Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Viccember a Sándor Palotából

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gajdos Tamással történt mindez, hivatalos hír itt pl. Nem is az ő személyes története miatt írnék erről, hanem a tanulságok miatt. A történet összefoglalva: a híradós műsorvezető nem ért be az élő műsor kezdetére, így a híradó 30 perc helyett 14 perc lett, és még így is…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2013.09.27 16:32:30
@padlogaz: +1
Még annyit hozzá, hogy ez a legrosszabb időpontban, szombat este történt amikor az ATV-n csak konzerv műsorok mennek (kabaré, film, Havas műsora felvételről) a híradón kívül és másnap reggel szinten ismétléseket nyomatnak így gyakorlatilag üres a ház használható emberek szempontjából.
Más napokon állandó élő műsorok vannak este (vasárnap este már készülnek a hétfő reggeli műsorra) így helyettest is bármikor beállítanak ha gáz van.
Volt is már rá példa, hogy a saját műsora előtt Bánó beugrott Kálmán Olga helyett és elvitte a 2 műsort és fordítva is.
Minden szombaton kicsit luxus volna behívni és fizetni valakit a habokra
hátha 3 évente egyszer szükség lesz rá.
Egyébként az ilyen esetekben az szokott történni, hogy a "túlvállaló" telefonon biztosítja a hollétéről érdeklődő és tűkön ülő kollégákat, hogy, bár kicsit megcsúszott, de mire kigyullad a lámpa ő már ott ül a székben úgyhogy ne vágjanak alá, felesleges telefonon zargatni főnököt, helyettest bárki mást, hogy SOS romboljon be a TV-be.

Máriának meg annyit, hogy Gajdos korábban a Hír TV-nek is gyártott műsort, úgyhogy rohadtul nem kellene mindig mindenben a politikát keresni.

