Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobos4tamas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az év nem volt egyszerű, de úgy fest megérte a sok kínlódást. 2011 az elejétől kezdve félelmetes volt. Januárban még a Shadowline-nak kiküldött képregényre vártam a választ, nyára kiderült, hogy főiskolás leszek, januárban megjelent az első képregény, aminek társírója…..
dobos4tamas 2012.03.31 09:14:33
@Zspider: Kösz a tippet, ilyen-olyan pályázaton pölö már próbálkoztam, konkrét kiadványnál még tényleg nem - de a Randomnál úgy veszem, van már egy "haverom" személyedben, így bízok benne, legalább elolvassá(to)k ott majd irományom:) (Az a legnagyobb para általában, ha beküldöm valahova, belenéznek-e egyáltalán, de tudod te.)
A submission pontosan mit takar?
Első körben forgatókönyvesítem egy rövid sztorim, amit anno egy belgrádi pályázatra akartam elküldeni, de a rajzolással kicsúsztam az időből (amúgy egy filmszkriptem epilógusa, amit viszont be is küldtem '08-ban egy filmpályázatra, csak kaszát kapott; hátha most feltámadhat teljes fényében, ha ez a részlet elnyeri tetszésetek).
dobos4tamas 2012.03.31 09:18:10
@Zspider: Marvel vonalhoz csak annyit, Cebulski egy (több) hogytörjünkbeakomixbizbe-panelen azt találta mondani, csak küldjön a wannabe egy linket, amin munkája megtekinthető. Ebben ott tartok, h kérdést intéztem hozzá twitteren, tumblr-en, hova küldhetem (ne legyen az, h rögtön az arcába tolom, gentle vagyok, hiába, no), de még várok a válaszra. Esetleg tweeteljem neki a képébe a linkem?:) Mert ezen az alapon már lehetne x sajátkiadásúm meg referenciám, ha nem jutok el odáig, h tudassam vele azok lelőhelyét, ergo e ponton is áttörésre van szükségem.