Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huhhhhhhhhh

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
huhhhhhhhhh 2012.03.29 17:05:50
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!!!
Ez év januárjában ellenőrzés címszóval elvitték a Gallus 2000-es gázóránkat olyan indokkal,h a számláló egyik számjegye nem teljesen volt befordulva a kis ablakba.
Leszerelték a helyszínen megvizsgálgatták aztán mondva h ez nem szabályos be is dobozolták és elvitték vizsgálatra.Ja (előtte 5 hónappal az éves ellenőrzést végző emberke aki fényképet is készít semmit nem vett rajta észre).Kis idő eltelte után meg is jött a behívó a szakértői vizsgálatra.Én Kísértem el idős apukámat hisz ő úgy sem ért az egészből semmit bármit is mondanak.Megjelentünk a kijelölt helyen és időpontban,megkezdődött a vizsgálat.Időközben az én nyugodtságom is elmúlt mikor hirtelen elkezdtek záporozni a vádak.MI?MIÉRT?HOGYAN HOL? kérdeztem.
A szakértő meg mondta.Szerinte annak ellenére hogy az óra gyönyörű megbecsült karcmentes állapotban volt mondta:
-Az óra jól mér hibátlan.
-"FŰRÉSZELÉS" a jobb oldali ólom blomba levétele után a műanyag kis fedél nem pattan fel."MI?"
-az ólom blomba furatai nagyobb méretűek a kelleténél(0.1mm-rel),valószínűleg meg lett fúrva,mutatta mikroszkópon.HOGYAN kérdeztem, mikor a furat belseje festett ahogy én látom mondtam.NEM annak nem ennyinek kell lennie mondta és tovább ment.
-Az ólom blombák lenyomata nem teljesen egyezik a katalógusban lévőkkel.HOGY-HOGY kérdeztem hisz ez egy 2003-as óra ez mikori katalógus ez kérdeztem.Ez a jó katalógus ilyennek kell lennie.......

Hát az egyoldalú vizsgálat után kijövet csak annyit kérdezett idős apám aki csak végigülte az egészet "NA FIAM MIT MONDTAK AKKOR" szegénynek nem mertem azt mondani,h apám én sem értem mi folyik itt és miért.

Vártuk a vizsgálat eredményét ami meg is érkezett.Ebben leírták hogy a ólom blombák másabbak a katalógusban levőktől,aztán a piros színű számlálónak a lapján karcolásnyomok láthatóak,(de csak mikroszkóp alatt és sorja illetve festékfelmaródás nélkül ahogy nézem a képet).Aztán a furat méreteit firtatják h nagyobbak 0.1mm-el,de a csatolt képeken most is látszik h a furat belseje is festett és szerintem ha valamit nagyobbra fúrok akkor az fém-tiszta felületet hagy nem festékeset.
Aztán még a levél elején egy 540000Ft kötbért is tartalmaz illetve a kötbérterhelésről szóló számlát egy későbbi időpontban küldik ki.
Huhhhh nagyon tömören ennyi.
HÁT ILYEN LÉTEZIK A FÖLDÖN?????
Kérlek benneteket segítsen valaki hogyan tudom bebizonyítani "HOGY NEM LOPTUK A GÁZT".
Havi 60-70000Ft-os gázszámla mellett még az embernek az életét is oda kell adnia...
Ha valaki tud tanácsot adni kérem írja meg,KÖSZÖNÖM!!!