Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Interista

10 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Interista 2010.04.28 22:55:20
@Titi120: Lucio kisárgult
Már minden fordulónak komoly tétje van, nem kivétel a mostani sem, amikor ráadásul a táblázat minden fertályában komoly mozgolódás várható. Az Inter lesimázza a Bolognát, de a Roma megszenved Bariban, és a Milan is Szardínián. A Napoli a Lazio, a Samp a Chievo otthonában megy…..
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
Interista 2009.12.11 18:20:28
@Csöncsön: ...ily módon az utolsó fordulókban még éppen megcsípve a negyedik helyet. ;)
Ímhol eljött az első bejegyzésem később majd mítikussá váló napja. Délelőttös műszak. A fordítva felvett pulóver, és az álmosság miatti ritmikus bólogatás ideje. Csíkszemmel bámulom a monitort, hátha történik valami. Nem történik. Jövő hét csütörtökön viszont…..
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
Landon Donovan szerint kibaszott szánalmas, amit Beckham művel, rossz kapitány, ráadásul viselkedése sem példamutató - válogatott okosságait Grant Wahlnak, a The Beckham Experiment (A Beckham-kísérlet) c. könyv írójának adta le. Amúgy ez tök jó, magam is készülök egy leleplező…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Év vége van, a számadások ideje. A megszokottól eltérően, idén egy picikét szusszanhatnak a PL csapatok, hiszen újévkor nem lesz meccs, s akik a FA kupát sem akarják komolyan venni, azok hülyére ihatják magukat szilveszterkor is. Így nekünk is van egy kis időnk megmutatni Nektek…..
A drukkerek még az 1990-es évekből emlékezhetnek egy tehetséges, ballábas játékosra, akit az Arsenal vezető tehetségkutatója, Steve Rowley hozott a klubhoz az angol U15 és U18 válogatottból. Ő Adrian Clarke, aki azóta sportújságírással foglalkozik a Sports Media Solutions-nél,…..
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Nem váratott sokáig magára az első Mourinho-ügy Olaszországban sem. A Special One egy darabig türtőztette magát, a gőz meg csak gyűlt és gyűlt, hogy aztán Ranieri egy óvatlan mondattal leverje a fedőt a kuktáról, a kifröccsenő gusztustalanság pedig a másodperc törtrésze alatt…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Interista 2008.08.05 16:15:40
Mást sem hallani, csak azt, hogy válságban van az olasz klubfutball, a négy (és fél) nagyon kívül nincs csapat, mely tényezővé válhatna a többek között a spanyol kiscsapatok vadászterületévé váló UEFA-kupában, vagy akár az Intertotóban. Azt mondják, nincs pénz vásárolni,…..
Interista 2008.07.28 19:33:07
Nem hiszem h Lippi olyan hülye lenne h 2010-ig erőltetné a vb győztes csapat gerincét. Miután Donadoni-t kirúgták Totti-nak rögtön megnyílt a szája h amennyiben Lippi visszatér ő hajlandó ismét felölteni a címeres mezt de sztem ha Lippi-nek van egy kis esze (és bizots vagyok benne h van) akkor meghívó helyett reumás kenőcsöt küld Totti-nak. Ugyanez igaz Nesta-ra és Del Piero-ra, Toni-ra, Materazzi-ra és Zambrotta-ra (stb) is, előbbi kettőnek már így is van minden szezonban legalább egy hosszan tartó sérülése míg Del Piero-nak volt egy télleg rohadt jó szezonja, majd a közélemény nyomásának engedve Donadoni kivitte őt az EB-re és ott már úgy mozgott, mint aki otthonhagyta a tolókocsit. Utóbbi három meg egész egyszerűen nem csinált SEMMIT (vagy annyit sem), Toni egy egyeneset nem tudott rúgni a labdába, ugyan Mátrixot az első meccsen (jól emlékszem?) összeszedett sérülése is hátráltatta, de ettől függetlenül nem hiszem h egy ilyen szezonnal a háta mögött, ilyen formában bármi maradandót tudott volna alkotni, míg Zambrotta hibái (főleg ugye a románok ellen) máig emlékezetesek. És a sort lehetne folytatni...

AZ olasz utánpótlásnevelés remek, kár h ezzel egyedül az olaszok nincsenek tisztában... Mindettől függetlenül azért megnézném mit alkotna a 2014-os VB-n vagy a két évvel későbbi EB-n a Paloschi-Balotelli duó a Giovinco-tól kapott labdákkal... :)
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Interista 2008.07.05 22:25:35
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..
Kicsit körbenéztünk, máshol születtek-e kengurus hasonlatok, ott is hülyék-e a kommentátorok, illetve meddig terjed az edzők közhelyszótára. Nálunk a siófoki strand szpíkere a nyerő, aki állítólag Achtung, Achtung! Elveszett egy német kisfiú közléssel fordult a…..
Ez elmúlt pár nap nekünk is elég volt, hogy egy kicsit kieresszünk és más szemszögből is átpásztázzuk a mezőnyt. Sógorunk (vagyis az enyém, de ugye a királyi többes megszokott) megdöbbentő felismerése inspirált minket, hogy röviden, fotókkal illusztrálva bemutassuk…..
Tavaly is így kezdtük, most is muszáj ezzel nyitnunk: szezonválogatottat csinálni genya egy feladat. Jön majd megint, hogy ezmegméé, meg hogy ezabalfasz???, pedig hát lássuk be, ennél szubjektívebb feladat ritkán adódik az egyszeri fociblogger életében. Sokan lesznek, akik a…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..