Ebben a sztoriban az egyetlen szokatlan, hogy valaki felvállalta, hogy ő baszta el és miután lapátra tették sem köpköd vissza.
Nóra öt éve eladta az autóját, de az új tulaj nem íratta át, majd begyűjtött egy tucat büntetést. Mégis Nórát akarják kiforgatni mindenéből. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2013.04.25 20:31:23
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
Bizonyára igen sok emberben tolul fel néha az ötlet, hogy de szívesen üzenne politikusainknak, csak a hangja nem ér el valahogy hozzájuk. Hosszú keresgélés után megleltük a bűvös szót: flashmob.Mint bizonyára nagyjából mindenki hallott róla, hétfőn érkezett az ország háza…..
„Ez a meccs a mi szégyenünk. Felvételek alapján beazonosíthatók az elkövetők, megpróbáljuk polgári peres eljárással behajtani a kárt" – mondta Csányi Sándor a Magyar Labdarúgás Fórumán a Magyarország-Izrael mérkőzésre utalva. Azzal, hogy a jelen blog egyetért a fenti…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2013.01.17 08:47:38
@Marcelinho: ha igaz ez a statisztika, a meccs közvetítési jogát már rég eladták csomagban, tehát emiatt bevétel most nem esik ki az MLSZ-nél.
Ez esetben, akik megvették azok szopnak.
Legfeljebb legközelebb ugyanez a vevő nem szerződik az MLSZ-szel vagy csak keményebb feltételekkel, ilyen esetekre felkészülve és a szerződésben kitérve.
Max. ez lehet egy jövőbeni kár.
Julie Keith egy meglepő üzenetet talált a portlandi Kmart üzletben vásárolt Halloween dekorációs készlet dobozába rejtve: Uram: Ha véletlenül megvásárolta ezt a terméket, nagyon kérem továbbítsa ezt a levelet a World Human Rights Organization felé. Több ezer ember akik a…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.12.28 00:16:13
@msnick: "Én semmilyen kínai cuccot nem veszek."
:DDDDDDD
Dehogynem.
Csak legfeljebb nem tudsz róla, hogy az.
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
sorok között Hülyebaromisztán 2012.12.18 05:13:00
Tegnap kapott egy fülest a forint, amit a devizahitelesek valószínűleg nem fogadtak kitörő lelkesedéssel. Azoknak akiknek a hitele már végrehajtás alatt áll - illetve majd a későbbiekben fog - a Kúria még egy külön meglepetéssel is kedveskedett karácsonyra: A törvényszékek…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.12.18 10:02:03
@reszeg tengeresz: Gratulálok!
A polgárháborús opciónál maradok és reménykedem, hogy téged lőnek le először.
A múlt heti néhány tízezres diákmozgalmak megrendítették a kormányzat kommunikációját. Ez ráadásul úgy történt, hogy egyszerre a széles nyilvánosság előtt is felmutatta a kormányzati rendszer működésképtelenségét. Mindez komoly veszélyekre is figyelmeztet, mivel már egy…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.12.18 01:46:22
@Parajpuding: "..a nyugdíjasok többsége nem fogja fel a helyzet súlyosságát. Ülnek a meleg foson, megkapják a nyugdíjukat, sőt azt emelgetik nekik évről-évre. A legtöbbjüknek nem hozott semmiféle negatív változást az elmúlt két év."
Legközelebb azért beszélgess el néhányukkal mielőtt ilyen emeletes marhaságokat írsz.
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.12.18 00:58:50
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a kisArrogántóni lemaradt a listádról
Nem olvastam a törvény szövegét, hiszen még hatályba sem lépett, de a hír így szól: Az új szabályozás szerint a pártok kampányidőszakban a sajtóban csak a közmédiában és a nyomtatott lapokban hirdethetnek, kereskedelmi tévékben és internetes lapokban…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.11.13 10:39:47
@kovi1970: "De nem is értem a logikát. A köztévében lehet fizetni egy hirdetésért máshol nem lehet? Borítékolható, hogy az EU kapásból versenyellenesnek fogja ítélni."
Pont ennek kivédésére van az a nagy trükk, hogy a királyinak ingyenesen kell leadnia a hirdetéseket, a kieső reklám bevételt meg majd pótolja azemberek pénzéből a kincstár utólag.
  0:25-től az oroszlánok. MTI-hír alapján az Index is beszámolt arról, hogy több száz néző esett pánikba vasárnap késő este egy macedóniai cirkuszelőadáson, amikor az oroszlán egy mutatvány közben kitört a porondot övező biztonsági kerítésen. Az incidens a Szkopjétől…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.11.13 10:16:41
@SemBoga: És ezt minden kisgyerek tudja. Főleg azután, hogy a szülő a gyerek kérdésére válaszolva elmondta, hogy miért is kell a rács a porond körül amikor az oroszlán-szám jön.
Ezután kiront egy közéjük. Bagatell.
Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.10.25 16:55:06
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.10.25 16:57:29
@neccharisnyás útonálló: több helyen is fent van
A legutóbbi szezont úgy fejeztük be, hogy hazudtunk. Önöknek és ami még rosszabb: magunknak is, hiszen egyáltalán nem voltunk biztosak abban, hogy lesz-e következő, meg lehet-e még csinálni anélkül, hogy bele ne fulladnánk a műsor fenntartási költségeibe, az ezekkel járó…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.10.17 15:52:14
@sulcus: "Szerdánként, 20:00-kor a DoQ-n"
A "doku" csatornán.
Teljes gőzzel folyt a szeptember 22-i Critical Mass szervezése, amikor a rendezvény két arca, Kürti Gábor és Sinka Károly egyik pillanatról a másikra lefújták az egészet. Sőt, bejelentették, hogy még egy bringás felvonulást szerveznek jövőre, és ezzel véget vetnek a nyolc éve…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.09.10 14:00:32
Falco - Az ördögbe is, még élünk! - filmkritika A könyvgyűjtemény legnagyobb darabja vélhetően a német Die Ärzte nevű együttes történetének almanachja. A pompázatos kivitelű könyv hiába tartalmaz mindent, kiolvasnom sosem sikerült. Azt ugyanis nem valami jótollú…..
A HVG szépen összeszedte, hogy miért kamu az IMF-megszorítás lista, amit a Fidesz a nemzetközi valutaalap szájába ad. Az IMF ugyanis "nem most és nem tárgyalási feltételekként közölte javaslatait a kormánnyal, és több pont minden bizonnyal nem is abban a formában fogalmazódott…..
..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.08.30 17:35:06
@Nem Penny hajója: TG Hali szurkoló.
OV meg volt már UTE, Vasas, Fradi, Vidi.
Mikor melyik hoz többet.
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.08.30 18:30:55
@török gábor:
Ma bezzeg nem mész Fehérvárra.
Mindenki Sóstóra, a világ végéről is, legyőzzük a törököt - Orbán Viktor
labdabiztos Megszólalt az Edző 2012.08.29 15:09:47
Megszólalt a jólfésült, és ismét sikerült a lényegre tapintania. Az Eb alatt Ághassy mester tollából láthattunk némi gyűjteményt, mennyire ért hozzá a Jólfésült Kapitány (kopi jobbra Hofi Gézától), a háromvédős rendszerrel kapcsolatos megjegyzése egyenesen szemet…..
Mint arról korábban beszámoltunk, volt egy kis gebasz a magyar olimpikonok állami köszöntésekor. Kicsit átírták, kicsit szarul adták elő az Összetartozunk című dalt, amin az egyik szerző - akit meg sem hívtak az eseményre, és a televízión keresztül szembesült újraírt…..
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.08.27 10:12:38
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.08.23 17:43:09
@Luke SW: Hol működik 10 éve?
Ne vetítsél már. A mesébe nem volt még 10 éve az "intézmény".
A kezdeti ellenzéki évek alatt meg persze, hogy nem szakadt rájuk a pénzeső.
Az elmúlt 2 év a bizonyíték arra, hogy miről szól ez a buli is.
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.08.23 20:12:43
@VT22:
OK. Kösz az infot.
Ma temették el Zwack Pétert! Először is, részvétünk a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek. Egy nagy embert veszített el a magyar közélet. Viszont amit a Kossuth Rádió tett a temetés kapcsán, az nagyon durva: Zwack Péter életéből csak a neki tetsző dolgokat mondta el. A…..
Dr. Viccember a Sándor Palotából 2012.08.22 09:30:40
@Blogger Géza: Tényleg baromi veszélyes és elfogult a tények szimpla felsorolása.
Főleg, ha valaki más irányba elfogult.