lehet megrendelni meg ujjonnan sem!!
Ha esetleg veszel egy autot magyarorszagon reszletre/lizing, stb minimum 1-1,5 honap mire eljutsz odaig, hogy a bank vagy lizinceg aldasat adja a dologra (en cegkent BERLEM), plusz millio es egy ceges papir stb... Nemetorszagban (ugyan annal a bizonyos cegnel mint a feher X6) ez 10 napot vett igenybe!!!! Es nem kellett 86 papirt bemutatni elkuldeni, stb..
DE van hatranya is a nemet rendszamnak!!!! A biztositas! Mivel berled a bank kotelez full cascora, gpsre, ezen kivul ugye meg fizeted a kotelezo biztositast es a gepjarmu adot. Ez nekem 3 havonta 1000€.... Ez nem keves, de az autot meg tudtam venni azzal a felszereltseggel amivel szerettem volna, tokeletes allapotban, es joval olcsobban mint a hasonlokat magyarorszagon kevesebb felszereltseggel...
Es most jon az hogy mennyire fejetlenul hozzak a torvenyeket, es a hatosagok mennyire nem tudjak hogy mit is kell csinalniuk!!!
Februarban megallitottak Budapesten a rendorok. Odaadtam a papirokat, a rendornek fogalma sem volt mit kell csinalnia (1,5 orat alltam ott) hivogatta a feletteset, persze az sem tudta, majd megoldottak azzal, hogy vegye el a forgalmit meg a rendszamot.. A rendszam maradt nalam mert nem adtam, a forgalmi meg naluk. Elinditottak ellenem a szabalysertesi eljarast mint maganszemely, de en az autot cegkent berlem es cegkent a munkamhoz hasznalom.. 2 het mulva kaptam egy levelet a rendorsegtol, hogy fizessek be 400.000 ft birsagot... Persze az ugyved fellebbezet.. Multheten penteken atvettem egy levelet az okmanyirodatol, hogy jelenjek meg es igazoljam a "jogviszonyomat az autoval". A vegeredmeny, hogy jovo heten az okmanyiroda visszaadja a forgalmi engedelyt es megszuntet mindennemu eljarast ellenem, mivel az AUTOT TELJESEN JOGSZERUEN HASZNALOM!!!! Ido kozben egyebkent a Drezdai ceg elinditotta valoban az autok, koztuk az alltalam berelt auto utan is a regado befizetesenek kerelmet.....
Ebbol remelem vilagos hogy a nemet rendszamos autok, 99,9%a nem adocsalo mivel a pl a bizotositas joval tobb mint itthon, es alapvetoen az autok arai is olcsobbak kint mint itthon, meg ha be is hozzuk hivatalosan.. Tehat nem elsosorban a regado miatt van a kulfoldi rendszam hasznalata..
Udvozlettel.