Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spdrswb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi témán egy ideig gondolkodtam, hogy hol is írjam meg. Többfelé is szokásom kuruttyolni, vannak olyan felületek, ahol sokkal személyesebb témákról, az élet belsőbb dolgairól szoktam írni. És hát az alábbi gondolatok kiindulópontja most éppen tényleg egy nagyon…..
Noé békája Világvége totó 2012.05.08 10:53:00
Nos, június 24-ére várjuk a Plútó-Uránusz kvadrát első beköszöntét. Június végére több világvége-hangulatú eseményt jeleznek előre a nagypolitikában. Hát játsszunk most egy kicsit. Te milyen eseményt találsz analógiásan a legmegfelelőbbnek?! A totóban adható válaszok:…..
Mint azt az előző posztban tisztáztuk, nincs semmi csodabőrradírom, se csudatanácsom a kedves olvasónak, ami az üdvözülés egyedül biztos módja. Az egyik segítségem, hogy elárulhatom azokat az időpontokat, amikor érdemes figyelni, hogy mi történik kinek-kinek a saját életében.…..
Az asztrológia, mint minden más ezoterikus tudomány az analógiás gondolkodásra épül. Ennek értelmében a világban az adott időminőség meghatározott, azonban rajtunk áll, hogy azt milyen analógiás szinten valósítjuk meg. Ha például a horoszkópunk azt mutatja, hogy itt az ideje,…..
spdrswb 2012.03.29 09:19:55
@Noé békája: Hhh, nekem nem tudatosult. Azt látom, hogy 5-20-50 fős közösségek elkezdtek dolgozni valami máson, aminek a vége lehet egy más társadalmi rend. De továbbra is korlátlan úr a hitelpénz, az anyag és a látszatértékek világa. A "nem tudatosult" emberek elkeseredése sem elég feszítő, még mindig nem. Még nem kell kutyát ennünk, meg bükkfakérget, és nem kell idegen családokat befogadnunk. Bár most 17000 új hajléktalan családot jósolnak a hitelmizéria miatt..
Nem látom, mi történik. De ha balhé van, szóljatok! :-)