Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zérex

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Bizonyára sokan tudják, hogy a Metallica basszusgitárosa Robert Trujillo hosszú ideig a Suicidal Tendencies-ben zenélt. Június 23-án úgy hozta a sors, hogy a Metallica által életre hívott Orion + More Fesztiválon volt csapata is fellépett, így hát beugrott egy kis örömzenélésre,…..
zérex 2012.07.01 10:38:01
@gaspen: hát ja, maradj meg a metallicánál, az való neked, a jó zenék megmaradnak nekünk, akik nem lusták mélyebbre ásni a szar mainstream bandáknál.
  Ha a budapesti motorkiállítás is annyira összezsugorodott volna, mint a motorpiac, talán nem is találtak volna neki megfelelő pavilont a Hungexpón. Így viszont sikerült megtölteni egy tisztességes méretű kiállítóteret, és bár furcsa módon az importőrök egy része nem…..
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
zérex 2012.03.30 10:47:40
@zuulululu: Ez így van, az hogy a nyugat-európai márkaszervizek azonos vagy olcsóbb áron dolgoznak mint a magyarok, városi legenda, jellemzően olyanoktól akik hallották vagy olvasták valaki olyantól aki szinén... A két napja a használtautók újbóli magyarországra özönléséről szóló cikket, miszerint azért landol nálunk a sok rom, mert a nyugati óradíjak mellett a javításra gondolni sem éri meg, jótékonyan elfeledkeznek. Már írtam korábban, hogy angliában 108 fontért cserélték le a defektes kerekünket a pótkerékre. nem új gumit kapott az autó, csak a pótkereket rakták fel ennyiért. Munkalap nyitással és számlázással együtt 10 perces melóról beszélünk. Franciaországban úgy 3-4 éve első fékbetéteket 94 euró anyagárban és 230 euró munkadíjért cseréltek (skoda octavia).
zérex 2012.03.30 12:53:17
@dr. Szabványok: Mondjuk a bmw (és más autómárka sem) nem gyárt olajat, valamelyik nagyvállat szállítja nekik. Amiről sokan tudják, hogy hamisítják, az a GM olaj (ezért kezdték el hologramos címkékkel is ellátni, de már azt is hamisítják), és mégis megveszik 3700-ért az ötliteres kiszerelést.
zérex 2012.03.30 13:24:42
@BUBISBUBLEK: asszem total vagy esso gm-es flakonban.